Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dewlette nerde olcak maddi durumumuz cok ii degil ankara etlik zubeyde kadin doguma gittim nasil bi yer anlamiorumki bide herkezi o hastaneye yonlendiriolar en iyisi die doktorlari insan degil , insallah ugrasmam cnm ya bu ay son iste snra asilamayla ugrascaz umarim suoriz olur bu ay

Bnde ayniyim iste cidden bi ara bayilicagimi hissettim sıkma dio elimde degil dedim bide yalan olmasin soyunma kabininde bi kiz bkliodu tepki gostermeyim oda bnm gibi korkuosa iice korkmasin die iyice sıktım kndimi sonuc pert

Bizim de fazla durumumuz yok kim zengin ki ben ozelde cektirmistim hatta esim diretti ozele gidelim diye . Benim de bir kac gun icinde adetim gelicek . Persembe randevum var asilama icin bi yerden baslamak lazim yola beklmeek insani yoruyor

Bende bu ay ates olcuyorum çarşamba günü 35.80 di o gündem beri 36.10 36.00 36.20 bu sekilde gtti yumurtlama günüm da pazardi akşam baktım 36.80 cikti
Öğrendiğim kadarıyla yumurtlamadan sonra yüksek seyredip adet zamani gebelik yoksa düşüyormuş ateş. Takip etmek lazım.

Boşver pcoyu banada var dedi ama yokmuş meğer :))
Ben çok üzüldüm pko olunca başta bir doktor var dedi sonra diğeri yok dedi sonra en son var aylardır. . Yani sonra dan çıktığı için var yok demeleri normel zaten adetlerimde de yansıdı maalesef
Yumurta tembelliği işte. .
Insaallah düzelir diyorum kzu düşünmeden edemiyorum valla sicilve çok yaptı bana adet zaten düzensiz aylardır
Klomen le zar zor büyüdü yumurtam

Bizim de fazla durumumuz yok kim zengin ki ben ozelde cektirmistim hatta esim diretti ozele gidelim diye . Benim de bir kac gun icinde adetim gelicek . Persembe randevum var asilama icin bi yerden baslamak lazim yola beklmeek insani yoruyor
Tmm sen git bna anlat sonra detaylica neler yapilio

Gecmis olsun tatlım devlettemi yaptırdın özeldemi filmi?

Ben bu gruba yetisemiyorum dua grubuna hic yetisemem
Cnm burda çok kalabaligiz oyuzden kim okudu kim kime okudu bilinmiyo takibi baya zor ama duada 22 kişi falaniz sanırım o kişilerle grupta haberleselim okuyan bildirir hayal alemi işaret koyar bence çok daha iyi olur bugün bir kişi sordu hatta okudum ama kimeydi diye ve herkes okuyomu okumuyomu bilemiyoruz hiç

Öyle bir grup acsam onada katılmak isteyenler olmayacakmı canım yine kalabalık olur bence
Dua listesindeki tüm arkadaslar fikirlerini beyan etsin cogunluk isterse acalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…