Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dee öyle belirtilerin neleer oldugubu bile bilmezdim burda ister istemez takip ediliyor . Cunku herkes biseyler soyleyince acabaaalar cogaliyor ben de hep N Nana Ana nin basinn altindan cikti bunlar
Valla ben stres olmayalım gelisi güzel konusalım gebelige yormayalım regl gününe kadar kafamız rahat olsun diye bu sayfayı acmıstım ama nedense tam tersi oldu

Kizlar konuyla alakasiz biliyorum kusura bakmayin simdiden ama cocuk tirnakladi beni bu iz gecer mi nasil gecer bilginz var mi kremle felan
Yara ve yanık kremleri oluyor canım ondan alıp sür kalıp seklinde cok gecmis olsun gecer ama

Valla ben stres olmayalım gelisi güzel konusalım gebelige yormayalım regl gününe kadar kafamız rahat olsun diye bu sayfayı acmıstım ama nedense tam tersi oldu
Herkes bisey derken oyle oyle mecbur olarak biz de takip etmek zorunda kaliyoruz vücudumuzu akintiyla gebelik baglantisini hic bilmezdim ben mesela hep cirap giymem genelde ayaklarimdan usuutugumu sanirdim ben ne bileydim akintinin gebelik ile ilgisi oldugunu

Aynennn insan cok etkileniyo bide surekli gebelik haberleri aliyoriz
Ister istemez insanin aklinda kaliyorrr

Kizlar konuyla alakasiz biliyorum kusura bakmayin simdiden ama cocuk tirnakladi beni bu iz gecer mi nasil gecer bilginz var mi kremle felan
canım medicasol krem sürebilirsin izler için etkili
ve hindistan yağı sür iz bırakmaz o da

Evwt yaa baska seyler konusalm adetine 1 hafta kalanlar belirtisi olanlar yazsin sorsun.

Mrblar kızlar kızımı okula yolladiktan sonra ev işlerine bi daldim daha yeni bitti yemeğim ocakta pişiyor çamaşır var katlanacak bi knu da aksama yaparım herhldr yoruldm elim ayağım titriyor siz neler yapıyorsunz

Sen biraz fazla cahal kalmıssın bu konuda

Aynennn insan cok etkileniyo bide surekli gebelik haberleri aliyoriz
Ister istemez insanin aklinda kaliyorrr
Valla olacakla ölecege care yok kuzum mecbur bir stresle veya stressiz bekleyecez ama ben inanıyorum bu sayfada kimsenin kucagı bos kalmayacak allahın izniylen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…