- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
EvetKimsenin yazmadıgı topigimmi cicim
Birazdan kendi kendimle sakalasmaya baslayacagımEvettek basina cirit attigin topigin
Kızlaaaar çatlatma ignesini olduğum günü saymali miyim sizce ya bi arkadaş sayılmıyor dedi1 gün zarardayim ne güzel yarın 14. Gün diyordum ben
Topik actım totem acmadım rezil etme beniOOOOOO BASKANIMIZ BASKA TOPIK ACMIISS HANNNIIMMLLLLLLAAAARRRRR
ooooo baskan sen hayirdir orda kendine yeni kankiler mi yapcan hee topik ayaginaTopik actım totem acmadım rezil etme beni
Ne kadar kıskanc bir yardımcım var Allahıııııııııııımmmmmmmmmmmooooo baskan sen hayirdir orda kendine yeni kankiler mi yapcan hee topik ayagina
Bir allahın kulu cevaplamadı yaaaaaPreseed jel alsammı? Almasammı?
Deneyip hemen hamile kalan varmı? Yada uzun süre deneyip hic isime yaramadı diyen? Almak istiyorum aslında ama kararsızlık durumundayım. Hamile kalmamı kolaylastıracaksa almak istiyorum yan etkisi olurmu diye endiselerimde var. Kullananlar aydınlatabilirmi lütfen beni🥰www.kadinlarkulubu.com
Al Kız al bi dene bakalım belki faydası olurTopik actım totem acmadım rezil etme beni
saaallldddiiiirrriiinnnn kizlllaarrPreseed jel alsammı? Almasammı?
Deneyip hemen hamile kalan varmı? Yada uzun süre deneyip hic isime yaramadı diyen? Almak istiyorum aslında ama kararsızlık durumundayım. Hamile kalmamı kolaylastıracaksa almak istiyorum yan etkisi olurmu diye endiselerimde var. Kullananlar aydınlatabilirmi lütfen beni🥰www.kadinlarkulubu.com
Biz variz yolarim gerisiniNe kadar kıskanc bir yardımcım var Allahıııııııııııımmmmmmmmmmm
Kimler gelmis kimleeeeerrrrrAl Kız al bi dene bakalım belki faydası olur
Kiz linkini attigim topige ver cevapAy hiç fikrim yok gülüm yaa kullanmadım hic
İste bu güzel fikir ama sen bu sansını kaybettinsaaallldddiiiirrriiinnnn kizlllaarrnananin yeni topigi daha once hoc konuşmuyormuş gibi cevaplayalim orda
Kizlar merhaba hepinize bol öpucukler bugun rahim filmi cekindim aman allahim bole bi aci yok ciktikdan sonra dogumu bn napcam dedim su an bile acio sancilarim var cok zormus gercekten nys sonucum cok guzel cikti tuplerim temiz rahmim iyi durumdaymis esimde de sorun yok gircegimiz ay adetin 2 veya 3 gunu gel asilama programina dahil ediceklermis öle dedi doktor rabbim cidden hepimize yar ve yardimci olsun cok zormus dogumu dusunemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?