- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Insalllaahhhhhhhghh guzel sonuç alirsiiinnOo of off heyecan var nasıl dinlenem aman bise olurmu var varda var Allah yardım etsin bize
Yarın haber ederim ins dinlenip
Bende hepsi var bacım
Ben de cok vsr verem miKızlar kaynana dedikodusuna geçiyosak hemen paylaşımlara başlıyim benGörümcem de yok kaynım da yok benim
Kızlar kaynana dedikodusuna geçiyosak hemen paylaşımlara başlıyim benGörümcem de yok kaynım da yok benim
Amin amin amin kızlarInsalllaahhhhhhhghh guzel sonuç alirsiiinn
Canım çok haklısın.ben 20 sine araştırma hast. randevu aldım .ama 20 si adet günüm.yani sanırım bu ay kontrolsüz tekrar denemiş oldum sonuçta.basima ne gelecek bilmiyorum.Allah hepimizin yard. olsun gerçektenDoktora sormadan kullanma derim ben 2 ay kullandim dış gebelik oldu doktor vermisti ama onada doktor denmez bi genimde pihtilasma var benim ama benim arastirmadaki doktorum folik asit ve b12 verdi bunun icin vitaminle desteklemelisin hamile kalinca gerekirse igneye baslariz dedi 10 aydir deniyoruz ama hâlâ yok bisey. Rahim filmi çektir bence ilkinde hemen oldu diye esinde bi sorun yok demek değil bu sende de öyle. Boyle ust uste olmasi daha yipratici bende iki kere üst uste yasamis biri olarak söylüyorum ikinizde doktora gitmelisiniz en azindan boyle yipranmaktan her ay hayal kirikligi yasamaktan iyidir. Yinede siz bilirsiniz Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
İnşâllah cnmBugün belli olucak can bakalım inşallah güzel haberler veririm :)
Canım sürüyorsa bir doktora görün sen.Ama cok onemli bir sey degildir.Yok canım kulaklarla alakalı bir sıkıntım
kızlar dua listesini ilk sayfaya koysak daha iyi olmazmı arayıp bulmak da kolay olur N Nana Anahayal alemi
Benim pansuman yapınca hemen geçmişti krem sürünce de iyice geçti ama senşnki biraz fazla anca iyileşir canımbende o kremden aldım ınsllah hemen ıyıleştrırı acısı yok ama kızarlık gecırsın ya senın kac gunde ıyıleştı
Doktora danışmadan ilaç içme canım bitkisel çay tüketebilirsin benceİlaç mı alsam yoksa aslan pençesi otunu mu kullansam bi ay karar veremedim
Bide sade soda incir dereotu falan bu hormonu yükseltirmiş canımİlaç mı alsam yoksa aslan pençesi otunu mu kullansam bi ay karar veremedim
İnşallah keşkeee nerdee o günlerrrHayırlısıysa vardır insallah bebegin seninledir tatlım
Çok şanssızım ya cihaz bozulmuş yarın gel dedi doktorAyy çok merak ettim hadi güzel haberlerle inşaAllahh
Cihaz bozulmuş yarın gel dediYaz canım merak ettik☺
İnternetten baksana barkod vermedilermi canım ben çatlardımÇok şanssızım ya cihaz bozulmuş yarın gel dedi doktor
Sen hic agzini acmadaha yum haftasndasn keyfine bak
Şansıma yaa.. herkesin sırası geldi sonuçları söyledi tam ben ağzı açık doktoru bekliyodum cihaz bozulmuş dedi yarın çıkıcak falan dedi sonuçlar keşke direkt özele gitseydim ama ayakta durmaya takatim kalmadıOgrendinmi canimmm
Barkod varda netten bakılıyormuki nasıl yapıcamİnternetten baksana barkod vermedilermi canım ben çatlardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?