Az kalmış bencede yaparsın hiç cekinilecek birşey değilmiş emin ol
Ah ne belirtiler yaşadım da negatif çıktı oyuzden no belirti
Kısmettir nasip te varsa bir bakarız kanda değer yüksek çıkar
Bu arada yarın benim sıkışık olmam gerekiyor bol su icicem daha rahat olurmus
İnşallah canım valla ünşallah hamileyimdirde değiyodur bugünkü eziyetime :))@hayal alemi duamı okudum
L Loriklorik Allah Kabul etsin cnm
Zekta geç olsun sonu güzel olsun cnm üzülme
Hele sen buraya hic girme zaten ne isin var burdaBenim konuşmaya hakkım var bence 21-22 gün var regle
Canim hastane nin sitesine gir laboratuvar sonuçlarına yaz bilgilerini çıkar mutlaka nabız uygulamasına daha geç dusuyorBarkod varda netten bakılıyormuki nasıl yapıcam
Amin canim amin dua edelim birbirimize isnEvett azz kaldı inşAllah sonucu da güzelce alırız
Halbuki en umursamadıgım seyler bir insanı ne kadar umursarsan kendini okadar nimet sanırnanaaa en güzel dedikodu konusunu bulmuşsun yaaaa
Kan verirken veriyolar genelde hangi hastaneye gittiysen oranın tahlil sonucları internet sitesine gir tcni girip belki bakabilirsinBarkod varda netten bakılıyormuki nasıl yapıcam
Insallah olumlu bi sonuc alirsindaŞansıma yaa.. herkesin sırası geldi sonuçları söyledi tam ben ağzı açık doktoru bekliyodum cihaz bozulmuş dedi yarın çıkıcak falan dedi sonuçlar keşke direkt özele gitseydim ama ayakta durmaya takatim kalmadı
Sıkışık olunca mi ne alaka kiz
Tamam bende lafın gelisi söylemistim zaten ama meraklısı cok görüyoruzkiHaaaaayiiirrrrrrrrrr girdik mi cikamiyoruuuz yakalaniriiizz. Acinca dayanamayip dökuluyorm
Herkesin sorunlri varsa demk ki karsi taraf gercktn rahat durmuoTamam bende lafın gelisi söylemistim zaten ama meraklısı cok görüyoruzki
Artık ünlü birisin senHayran kitlem varbeni sizler begeni Piiiremsesi yaptiniz
Hele sen buraya hic girme zaten ne isin var burda10 gun sonra gel
Kadındaki cesarete bakın arkadaslarTutmayinn beniiiiiihhhh dedikoduuu dediii hem dee kaynana aayyyyyyyennn sevdigim
Huuuu en dolusu kim acaba kaynana konusundaKızlar kaynana dedikodusuna geçiyosak hemen paylaşımlara başlıyim benGörümcem de yok kaynım da yok benim
Allah birimizden birisinin dualarını kabul etsin insallah kuzum Allah razı olsunInsallah canim
Gerçektende ne zaman namaz kilsam hepiniz aklima geliyorsunuzzz
Allah kimsenin kucagini boş birakmasin
Ara ara geliyor canım biryere tutunmadan ayakta duramıyorum görünücem en yakın zamandaCanım sürüyorsa bir doktora görün sen.Ama cok onemli bir sey degildir.
Brn cok tutarimAlakası varmış kız daha kolay oluyomuş nedense banada bugünden söyledi cuma günü sıkışık ol aşılama yaparken daha rahat yaparız dedi. Bende çok sıkışamıyorum işin tuhafı ya hemen kasıklarım sancıyo o yüzden çok da tutamıyorum artık elimde suyla gezicem su içince geliyo hemen
Kadındaki cesarete bakın arkadaslar
Hem kaynanasıyla yasıyor hemde dedikodu yapmak istiyor
Kocası bir yakalasa yaka paca kapı önüne korlar
[/QUOTE
Yürek yedim allahtan herkes kimin ne oldugunu biliyor sulalede
Hamile olmalari coooohh xooşNeyyyy nasılllllllll neeee hoooooooossssss. ?????
Herkesin esleriylede ilgili bir sorunu vardır illaki hangi birisinin dedikodusunu yaapsakki bilemedimHerkesin sorunlri varsa demk ki karsi taraf gercktn rahat durmuo
Aklina takma rahat rahat gunlerin gecsin diye dedim askiimmmmAbooo aşılama olacak beni kovuyor bu gacı koruyun beniiiğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?