Dewlette nerde olcak maddi durumumuz cok ii degil ankara etlik zubeyde kadin doguma gittim nasil bi yer anlamiorumki bide herkezi o hastaneye yonlendiriolar en iyisi die doktorlari insan degil , insallah ugrasmam cnm ya bu ay son iste snra asilamayla ugrascaz umarim suoriz olur bu ayNerde cektirdin
Bnde ayniyim iste cidden bi ara bayilicagimi hissettim sıkma dio elimde degil dedim bide yalan olmasin soyunma kabininde bi kiz bkliodu tepki gostermeyim oda bnm gibi korkuosa iice korkmasin die iyice sıktım kndimi sonuc pertBenim ağrı eşiğim çok düşük yani canım çok tatlı dayanamıyorum hiç öyle acı sancı filan, kızımda suni sancıya dayanamadım doktora yalvardım beni sezaryene al diye, o yüzden nerde anestezi var ben ordakeşke yaptırsaydın sende ama devlette demiştin galiba, geçmiş olsun tekrar, rahatlarsın inş
Hahaha evde bir oyana bir buyana koşIşte geldimmm burdayyiimmmisafirsiz bi gun gecirdim de ne yapacagimi sasirsim bos evde bünye alışmış misafire son 1 aydir bi an bos olunca ev afalladim
Aaalllhhiimmm evv boooosssHahaha evde bir oyana bir buyana koş
Hahaha sıkıştır köşelerdeAaalllhhiimmm evv boooossscocuklu gelince bi de gelenler cocuklari canavar gibi yetismisler . Yapma dddigin seyi inadina yapiyor cocuklar tabi anasi dururken bana düşmez
Bizim de fazla durumumuz yok kim zengin kiDewlette nerde olcak maddi durumumuz cok ii degil ankara etlik zubeyde kadin doguma gittim nasil bi yer anlamiorumki bide herkezi o hastaneye yonlendiriolar en iyisi die doktorlari insan degil , insallah ugrasmam cnm ya bu ay son iste snra asilamayla ugrascaz umarim suoriz olur bu ay
Hahaha sıkıştır köşelerde
Hahahaha kız Allah yüzünü güldürsün.koseye sikistirup dislerimi sıkıp sini yipmiiiiiii diyiiiiirriiiiimmmmmmmm ciciiiikkk Diyesim var
Nerde gördünkızzzz
Öğrendiğim kadarıyla yumurtlamadan sonra yüksek seyredip adet zamani gebelik yoksa düşüyormuş ateş. Takip etmek lazım.Bende bu ay ates olcuyorum çarşamba günü 35.80 di o gündem beri 36.10 36.00 36.20 bu sekilde gtti yumurtlama günüm da pazardi akşam baktım 36.80 cikti
Ben çok üzüldüm pko olunca başta bir doktor var dedi sonra diğeri yok dedi sonra en son var aylardır. . Yani sonra dan çıktığı için var yok demeleri normel zaten adetlerimde de yansıdı maalesefBoşver pcoyu banada var dedi ama yokmuş meğer :))
Tmm sen git bna anlat sonra detaylica neler yapilioBizim de fazla durumumuz yok kim zengin kiben ozelde cektirmistim hatta esim diretti ozele gidelim diye . Benim de bir kac gun icinde adetim gelicek . Persembe randevum var asilama icin bi yerden baslamak lazim yola beklmeek insani yoruyor
Ben bu gruba yetisemiyorum dua grubuna hic yetisememhayal alemi cnm okudum rabbim.kabul eylesin.bu arada bi önerim var dua grubu yapsak sanki daha kolay olurdu kimin okuyup okumadığı takip açısından N Nana Ana ne dersiniz
Evet aynen öyle düştüğü zaman adet oluyor yüksekse gebelik belirtisiÖğrendiğim kadarıyla yumurtlamadan sonra yüksek seyredip adet zamani gebelik yoksa düşüyormuş ateş. Takip etmek lazım.
Gecmis olsun tatlım devlettemi yaptırdın özeldemi filmi?Kizlar merhaba hepinize bol öpucukler bugun rahim filmi cekindim aman allahim bole bi aci yok ciktikdan sonra dogumu bn napcam dedim su an bile acio sancilarim var cok zormus gercekten nys sonucum cok guzel cikti tuplerim temiz rahmim iyi durumdaymis esimde de sorun yok gircegimiz ay adetin 2 veya 3 gunu gel asilama programina dahil ediceklermis öle dedi doktor rabbim cidden hepimize yar ve yardimci olsun cok zormus dogumu dusunemiorum
Cnm burda çok kalabaligiz oyuzden kim okudu kim kime okudu bilinmiyo takibi baya zor ama duada 22 kişi falaniz sanırım o kişilerle grupta haberleselim okuyan bildirirBen bu gruba yetisemiyorum dua grubuna hic yetisemem
Öyle bir grup acsam onada katılmak isteyenler olmayacakmı canım yine kalabalık olur benceCnm burda çok kalabaligiz oyuzden kim okudu kim kime okudu bilinmiyo takibi baya zor ama duada 22 kişi falaniz sanırım o kişilerle grupta haberleselim okuyan bildirirhayal alemi işaret koyar bence çok daha iyi olur bugün bir kişi sordu hatta okudum ama kimeydi diye ve herkes okuyomu okumuyomu bilemiyoruz hiç
Dewlette yaptirdim kuzum ts edermGecmis olsun tatlım devlettemi yaptırdın özeldemi filmi?
Peki cnm soralım arkadaşlar ne derse o olsunÖyle bir grup acsam onada katılmak isteyenler olmayacakmı canım yine kalabalık olur bence
Dua listesindeki tüm arkadaslar fikirlerini beyan etsin cogunluk isterse acalım
Ricaederim tatlım kendinmi talep ettin devlette onlarmı söyledi nasıl oldu?Dewlette yaptirdim kuzum ts ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?