Bende zümre başkanıyım planlar zümre toplantısı hala duruyo bide programlarımız dğeşlicekmiş canım sıkıldı. Nöbet günleri çok sıkıntılı öğle arasında öğrenci dışarı çıkmıyor çok zorlandı 3 gündür herkes. Yarın ben nöbetçiyim Allah yardımcım olsunSenin branşın neydi söylediysen unutmuşum sanırım, ben de panolarla uğraşıyorum çok yoruldum arada bakıyorum buraya ama kafam çok karışık
Gerek yokSöyleyebilirsin kuzum
Kuzum alma siteden bence bana iki kere eksik ve içi açılmış kaset gönderdiler şuan en güvenilir Trendyol gibi geliyorOvülasyon testini hangi siteden almamı önerirsiniz?
Kız sen 30 değil misin benle yaşıt, hiç de yaşlı değiliz bikerem gayet genci asla kabul etmiyorumBenim kadar yaslı degilmissinhayırlısıyla alırsın insallah bir sene icinde kucagına yavrunu canım
Korkmalımıyım suanGerek yokgordgumu bil yeter
Bugün doktora gittim kızlar bişey sorcam doktora çekindim sormaya yumurtalıklarıma baktı temiz bişey yok dedi alttan muane yumurtlama günüm geçti döllenme falan olsa bebek tutunması gibi bir durum olsa muane sırasında görünürmüydü sizce hamile olsam belli olurmuydu adetime 8 gün var daha
Ne kadar orda hangi marka var kuzum kaclıKuzum alma siteden bence bana iki kere eksik ve içi açılmış kaset gönderdiler şuan en güvenilir Trendyol gibi geliyor
Yaz canim tabiki bisy demedimKorkmalımıyım suan
Tabiki bende topikleri kontrol ediyorum kuzumgeneline yorum yapmamaya calısıyorum
Yardımcı olabilecegim bir durum varsa yazıyorum
Bir haksızlık söz konusuysada kesin yazıyorum daha dogrusu yazıyordum ama artık akıllandım
Bende zümre başkanıyım toplantı tutanağı neyse de yıllık planlar zor iş üşeniyorum incelemeye, bizim nöbetlerde sorun yok ama sınıf içini düzenleme işi sene başında yorucu oluyorBende zümre başkanıyım planlar zümre toplantısı hala duruyo bide programlarımız dğeşlicekmiş canım sıkıldı. Nöbet günleri çok sıkıntılı öğle arasında öğrenci dışarı çıkmıyor çok zorlandı 3 gündür herkes. Yarın ben nöbetçiyim Allah yardımcım olsun
Beyqzlarım var sürüsüne bereketKız sen 30 değil misin benle yaşıt, hiç de yaşlı değiliz bikerem gayet genci asla kabul etmiyorum
Tamam acıklamamı geri alıyorumYaz canim tabiki bisy demedimserbestsin aciklma yapmna da gerek yok relax
Okul öncesi öğretmeni. ilk defa bu yıl 30 öğrenciyle çalışacağım ve 4 yaşSenin branşın neydi söylediysen unutmuşum sanırım, ben de panolarla uğraşıyorum çok yoruldum arada bakıyorum buraya ama kafam çok karışık
Al alTamam acıklamamı geri alıyorum
O seninle ilgilensin yavrum düsme üstüne alacagını aldın artıkAl alneysaam ben kaciorm az gidem kocyla ilgilenem
Bende yok mu sanıyorsun canım, boyalar sağolsun yok ediveriyorBeyqzlarım var sürüsüne bereketyaslandım ben amca
Yapio yapio saolsnO seninle ilgilensin yavrum düsme üstüne alacagını aldın artık
Oo çokmuş yaa ve küçükler Allah kolaylık versin, yardımcın vardır inşOkul öncesi öğretmeni. ilk defa bu yıl 30 öğrenciyle çalışacağım ve 4 yaş
İnşallah canımm yaHadi ins gülüm yaa ins pozitif cikar
İnşallah bebiştirrr canımBenimde adet belirtilerim ve ağrılarım başladım kizlar 10 gun kala
Öyle hemen yükselmez yaaBenimde daha önce yükseldi ama bu ara üzüm çok yedim inşallah yükselmez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?