- 21 Ağustos 2019
- 106
- 142
- 18
- 41
Ovülasyon testini hangi siteden almamı önerirsiniz?
Benimde öyleydi işte nette yükselir diyolar ondan dedimBenim de kaç gündür 36.5 - 37 arasında gidip geliyor ya. Normalde 35.5 tur hep.
Ben n11den aldım innovita canımOvülasyon testini hangi siteden almamı önerirsiniz?
Meslektaşız bende okulöncesiii öğretmeniyim kadrolumusunOkul öncesi öğretmeni. ilk defa bu yıl 30 öğrenciyle çalışacağım ve 4 yaş
Ben 3 kere n11 den aldım bi sorun olmadi hatta gebede kaldım geçen seneOvülasyon testini hangi siteden almamı önerirsiniz?
Boyalar ki günde akıyor ya cok bedbaht bir durumdayım kahrolsun 30yas sendromumuuzzzzBende yok mu sanıyorsun canım, boyalar sağolsun yok ediveriyorsen yaşlan ben gencim (çok fena 30 yaş sendromunda olduğum anlaşılmıyor değil mi )
He kıyma ozaman cocugunun babasına sev merhamet gösterYapio yapio saolsncok yorgn bugun ondan dedim
Kaclı aldın canım ne kadar olmusben N11'den almıştım canım, memnunum. Ama zam gelmiş sanırım biraz.
Sen kaclıyı ne kadara almıstın tatlımBen n11den aldım innovita canım
Üc kisi n11 dedi tamam ozamanBen 3 kere n11 den aldım bi sorun olmadi hatta gebede kaldım geçen sene
Cnm yeni aldım labaquik 50 tane n11den 2 gune geldiNe kadar orda hangi marka var kuzum kaclı
Ben 30lu aldım 30 tl mi neydi hatırlayamadımda tam 2 tanede gebelik teti vardıSen kaclıyı ne kadara almıstın tatlım
Kaclı aldın canım ne kadar olmus
Ben 30 lu aldım, yanında 2 gebelik testi bir de ultra erken gebelik testi vardı 30 tlydi. Şimdi yanında gebelik testi olmadan 30 lu olan 35 tl falan sanırım. Laboquik markası
Cnm yeni aldım labaquik 50 tane n11den 2 gune geldi
Ben 30lu aldım 30 tl mi neydi hatırlayamadımda tam 2 tanede gebelik teti vardı
Oo reis yeni topigin hayirli olsun
İnşallah aşılamaya gerek kalmaz rahim filminden sonra genelde 3 ay doğal yolla deneyin deniliyor bi sorun çıkmamışsa. Sen bilirsin ama bence bu 3 ay değerlendir olmazsa aşılama yaptırBilmiorum nie acio zonkluo resmen uyusturucu ignenin etkisi gecti bn cok kotu oldum ya bayilcaktim bi ara dedim bitmedimi bn kotu oluorum dedim normalmi agrimasi bu kadar dedim normal kisiden kisiye degisio ilaclarini duzemli kullan dedi su an bile acio yaumarim bu ay guzl bi hber alirim asilamadanda korktum zormus bi kadin soledi ölemi bilen varmi ?
Ben her topikte aktifim
Burayı da takipteyim
Kimsenin yazmadıgı topigimmi cicimOo reis yeni topigin hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?