Kimse erkenden test yapmasın günü gecsin farkına varmasın burda kaynana dedikodusu yapalım ne kadar güzelEvwt yaa baska seyler konusalm adetine 1 hafta kalanlar belirtisi olanlar yazsin sorsun.
Sen hic agzini acmaadetine 13 gün kalan ben napayım peki
Az kalmış bencede yaparsın hiç cekinilecek birşey değilmiş emin olYaparım inşallah ya gece gece adamı hastaneye götürtmek istemiyorum.
16 ve 18 mm lerde 2 büyük yumurtalar var, küçüklerde var bikac tane bugün de son doz olarak gonal f yapcam yarın gece de ovitrella cuma 11 11 buçuk gibi de aşılama inşallah
Ah ne belirtiler yaşadım da negatif çıktı oyuzden no belirtiYok gecen ay yaptim ovu gunlerimi takip ettim testlerle . Bu ay bosladim kendimi dinlwmiycem vucudum da hazırlansin dedim rahatlasin biraz hep belirti arayarak vucudumu yormuştum
nanaaa en güzel dedikodu konusunu bulmuşsun yaaaaKimse erkenden test yapmasın günü gecsin farkına varmasın burda kaynana dedikodusu yapalım ne kadar güzel
hahahahah haklısınSen hic agzini acmadaha yum haftasndasn keyfine bak
HaaaaayiiirrrrrrrrrrKimse erkenden test yapmasın günü gecsin farkına varmasın burda kaynana dedikodusu yapalım ne kadar güzel
Doktora sormadan kullanma derim ben 2 ay kullandim dış gebelik oldu doktor vermisti ama onada doktor denmez bi genimde pihtilasma var benim ama benim arastirmadaki doktorum folik asit ve b12 verdi bunun icin vitaminle desteklemelisin hamile kalinca gerekirse igneye baslariz dedi 10 aydir deniyoruz ama hâlâ yok bisey. Rahim filmi çektir bence ilkinde hemen oldu diye esinde bi sorun yok demek değil bu sende de öyle. Boyle ust uste olmasi daha yipratici bende iki kere üst uste yasamis biri olarak söylüyorum ikinizde doktora gitmelisiniz en azindan boyle yipranmaktan her ay hayal kirikligi yasamaktan iyidir. Yinede siz bilirsiniz Allah yardimcimiz olsun hepimizin.Ya canım bir çocuğum var zaten .o sıkıntısız ilk denemede olmuştu şükür.rahim filmi gerekmez diye düşünüyorum ama .ultrasonla falan kontrol edildi zaten.ben bir tek pihtilasma olabilir diye endişeliyim.simdi bu ay oldu olan 20 si var.yine hamileyim sanki hissediyorum. bekleyeceğim artık.coraspirini nette çok yorum okudum.bazi doktorlar önlem amaçlı test yapmadan verebiliyormus.bu yüzden doktora sormadım.kendim içiyorum 2 güne 1.ama soracağım doktora.eczaneden 50 mg 'lik bebe aspirini alayım ondan her gün iceyim dedim bakalım bi dr. sorcam
Sıkışık olunca mi ne alaka kizAz kalmış bencede yaparsın hiç cekinilecek birşey değilmiş emin ol
Ah ne belirtiler yaşadım da negatif çıktı oyuzden no belirti
Kısmettir nasip te varsa bir bakarız kanda değer yüksek çıkar
Bu arada yarın benim sıkışık olmam gerekiyor bol su icicem daha rahat olurmus
İlgisi yok zaten bence, çünkü ben hamileyken de akıntım vardı hamile değilken de var yani kokuluysa ve peynir kesiği gibiyse enfeksiyon belirtisi ama yok rengi öyle kıvamı böyleden hamilelik anlaşılmaz o dereceye gelenler bu hamilelik konusunu kafaya takıyorlar bence yumurtlama akıntısı anlaşılır ama sonra bat yaklaşırken mümkünse akıntı takibi yapmayıp hızlıca çıkınız tuvalettenHerkes bisey derken oyle oyle mecbur olarak biz de takip etmek zorunda kaliyoruz vücudumuzuakintiyla gebelik baglantisini hic bilmezdim ben mesela hep cirap giymem genelde ayaklarimdan usuutugumu sanirdim ben ne bileydim akintinin gebelik ile ilgisi oldugunu
Hayran kitlem varBirde hayranlara sahip oldun daha ne istiyorsunloriko hayranları
bende o kremden aldım ınsllah hemen ıyıleştrırı acısı yok ama kızarlık gecırsın ya senın kac gunde ıyıleştıPansuman yaptırsaydın canım banada olmustu geçirmişti hemen bepanthen sürmüştğm bide
Ben yapmadım bu ay kafam cok rahatİlgisi yok zaten bence, çünkü ben hamileyken de akıntım vardı hamile yokken de var yani kokuluysa ve peynir kesiği gibiyse enfeksiyon belirtisi ama yok rengi öyle kıvamı böyleden hamilelik anlaşılmaz o dereceye gelenler bu hamilelik konusunu kafaya takıyorlar bence yumurtlama akıntısı anlaşılır ama sonra bat yaklaşırken mümkünse akıntı takibi yapmayıp hızlıca çıkınız tuvaletten
Tutmayinn beniiiiiihhhh dedikoduuu dediii hem dee kaynana aayyyyyyyKimse erkenden test yapmasın günü gecsin farkına varmasın burda kaynana dedikodusu yapalım ne kadar güzel
asilama da sıkışık olun diyorlar genelde bende öyle yaparimSıkışık olunca mi ne alaka kiz
Allahim yeni bisey daha ogrendimasilama da sıkışık olun diyorlar genelde bende öyle yaparim
Insallah canimValla olacakla ölecege care yok kuzum mecbur bir stresle veya stressiz bekleyecez ama ben inanıyorum bu sayfada kimsenin kucagı bos kalmayacak allahın izniylen
İlaç mı alsam yoksa aslan pençesi otunu mu kullansam bi ay karar veremedimAz bişey yükselmiş canım prolaktin
Oo of off heyecan var nasıl dinlenem aman bise olurmu var varda var Allah yardım etsin bizeAllahim yeni bisey daha ogrendimayy cok heyecanli ya
Kızlar kaynana dedikodusuna geçiyosak hemen paylaşımlara başlıyim benGörümcem de yok kaynım da yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?