2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

sucuk yasak ayy o markaya bakayım bulabilirsem alayım normalde de hiç yediğim birşey değil ama canım çekiyor bu dönemde

Bir tek onlar degil hamile psikolojisinden anlamayan herkes dusunmeden konusuyor malesef en guzeli takmamak :) daha bakalim neler duycaz aa dogurmadin mi sen daha, aa ne zaman dogurdun haberimiz yok, aa sutun mu az geliyo acaba, aa gazi mi var acaba o gunler gelsin de yeter ki hayirlisiyla hepsine cevabimiz var elbet

kaç + kaç olduğu ne demek :)) ilk hamilelik olunca allahımm öğrenicem daha :))
Canım gebelik takip uygulamaları var onları indir hem otomatik hesaplar hem de gelişimini, hafta hafta neler olduğunu izlersin ordan

Tesekkur ederim cevabın icin, doktorum alt sınırı söylemedi biraz düşük ama önemli değil dedi. İlk gebeliğimdeki doktorumu aradım, 15in üzeri kabul edilebilir ancak 20-25 arası tercihimiz dedi. İcine sinmeyecekse günde 1 crinone jel kullan dedi aldım kullanacagım

Canım devlette doktorları arayabiliyor muyuz? Burda pek ilgilenmiyorlar doğru dürüst yüzüme bakmadılar, telefonla ulaşma kokusu bizim burda ütopik biraz

Hayır benim 3.olacak kalp atışı için gideceğiz biz aşırı heyecanlıyız duramıyoruz da
Hayırlısı olsun ben o strese dayanamam diye hep geç gidiyorum oğlumda da gec gittim kese kalp atısı birlikte gördüm şimdide öyle yaptım. Cok sükür Allah nasip etti

Bende çalışıyorum canım, ama işim rahat. Benim de yaş 36 ve çin takvimine göre erkek çıkıyor.

Bir de devlette eşleri almıyorlar ya o da sorun. İkisine de çok güveniyorum. Bir de benim haşimato olduğu için TSH bakılacak sürekli, ayda bir gider baktiririm diyorum.
Haaa dogru en basta sebep o tabiki kalabalik oldugundan dolayı eşleri almiyorlar benim de hipotiroid var tsh yukseliyor ilac kullanmadigim zaman. Ayda 1 gidicem ilacimin dozunu arttirdik bile.

Aynen benim de bir komşum var hata ettim ona dedim büyüktür benden tevrübelidir, gurbetteyim burda kimsem yok, acil bir durumda yardım isterim vs. Diye ama demez olsaydım beni her gördüğünde kızından sonraki hamileliğinde 3.aya kadar kesenin dolmadığını ve kürtaj olduğunu anlatıyor bile bile üstüne basa basa. Çok erken daha kimseye denmez diyor 3 aya kadar. İnsanlar düşüncesiz, kaba ve gerçekten kötü kalpli

öğrendiğim andan beri elimde bir mikrofon olsa da herkese ilan etsem keşke bende aynı durumdayım :) inan insanların ne dediği ne düşündüğü umrumuz da olmasın biz bu süreci en keyifli hale getirerek yaşayalım insanların ağzı torba değil ki .. allah hayırlısını versin bişey olacaksa olacak bunun önüne kimse geçemez ama bu keyifli süreci de ızdıraba dönüştürmenin de bi mantığı yok bence

Evet aynen canım bir doktor videosu izledim geçen gün diyor ki hamile şunu yapmaz rafa uzanmaz vs. Bunlar gereksiz önlemler elbette hamile kadın dikkat etsin bazı şeylere ama bir bebeğin dünyaya geleceği varsa, bu yazılmışsa kadın isterse halter kaldırsın düşmez o bebek çok güzel moral oldu bana size de olsun

Kızlar neden sucuk zararlı mı ya hiç bilmiyorum ben yiyorum
Böyle bir test yapildiysa eger bakabilirsin bende negatif cikanlar daha once bu enfeksiyonu gecirmemis oldugum anlamina geliyormus. Dolayisiyla doktor bana dedi ki yesillik yerken iyice yika, çiğ ete dokunma yeme, sucuk benzeri seyler yeme. Yiyeceksen cok az iyice pisirip yemen gerekir butun etleri dedi.

ahahah değil mi çok doğru :))) gerçekten sesli güldüm :))

Hayırlısı olsun ben o strese dayanamam diye hep geç gidiyorum oğlumda da gec gittim kese kalp atısı birlikte gördüm şimdide öyle yaptım. Cok sükür Allah nasip etti
Maşallah Valla tebrik ederim biz kanda çıkınca daha kese görünmezken bile eşim telefonla memleketi aradı herkese söyledi. Elimize yüzümüze bulaştırdık bu süreci

Maşallah Valla tebrik ederim biz kanda çıkınca daha kese görünmezken bile eşim telefonla memleketi aradı herkese söyledi. Elimize yüzümüze bulaştırdık bu süreci
İlk bebeğiniz mi? İlklerin yeri ayrı. Biz de sonucu alınca öyle ağlamışız ki arabadaydık indik otoparkcı eşime abi Allah korusun bişey mi oldu birine demişti

Evet ya bana da yaptılar bu testlerden ama yorumlamadı bile şaka gibi! Gitti doğuma geldi saatlerce bekledik doktoru sonra herkesin sonucunu eline verdi hızlı hızlı herkesin sıkıntısını ulu orta söyledi bana da gebelik var git 2 hafta sonra gek dedi sadece. Arada özele gideyim bari en azından sorularıma cevap alırım

sizinle aynıyız çin takvimine baktınızmı bende erkek cıkıyor :)

İlk bebeğiniz mi? İlklerin yeri ayrı. Biz de sonucu alınca öyle ağlamışız ki arabadaydık indik otoparkcı eşime abi Allah korusun bişey mi oldu birine demişti
Ha haa çok iyiymiş. Evet ilk ve epey de bekledik üstelik sürpriz oldu, eşimin elinden gelse karım hamile diye pankart astırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…