Tamam canımPeki cnm soralım arkadaşlar ne derse o olsun
Bence ultrason makinesiyle alakalı yaa ben özele gittim hemen gördü hatta o kadar netti ki hiç bastırmadı bile sonra kan için devlete gittim bi bakalım dedi ultrason da o kadar pusluydu ki görünmedi nerdeyse her özelde güzel makine kullanır diye de kaide yok ama ben kendi gözümle iki makine arasında ki farkı gördüm bariz belliydi farkYok cnm duyulmadi. Keseyi zor gordu yine10 gun sonra yine gel dedi ama ne icin gel dedi bilmiom. Herlde kalp atisi icindr.
Allah kabul etsinDua Listemiz
09.09 @icecreamm
10.09 L Loriklorik
11.09 @Eslem91
12.09 @bocek345
13.09 @sosmivida
14.09 @Icebergsss
15.09 N Nana Ana
16.09 @Misst
17.09 @rosebatum
18.09 @burcusami
19.09hayal alemi
20.09 M Melegim15
21.09 S Sibelll16
22.09 @15yusra11
23.09 @kirmizipatiklikiz
24.09 @Deryakadir
25.09 @Ebrubeyazit
26.09 @Gulll098
27.09 @Atiyasemin
28.09 @Ayga
29.09 @Mrsiron_
30.09 @Gonulmeyvesi
Arkadaşlar Günaydın
Okuduğunu belirtmeyenler okumadı mı okudum diye yazmadı mı
Okuyanların yanına kalp iliştirdim
Sizlerden haber bekliyorum
Cnm gittim once 2 farkli hastaneye hepsi bu hastaneyi önerdi kan vs alip durdular esime baktilar sknti bulamayinca son olarak rahim filmi yaptiralim dedi doktor simdide asilama dedi iste bn hic bisey istemedim sadece cocugumuz olmadi 1 senedir denioruz dedim o soledi ki asilamayi hemen beklemiodum birazda yasa bakiolar sanirim cunku 22 yasinda kizda rahim filmi cekmis 6 ay kndileri denemis asilama yapmamislar bu ay yapmislar bnde bizede bkleyelim der die bkliodum hemn gircegimiz ay dedi bna sasirdimRicaederim tatlım kendinmi talep ettin devlette onlarmı söyledi nasıl oldu?
Canım benim bana doktoe dediki pco bi çok kadında var ama farkedilmeyebilir hem Allah var gam yok unutma ol derse olur duanı sağlam tut o vakti zamanını iyi bilir sabırsızız ne yazıkki hemen olsun istiyoruz ama öyle değil herşeyin bir zamanı varBen çok üzüldüm pko olunca başta bir doktor var dedi sonra diğeri yok dedi sonra en son var aylardır. . Yani sonra dan çıktığı için var yok demeleri normel zaten adetlerimde de yansıdı maalesef
Yumurta tembelliği işte. .
Insaallah düzelir diyorum kzu düşünmeden edemiyorum valla sicilve çok yaptı bana adet zaten düzensiz aylardır
Klomen le zar zor büyüdü yumurtam
Yas kactı senin kuzum söylediysen unuttum kusura bakmaCnm gittim once 2 farkli hastaneye hepsi bu hastaneyi önerdi kan vs alip durdular esime baktilar sknti bulamayinca son olarak rahim filmi yaptiralim dedi doktor simdide asilama dedi iste bn hic bisey istemedim sadece cocugumuz olmadi 1 senedir denioruz dedim o soledi ki asilamayi hemen beklemiodum birazda yasa bakiolar sanirim cunku 22 yasinda kizda rahim filmi cekmis 6 ay kndileri denemis asilama yapmamislar bu ay yapmislar bnde bizede bkleyelim der die bkliodum hemn gircegimiz ay dedi bna sasirdim
Dua ya katılan belli listeler belli bence yeni bir topik açmayalım açarsak çok karışıklık olur. Başladık zaten duaları okumayaTamam canım
hayal alemi
Arkadaslar dua listemizi bu topike degilde yeni bir topike almamı istermisiniz? Nasıl yapalım?
27 kuzum esim 33 yasindaYas kactı senin kuzum söylediysen unuttum kusura bakma
Birkac arkadasımızın talebi bu bencede gerek yok ama demokrasiye sundumDua ya katılan belli listeler belli bence yeni bir topik açmayalım açarsak çok karışıklık olur. Başladık zaten duaları okumaya
Benim kadar yaslı degilmissin27 kuzum esim 33 yasinda
Kız eskiden bunlar mı vardı şimdi bilim adamları yüzünden birşey yiyemez oldukHahaha bende gördüm onu ama bana saçma geldi ne bileyim insanın herşeyi yemesi lazım ben şuan bazı şeyleri yiyemiyorum bana çok saçma geliyo yazık bana
Noktasi noktasina gecen gittim arastima hastanesinden hoc memnun degildim zaten oda bi değişikti doktorun yaninda bir kac tane daha boyle doktorlar vardi iste yasli olan diyor benim oglum avukat stajyerlik yapiyor 7 bin maaas aliyor . Oburu diyor benim cartim curtum şöyle au kadae maas aliyoe . Resmen çocuklarını övüyorlarTmm sen git bna anlat sonra detaylica neler yapilio
Aynen kuzum aynen dualarimiz olmasa zaten nasıl dayanırızCanım benim bana doktoe dediki pco bi çok kadında var ama farkedilmeyebilir hem Allah var gam yok unutma ol derse olur duansağlam tut o vakti zamanını iyi bilir sabırsızız ne yazıkki hemen olsun istiyoruz ama öyle değil herşeyin bir zamanı var
Ben goruruuummmNerde gördünkızzzz
Senin branşın neydi söylediysen unutmuşum sanırım, ben de panolarla uğraşıyorum çok yoruldum arada bakıyorum buraya ama kafam çok karışıkKızlar uzun bir tatil dönüşü ev temizliği düzen kışlık hazırlığı derken çok yoğun günler oldu. Sonrasında okul açılınca ilk zamanlar yoğunluğum fazla oluyor yeni öğrenciler yeni velileri ve yeni düzen derken çok yoğun ve yorucu oluyor ilk zamanlar. Ondan topiğe çok fazla girip msj atamıyorum ve msjları çok okumaya vaktim kalmıyor. Ondan sizi unuttum sanmayın hep aklımdasınız ve duam da
Söyleyebilirsin kuzumBen goruruuummmsolemiym simdi nerde oldgunu neeeysaam
Valla bana ole bastrdi ki canimi acitti o derece. Sesimi etmye korktmBence ultrason makinesiyle alakalı yaa ben özele gittim hemen gördü hatta o kadar netti ki hiç bastırmadı bile sonra kan için devlete gittim bi bakalım dedi ultrason da o kadar pusluydu ki görünmedi nerdeyse her özelde güzel makine kullanır diye de kaide yok ama ben kendi gözümle iki makine arasında ki farkı gördüm bariz belliydi fark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?