Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok cnm duyulmadi. Keseyi zor gordu yine 10 gun sonra yine gel dedi ama ne icin gel dedi bilmiom. Herlde kalp atisi icindr.
Bence ultrason makinesiyle alakalı yaa ben özele gittim hemen gördü hatta o kadar netti ki hiç bastırmadı bile sonra kan için devlete gittim bi bakalım dedi ultrason da o kadar pusluydu ki görünmedi nerdeyse her özelde güzel makine kullanır diye de kaide yok ama ben kendi gözümle iki makine arasında ki farkı gördüm bariz belliydi fark

Allah kabul etsin bugün de okudum. İnşallah her gün düzenli okuyacağım. Her gün bilgilendirme yapalım mı

Ricaederim tatlım kendinmi talep ettin devlette onlarmı söyledi nasıl oldu?
Cnm gittim once 2 farkli hastaneye hepsi bu hastaneyi önerdi kan vs alip durdular esime baktilar sknti bulamayinca son olarak rahim filmi yaptiralim dedi doktor simdide asilama dedi iste bn hic bisey istemedim sadece cocugumuz olmadi 1 senedir denioruz dedim o soledi ki asilamayi hemen beklemiodum birazda yasa bakiolar sanirim cunku 22 yasinda kizda rahim filmi cekmis 6 ay kndileri denemis asilama yapmamislar bu ay yapmislar bnde bizede bkleyelim der die bkliodum hemn gircegimiz ay dedi bna sasirdim

Canım benim bana doktoe dediki pco bi çok kadında var ama farkedilmeyebilir hem Allah var gam yok unutma ol derse olur duanı sağlam tut o vakti zamanını iyi bilir sabırsızız ne yazıkki hemen olsun istiyoruz ama öyle değil herşeyin bir zamanı var

Yas kactı senin kuzum söylediysen unuttum kusura bakma

Kızlar uzun bir tatil dönüşü ev temizliği düzen kışlık hazırlığı derken çok yoğun günler oldu. Sonrasında okul açılınca ilk zamanlar yoğunluğum fazla oluyor yeni öğrenciler yeni velileri ve yeni düzen derken çok yoğun ve yorucu oluyor ilk zamanlar. Ondan topiğe çok fazla girip msj atamıyorum ve msjları çok okumaya vaktim kalmıyor. Ondan sizi unuttum sanmayın hep aklımdasınız ve duam da

Tmm sen git bna anlat sonra detaylica neler yapilio
Noktasi noktasina gecen gittim arastima hastanesinden hoc memnun degildim zaten oda bi değişikti doktorun yaninda bir kac tane daha boyle doktorlar vardi iste yasli olan diyor benim oglum avukat stajyerlik yapiyor 7 bin maaas aliyor . Oburu diyor benim cartim curtum şöyle au kadae maas aliyoe . Resmen çocuklarını övüyorlar bana da sadece iceri girer girmez gidin kan tahlili verin labartuar kapanmadan kostur kostur gittik yaptik geldik odaya bi heves diyoe ki sonuclar cikmadan bosey diyemem tm desik ciktik arkamiza bakmadan

Aynen kuzum aynen dualarimiz olmasa zaten nasıl dayanırız
Rabbim ins yarın nasip edicrk bebeğimi
Pko dengemi şaşırttı düzenimi şaşırttı falan ama soğan kürü iyi gelirmiş onuda tedavide ym diye yapmiyorum
Allah büyük kızlar çok dua ettim bugün

Senin branşın neydi söylediysen unutmuşum sanırım, ben de panolarla uğraşıyorum çok yoruldum arada bakıyorum buraya ama kafam çok karışık

Valla bana ole bastrdi ki canimi acitti o derece. Sesimi etmye korktm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…