Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oo süper hayırlı olsun canım bol istirahat et artik

Buda çok küçük ince bide yaparsın gonalf yaptiysan
Yumurtalarin ne durumda ne asamadaşk simdi

Yaparım inşallah ya gece gece adamı hastaneye götürtmek istemiyorum.
16 ve 18 mm lerde 2 büyük yumurtalar var, küçüklerde var bikac tane bugün de son doz olarak gonal f yapcam yarın gece de ovitrella cuma 11 11 buçuk gibi de aşılama inşallah

Doktora gidince bir program yapar sana
Benimde hiç belli değil ovulasyon gunlerim

Canim mmm hayırlı olsun
Ne aşamalardan geçtin anlat bize
Yok gecen ay yaptim ovu gunlerimi takip ettim testlerle . Bu ay bosladim kendimi dinlwmiycem vucudum da hazırlansin dedim rahatlasin biraz hep belirti arayarak vucudumu yormuştum

1 ay icinde gerceklesiyor ama dimi

Evett canm 1 ay içinde oluyo genelde adetin 2. 3. günlerinde çağırıyolar ilaç yada iğne veriyolar yumurtalar gelisiyo kontrol isterse çağırır bakar yine yumurtalara yeterli boyuttaysa catlatma iğnesi günü sonra da aşılama günü ve uygulaması.
Ben 3ünde başlamıştım iğneye bugün son dozu yapcam yarın gece 12de de catlatma iğnesi cuma günü de aşılama insAllah

Yaaa ne kadar güzeeeelllll ❤
Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah canm, günün ne kadar geçti böyle belirgin cıktı
Ben düzenli adet olmam Canım yumurta çatladınız gün dahil 14. Gün bugün normalde adet olmam gerekti iki gündür yapıyodum test hayalet çizgi çıkıyordu ama bu sabah böyle belirgin çıkması na bende şaşırdım ben kimyasal diye düşünmüştüm arkadaşlara tavsiyem yumurta çatladını günü sayarak 14. Gün yapın testleri erken yapmayın

Insallaaaahh tutar ugrastirmaz bir dahasonrasinda kendiliginden hamile kaliriizz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…