- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ben baska bi test verdigimde goremedim e nabizda sanirim doktor onaylamadan gorunmuyor ama emin degilim.
Yok canım kulaklarla alakalı bir sıkıntımCanım peki kulaklarında cinlama ağrı vb. şeyin var mi
Herkesi dua sayesinde tanıyacagız hadi bakalımAdim şilan insallah Allah,kabul etsin simdiden Allah razi olsun herkesten gobişler dolsun
canım test yaptınmı 3 gün geçmiş çıkabilir eğer varsaBugun adet olmam gerekiyor, 3 gundur asiri derecede adet sancisi cekiyorum. Hep islaklik hissettim tuvalete her gittigimde kendimden emindim ahanda adet oldum diye. Ha geldi ha gelecek diye gidip geliyorum. Ama yoookkkk adetim gelmiiyoree? Neden olabilir kizlar? Normalde adet sancim adetim geldigi andan itibaren baslar asla böyle önceden adet sancim olmazzz...daha önce böyle olan varmi aranizda
Gercektendede kadinlar klubune uye olmadan once adete bi hafta kala takardimYeter ya eskiden dinlemezdim taakkiii bu topik acilana kadar eskiden o kadar ustunde durmazdim
Ben dee öyle belirtilerin neleer oldugubu bile bilmezdim burda ister istemez takip ediliyor . Cunku herkes biseyler soyleyince acabaaalar cogaliyor ben deGercektendede kadinlar klubune uye olmadan once adete bi hafta kala takardim
Simdi ise adetin bâşlangicindan beri
Ogrendinmi canimmmSıra bekliyorum canım birazdan öğrenirim
Cok sey bilmemin de zararlari
Burdan cok şey ogrendim ogrenmisinede
Ister istermez cok takiyorum ve sters oluyor banada
Aynen dogru diyosunnnCok sey bilmemin de zararlariben deee oyle
aynen kızlar bende
Burdan cok şey ogrendim ogrenmisinede
Ister istermez cok takiyorum ve sters oluyor banada
İnsallah tatlım Allah razı olsuninş. kızlar Allah duysun sesınzı
Inan bende ovulasyonu bilmezdimaynen kızlar bende
ovulasyon testi falan adını bile bilmezdim
Hosgeldin tatlım umarım hamissindir sen 11ine kadar bekle gelmezse hemen test yaparsın insallah mutlu sonuc alırsınArkadaşlar merhaba,normalde adetlerim gunu gününe olur her ayın 11 net olurum sasmiyo,lakin Ağustos ayında ayın 8 inde oldum ,yün halı falan yıkadım yorgunluktan oldu sanırım ,lakin bu ay Eylül ayında 8 inde olmadım,adet olmadan önce göğsüm agrirdi bu ay hiç ağrı yok,sadece baş dönmem arada bulantim oluyo,yarın 11 i ve ben kan verdim,yine umutsuzum ama sizce varmıdır gebelik,artık 8 inde mi olucam yoksa 11 mi sastim kaldım ,
Inan bende ovulasyonu bilmezdim
Gebeligi bilirdim tabi
Amin tatlım hayırlısı olsun gözünüz aydın insallahKızlarrrr Rabbim tüm isteyenlere nasip etsi inşallah
Ben saglık ocagında yaptırdım sonuclarım e nabıza düsmedi verdikleri siteden baktım sonucuma aynı günün gecesinde cıktı sonuclar 12den sonra canımHımm anladın gerçi e nabızdan bakılıyor sonuclara sorun olmaz herhalde şehir dısına çıkıcamda ondan sordum☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?