Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun adet olmam gerekiyor, 3 gundur asiri derecede adet sancisi cekiyorum. Hep islaklik hissettim tuvalete her gittigimde kendimden emindim ahanda adet oldum diye. Ha geldi ha gelecek diye gidip geliyorum. Ama yoookkkk adetim gelmiiyoree? Neden olabilir kizlar? Normalde adet sancim adetim geldigi andan itibaren baslar asla böyle önceden adet sancim olmazzz... daha önce böyle olan varmi aranizda

canım test yaptınmı 3 gün geçmiş çıkabilir eğer varsa

Gercektendede kadinlar klubune uye olmadan once adete bi hafta kala takardim
Simdi ise adetin bâşlangicindan beri
Ben dee öyle belirtilerin neleer oldugubu bile bilmezdim burda ister istemez takip ediliyor . Cunku herkes biseyler soyleyince acabaaalar cogaliyor ben de hep N Nana Ana nin basinn altindan cikti bunlar

Ben dee öyle belirtilerin neleer oldugubu bile bilmezdim burda ister istemez takip ediliyor . Cunku herkes biseyler soyleyince acabaaalar cogaliyor ben de hep N Nana Ana nin basinn altindan cikti bunlar

Burdan cok şey ogrendim ogrenmisinede
Ister istermez cok takiyorum ve sters oluyor banada

Kizlar konuyla alakasiz biliyorum kusura bakmayin simdiden ama cocuk tirnakladi beni bu iz gecer mi nasil gecer bilginz var mi kremle felan

Eklentiler

• 20190910_155145.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 34
Hosgeldin tatlım umarım hamissindir sen 11ine kadar bekle gelmezse hemen test yaparsın insallah mutlu sonuc alırsın

Hımm anladın gerçi e nabızdan bakılıyor sonuclara sorun olmaz herhalde şehir dısına çıkıcamda ondan sordum☺
Ben saglık ocagında yaptırdım sonuclarım e nabıza düsmedi verdikleri siteden baktım sonucuma aynı günün gecesinde cıktı sonuclar 12den sonra canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…