Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az kalmış bencede yaparsın hiç cekinilecek birşey değilmiş emin ol
Yok gecen ay yaptim ovu gunlerimi takip ettim testlerle . Bu ay bosladim kendimi dinlwmiycem vucudum da hazırlansin dedim rahatlasin biraz hep belirti arayarak vucudumu yormuştum
Ah ne belirtiler yaşadım da negatif çıktı oyuzden no belirti
Kısmettir nasip te varsa bir bakarız kanda değer yüksek çıkar
Bu arada yarın benim sıkışık olmam gerekiyor bol su icicem daha rahat olurmus

Doktora sormadan kullanma derim ben 2 ay kullandim dış gebelik oldu doktor vermisti ama onada doktor denmez bi genimde pihtilasma var benim ama benim arastirmadaki doktorum folik asit ve b12 verdi bunun icin vitaminle desteklemelisin hamile kalinca gerekirse igneye baslariz dedi 10 aydir deniyoruz ama hâlâ yok bisey. Rahim filmi çektir bence ilkinde hemen oldu diye esinde bi sorun yok demek değil bu sende de öyle. Boyle ust uste olmasi daha yipratici bende iki kere üst uste yasamis biri olarak söylüyorum ikinizde doktora gitmelisiniz en azindan boyle yipranmaktan her ay hayal kirikligi yasamaktan iyidir. Yinede siz bilirsiniz Allah yardimcimiz olsun hepimizin.

Sıkışık olunca mi ne alaka kiz

İlgisi yok zaten bence, çünkü ben hamileyken de akıntım vardı hamile değilken de var yani kokuluysa ve peynir kesiği gibiyse enfeksiyon belirtisi ama yok rengi öyle kıvamı böyleden hamilelik anlaşılmaz o dereceye gelenler bu hamilelik konusunu kafaya takıyorlar bence yumurtlama akıntısı anlaşılır ama sonra bat yaklaşırken mümkünse akıntı takibi yapmayıp hızlıca çıkınız tuvaletten

Ben yapmadım bu ay kafam cok rahat sadece bazwn islaklik hissediyorum aman akintim gelmistir kesin diyorum

Valla olacakla ölecege care yok kuzum mecbur bir stresle veya stressiz bekleyecez ama ben inanıyorum bu sayfada kimsenin kucagı bos kalmayacak allahın izniylen
Insallah canim
Gerçektende ne zaman namaz kilsam hepiniz aklima geliyorsunuzzz
Allah kimsenin kucagini boş birakmasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…