- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Benim evlendigim ilk zaman adetim 3 gun gecmistiAynen dogru diyosunnn
Ilk gebeligimde hic bisey bilmiyodum adetim 2 hafta gecikince ogrendim
Ama ozamanlarda addetim hep bi hafta gecikirdi
Valla ben stres olmayalım gelisi güzel konusalım gebelige yormayalım regl gününe kadar kafamız rahat olsun diye bu sayfayı acmıstım ama nedense tam tersi oldu
Benim geciyor yaBenim evlendigim ilk zaman adetim 3 gun gecmistidaha da geçmedi
Bakalım cnm bekliorim hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun insAllahOlumlu yönde etkileri olur inşallah canm doktor verdiyse vardır illaki bi bildiği ama ilaçların belki gecikme yada erkene çekme durumu olabilir
Pansuman yaptırsaydın canım banada olmustu geçirmişti hemen bepanthen sürmüştğm bideKizlar konuyla alakasiz biliyorum kusura bakmayin simdiden ama cocuk tirnakladi beni bu iz gecer mi nasil gecer bilginz var mi kremle felan
Yara ve yanık kremleri oluyor canım ondan alıp sür kalıp seklinde cok gecmis olsun gecer amaKizlar konuyla alakasiz biliyorum kusura bakmayin simdiden ama cocuk tirnakladi beni bu iz gecer mi nasil gecer bilginz var mi kremle felan
Herkes bisey derken oyle oyle mecbur olarak biz de takip etmek zorunda kaliyoruz vücudumuzuValla ben stres olmayalım gelisi güzel konusalım gebelige yormayalım regl gününe kadar kafamız rahat olsun diye bu sayfayı acmıstım ama nedense tam tersi oldu
Anladım canım yarın sabah vercem kan perşembe gider öğrenirim ArtıkBen saglık ocagında yaptırdım sonuclarım e nabıza düsmedi verdikleri siteden baktım sonucuma aynı günün gecesinde cıktı sonuclar 12den sonra canım
Aynennn insan cok etkileniyo bide surekli gebelik haberleri aliyorizValla ben stres olmayalım gelisi güzel konusalım gebelige yormayalım regl gününe kadar kafamız rahat olsun diye bu sayfayı acmıstım ama nedense tam tersi oldu
canım medicasol krem sürebilirsin izler için etkiliKizlar konuyla alakasiz biliyorum kusura bakmayin simdiden ama cocuk tirnakladi beni bu iz gecer mi nasil gecer bilginz var mi kremle felan
Tabi olabilir ama insan yine de heyecan yapiyor o durumlardaBenim geciyor ya
Gec yumurladigim içindir bence
Evwt yaa baska seyler konusalm adetine 1 hafta kalanlar belirtisi olanlar yazsin sorsun.Valla ben stres olmayalım gelisi güzel konusalım gebelige yormayalım regl gününe kadar kafamız rahat olsun diye bu sayfayı acmıstım ama nedense tam tersi oldu
Evettt canimTabi olabilir ama insan yine de heyecan yapiyor o durumlarda
Sen biraz fazla cahal kalmıssın bu konudaHerkes bisey derken oyle oyle mecbur olarak biz de takip etmek zorunda kaliyoruz vücudumuzuakintiyla gebelik baglantisini hic bilmezdim ben mesela hep cirap giymem genelde ayaklarimdan usuutugumu sanirdim ben ne bileydim akintinin gebelik ile ilgisi oldugunu
Hayırlısıysa vardır insallah bebegin seninledir tatlımAnladım canım yarın sabah vercem kan perşembe gider öğrenirim Artık ☺
Cunku bilmezdim arastirmak istemiyordum araştırdıkça baska seyler cikiyordu . En iyisi dedim bilmemek daha iyi ama buraya elimi verdim kolumu kaptirdimSen biraz fazla cahal kalmıssın bu konuda
Valla olacakla ölecege care yok kuzum mecbur bir stresle veya stressiz bekleyecez ama ben inanıyorum bu sayfada kimsenin kucagı bos kalmayacak allahın izniylenAynennn insan cok etkileniyo bide surekli gebelik haberleri aliyoriz
Ister istemez insanin aklinda kaliyorrr
adetine 13 gün kalan ben napayım pekiEvwt yaa baska seyler konusalm adetine 1 hafta kalanlar belirtisi olanlar yazsin sorsun.
Birde hayranlara sahip oldun daha ne istiyorsunCunku bilmezdim arastirmak istemiyordum araştırdıkça baska seyler cikiyordu . En iyisi dedim bilmemek daha iyi ama buraya elimi verdim kolumu kaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?