Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yasa bakmioki bu isler baksa bu gun örnek 22 yasinda kiz 3 sene olmus beklio öle dusunme karamsar olma rabbim hepimize nasip eder insallah
Kuzum yazcam dedim yazamadım fırsat bulupta ufak tıkanıklar rahim filmiyle açılıyor ve oyle olanların agrı çektiğini okumuştum bu 3 ayı iyi değerlendir

Ben 30 lu aldım, yanında 2 gebelik testi bir de ultra erken gebelik testi vardı 30 tlydi. Şimdi yanında gebelik testi olmadan 30 lu olan 35 tl falan sanırım. Laboquik markası
Ben de yeni aldım sayılır 30 ovu test + 2 gebelik testi + 1 ultra erken gebelik testi hepsi 29.90

İnşallah aşılamaya gerek kalmaz rahim filminden sonra genelde 3 ay doğal yolla deneyin deniliyor bi sorun çıkmamışsa. Sen bilirsin ama bence bu 3 ay değerlendir olmazsa aşılama yaptır
Kuzum bn bisey demedimki doktor sorun yok ikinizde de ama gircegimiz ay asilama programina alayim seni dedi direk bu aya serbest biraktti adetliyken baslanio sanirim ilaclar ve ultrasyn fln umarim gerek kalmaz asilamaya gerci yumurtlama zmnimida bilmiom gelisi guzel olcak artik

Kuzum yazcam dedim yazamadım fırsat bulupta ufak tıkanıklar rahim filmiyle açılıyor ve oyle olanların agrı çektiğini okumuştum bu 3 ayı iyi değerlendir
Bu ay sadece degerlendirebilecem onuda dedigim gibi gelisi guzl su son adetimin degismesi yumurtlama zmnimida degistirdi bilmiom artik ne zmn yumurtladigimi olmazsa artik asilamaya kalcak gircegimiz ay artik stres yapilcakda bisey kalmadi kafam rahat ts ederm cnm bnm

Sende alsana canım ovü testi netten n11den
Reglin 4.günü basla yapmaya

Hayırlısı olsun kuzum bu arada aşılamanın da alttan muayeneden bi farkı yok tek sıkıntı idrara sıkışık olmak

Insallah cnm bnm ts ederim rabbim isteyen herkeze guzel saglikli hayirli yawrular nasip etsin

Sende alsana canım ovü testi netten n11den
Reglin 4.günü basla yapmaya
Cok dusundum aslinda ama zaten doktorlar kontrol edio bu ay olmasa gircegimiz ay ztn bi sansim var oyuzden bosa masraf istemedim acikcasi bide bnm gibi asiri duzensiz birine 7 10 tane kesmez bi 30 gunluk almm lazim belki daha fazla 70 90 dio ne gerek var zaten hastaneye git gel ilac parasi her gittimizde 200 den asagi cikmio oyuzden vazgectim

Nys kizlar bn uyumayi denicem cok öpuorum iyi geceler ts ederim tekrar her birinize cok guzel insanlarsiniz insallah hepimiz birgun hamileyiz topiginde oluruz ve bebeklerimizle ilgili guzel seylerden bahsederiz rabbim saglikli hayirli bebekler nasip etsin iyi geceler rabbime emanetsiniz

Zormu oluo aciomu ki uzun suruomu ?
Cnm beni ameliyathane gibi bi yere aldılar yarımsaat odada oturdum idrara sıkışık olmam için sonra başka bi yere aldılar çatala oturdum orda doktor huni şeklinde bi alet vardı elinde öksürmemi istedi rahim agzı açılsın diye ilk öksürmemde açıldı ve yerleştirdi tüpün üzerinden eşimin adını gösterdi dogrumu dur diye sonra bi şırınga ile enjekte etti aleti çıkardı 1-2 dklık bi işlem beni tutarak sedyeye oranda odaya yataga aldılar yarım saat yattım ve doktorun odasına geçtim normalde cnm çok tatlıdır ama hiçbir acı hissetmedim alttan muayeneden bi farkı yoktu

Corumda fiyatlar harika öyleyse istanbulda hicte öyle oldugunu sanmıyorum bir ilac bin lira yazıyordu biryerlerde
Evet canım ikinci aşılamada o ilaçlara başlayacak malesef ama raporlu oluyormuş ne kadarını rapor karşılayacak bir bilgim yok eşim ikinciyi üçüncüyü deneyelim hemen tüpe geçmeyelim dedi ama malesef ikinciden sonra tüp bebiş diye düşünür o kadar para verince bende sesimi çıkarmıyorum yine bin lira nasıl olsa diye düşünüyor kafasında herhalde bu sıralar gebeliği unuttum stres gitti sanki ondanda aklıma gelmiyor burası girince stres çöküp zaman geçmiyor

Kız ben bu ay soğan kürü yaptım eğer hamileysem o vesile oldu diye düşünüyorum

Zaten 30lu 50li paketler halinde satılıyor nette gebelik testleri okadar pahalı degil canım en fazla 50lira ödersin iki ay kullanırsın bir bak derim alabilecek gibiysen degilsende saglık olsun insallah hic biseye gerek kalmadan bebegini dünyaya getirirsin

Sen kendi adına en iyisini daha iyi bilirsin kuzum sahssen bana gebe kalamayanların gebelik haberleri moral oluyor o verilen paralarada yazıkyaa bebeklerin doluca ihtiyacı karsılanır insallah kimseye gerek kalmaz ihtiyac olmazda tüp bebek merkezleri kapatılır aminnnb

Yaa nasıl yetişiyosunuz hayran kalıyorum he ben buraya yetişemiyorum
vala bi buranın hızına zor yetişiyorm masAllah cok konuşuyorsnz
Tahmini bat 14 Eylül canım zaten dr da 15 eylülde yapmamı söyledi test

Ben de de sorun çıkmadı canım bu ay için bana da aşılama yapalım dedi gitmedim 2 ay daha normal deniycem olmazsa Kasım gibi aşılama yaptırcam. Genel de filimden sonra 3 ay içinde çok kişi hamile kalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…