Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimler gelmis kimleeeeerrrrr
İlk denememde hamis kalırsam yuppiuuuuvv
Benim sonuç olumsuz olunca hiç girmemiştim yeni aklıma geldi
Benim pek umudum yok yitirdim anladığım kadarıyla spermleri hızlı ilerletiyormuş o jel yavaş ilerleyeninde bebesi oliiiii anlamıyorum artıkın boşa para savuruyoruz

Deneyecegim kesinde yinede denemislerden akıl almak istedim
Unuttun bizi hayın

Deneyecegim kesinde yinede denemislerden akıl almak istedim
Unuttun bizi hayın
Mantıklı dene kuzum ya sen niye aşılama yaptırmıyorsun
He kız unutmadımda aklımdaydı hafızamla kalanlara bakıyorum gebe mi diye görmeyince çıkıyorum konuya hiç hakim olamadım zaten hassas dönem bitince temizlik kaygım başladı ondan çok takip edemedim konuşulanları arada bi tıklarım artıkın bebeğim

Lütfen cicegim aklım sende kalıyor valla iyiysen arada bir ben iyiyim yaz cık ben anlarım
Asılama tüp hepsi masraf yavrum biraz daha dogal yolla sansımı denemek istiyorum

Canım arkadaşımdan duymuştum
Spermlerin hızını çok arttırıyormuş ve kolaylaştırıyormuş rahme ulaşmasını
Kendi sitesinden aldım
179 tl idi sanırım
Bata daha çok var 13
Zam gelmis ozaman benim baktıgım zaman (1ay önce) 105 liraydı kuzum insallah isine yarar ya gecmez simdi ogünler sanada banada

Lütfen cicegim aklım sende kalıyor valla iyiysen arada bir ben iyiyim yaz cık ben anlarım
Asılama tüp hepsi masraf yavrum biraz daha dogal yolla sansımı denemek istiyorum
Ok bebeğim yazarım tabisi
Açıkçası çokta değil ama hastaneye göre değişiyor sanırım ya çorumda en iyi özel hastanede ilacı muayene ücreti aşılama bin lira işte bebek için değer mi değer diğer şehirlerde daha pahalı ama sanırım ikinci aşılama baya külfetli olcak gibi tedavi değişiyormuş amaaaan para zıkım gidiyoooor geri geliyor

Corumda fiyatlar harika öyleyse istanbulda hicte öyle oldugunu sanmıyorum bir ilac bin lira yazıyordu biryerlerde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…