Benide ilerleten meraktan baska birsey degildi dogrusuMerak beni a noktasindan b noktasina hizla ilerletiyor
Ama fiyatı nasıl okadar yükselmiş yaaAynı sey degilmi kuzum bende preseed jelden bahsetmistim
Merak basimiza is acicak yakindaBenide ilerleten meraktan baska birsey degildi dogrusu
Bende sasırdım yavrum herseye zam deevrindeyiz gerciAma fiyatı nasıl okadar yükselmiş yaa
Bana actı biara banla biliyorsunMerak basimiza is acicak yakinda
Simdi baktim aynen 175 liraBende sasırdım yavrum herseye zam deevrindeyiz gerci
Agzin yandi senin sıra bizdeBana actı biara banla biliyorsun
Gez tez gelsin insallah yanıkAgzin yandi senin sıra bizde
Diger sitelerde yokmudur acaba bende bir bakayımSimdi baktim aynen 175 lira
Cnm nasilsinn
Kocam uyumadı halen
Heryerde aynı fiyatı ya keske gecen ay alsaydımAayyhh deeemmee
Fon da muslumbabadan son pismanliikk neye yarar çalıyorHeryerde aynı fiyatı ya keske gecen ay alsaydım
Ayagımdada sallıyayım mıGit uyut koca bebegini de gel
Yasa bakmioki bu isler baksa bu gun örnek 22 yasinda kiz 3 sene olmus beklio öle dusunme karamsar olma rabbim hepimize nasip eder insallahBenim kadar yaslı degilmissinhayırlısıyla alırsın insallah bir sene icinde kucagına yavrunu canım
Insanina denk gelcen kuzum oda şu devirde zor yani umarim guzel sonuc alirsin bize umut olursun ve kolay gecer olunca detayi isterim merak ediom bnden önce asilama olursun buyuk ihtimalNoktasi noktasina gecen gittim arastima hastanesinden hoc memnun degildim zaten oda bi değişikti doktorun yaninda bir kac tane daha boyle doktorlar vardi iste yasli olan diyor benim oglum avukat stajyerlik yapiyor 7 bin maaas aliyor . Oburu diyor benim cartim curtum şöyle au kadae maas aliyoe . Resmen çocuklarını övüyorlarbana da sadece iceri girer girmez gidin kan tahlili verin labartuar kapanmadan kostur kostur gittik yaptik geldik odaya bi heves diyoe ki sonuclar cikmadan bosey diyemem tm desik ciktik arkamiza bakmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?