Cnm nasilsinn100 tane rabbi heblî minessalihînn okudum kızlar Allah kabul etsin
Seni engelleyip engelini kaldırabiliyormuyum acaba buralardaaaBiz variz yolarim gerisini
Benim sonuç olumsuz olunca hiç girmemiştim yeni aklıma geldiKimler gelmis kimleeeeerrrrr
İlk denememde hamis kalırsam yuppiuuuuvv
Seni engelleyip engelini kaldırabiliyormuyum acaba buralardaaa
Deneyecegim kesinde yinede denemislerden akıl almak istedimBenim sonuç olumsuz olunca hiç girmemiştim yeni aklıma geldi
Benim pek umudum yok yitirdim anladığım kadarıyla spermleri hızlı ilerletiyormuş o jel yavaş ilerleyeninde bebesi oliiiii anlamıyorum artıkın boşa para savuruyoruz
Mantıklı dene kuzum ya sen niye aşılama yaptırmıyorsunDeneyecegim kesinde yinede denemislerden akıl almak istedim
Unuttun bizi hayın
Kuzum ben cevaplarım şimdiBir allahın kulu cevaplamadı yaaaaa
Lütfen cicegim aklım sende kalıyor valla iyiysen arada bir ben iyiyim yaz cık ben anlarımMantıklı dene kuzum ya sen niye aşılama yaptırmıyorsun
He kız unutmadımda aklımdaydı hafızamla kalanlara bakıyorum gebe mi diye görmeyince çıkıyorum konuya hiç hakim olamadım zaten hassas dönem bitince temizlik kaygım başladı ondan çok takip edemedim konuşulanları arada bi tıklarım artıkın bebeğim ❤❤
Sen nerden duydun?Kuzum ben cevaplarım şimdi
Çünkü bu ay aldım ben
Ve yumurtlama zamanımda onunla denedik
Bakalım sonuç
Ne olacak
Canım arkadaşımdan duymuştumSen nerden duydun?
Nerden aldın?
Bata kac kaldı
Kaca aldın
Zam gelmis ozaman benim baktıgım zaman (1ay önce) 105 liraydı kuzum insallah isine yarar ya gecmez simdi ogünler sanada banadaCanım arkadaşımdan duymuştum
Spermlerin hızını çok arttırıyormuş ve kolaylaştırıyormuş rahme ulaşmasını
Kendi sitesinden aldım
179 tl idi sanırım
Bata daha çok var 13
Ok bebeğim yazarım tabisiLütfen cicegim aklım sende kalıyor valla iyiysen arada bir ben iyiyim yaz cık ben anlarım
Asılama tüp hepsi masraf yavrum biraz daha dogal yolla sansımı denemek istiyorum
O arkadasın kullandıgı ilk ay gebe kalmısmı bideCanım arkadaşımdan duymuştum
Spermlerin hızını çok arttırıyormuş ve kolaylaştırıyormuş rahme ulaşmasını
Kendi sitesinden aldım
179 tl idi sanırım
Bata daha çok var 13
Merak beni a noktasindan b noktasina hizla ilerletiyorL Loriklorik BASKA SAYFALARDA GEZİYOR HEYECANINI BASKA TOPİKLERDE ARIYOR
ACABA HAMİLEMİYİM SAYFASINDA SUANDA İSPİK İSPİK
Aynen canımZam gelmis ozaman benim baktıgım zaman (1ay önce) 105 liraydı kuzum insallah isine yarar ya gecmez simdi ogünler sanada banada
Corumda fiyatlar harika öyleyse istanbulda hicte öyle oldugunu sanmıyorum bir ilac bin lira yazıyordu biryerlerdeOk bebeğim yazarım tabisi
Açıkçası çokta değil ama hastaneye göre değişiyor sanırım ya çorumda en iyi özel hastanede ilacı muayene ücreti aşılama bin lira işte bebek için değer mi değer diğer şehirlerde daha pahalı ama sanırım ikinci aşılama baya külfetli olcak gibi tedavi değişiyormuş amaaaan para zıkım gidiyoooor geri geliyor
Aynı sey degilmi kuzum bende preseed jelden bahsetmistimAynen canım
Sitesinde 2 farklı ürün var
Benim aldığım preseed olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?