2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çoğu zaman bu aşamada yapılabilecek bir şey olmasa da tanıdık doktor olması çok iyi. İnşallah korkulan şeyler olmaz. Senin hem fiziken hem de ruhen sağlığın yerinde olsun da gerisi hallolur.

Ben ilaç kullanıyorum hipotiroidim var o yüzden tsh verdim senden hiç kan istedi mi
Bende de var ama doktor tüm hormon tahlillerni ister başta. 2. Gebeliğim farklı doktorlara gittim ama istenen testler hep aynıydı. Buarada progesteron yumurtlama ile ilgli değil sadece. Sorasında bebeğin sıkıca tutunması sağlıklı gbelik devamı icin cok cok önemli. Düsük yapanların önce progestan değeri düşmeye başlıyor

Yeni mi hamileliğin? Bir doktor kalp atısı duyduysan gerek yok dedi diğeri önlem amaclı kullan dedi
Evet dün keseyi gördük insan her şeyden korkuyor geçenki kimyasalda doktor hamile olduğumu sadece beta hcg ile baktığında hemen coraspin ve progestan kullan demişti bu seferki doktorum sadece folik asit iç dedi

Kalp atışını duyduktan sonra doğum paketi alınca içinde bütün tahliller oluyormuş o zaman bakarız dedi ama 10 gün az bir süre değil

Çoğu zaman bu aşamada yapılabilecek bir şey olmasa da tanıdık doktor olması çok iyi. İnşallah korkulan şeyler olmaz. Senin hem fiziken hem de ruhen sağlığın yerinde olsun da gerisi hallolur.
Aynen yapılabilecek hiç birşey yok . Hiç birşey bizim elimizde de değil . Sadece dua

canim sen nerde yaşıyorsun afyonda misin

Selam kizlar herkese hayırlı olsun bebisler son adetim 14 ocakti benim 2 Şubat'ta idrar testim silik pozitif çıktı (evt çok erken) 6 Şubat kan testim 208 çıktı, 7 Şubat'ta 360, 9 Şubat'ta 887, ve son olarak 11 Şubat'ta 2200.. 13 Şubat'ta 4+2 de karından keseyi gorduk, ultrason ölçümünde 5hafta 1gun yazıyordu ama doktor bişey demedi bu konuda erken döllenme mi oldu acaba.. 6 tane bebek kaybim var malesef.. kalp atışını ne zaman gordunuz gören arkadaşlar bi yardımcı olabilir mi?

Boş gebelik kaçıncı haftada tespit edildi? Düşmediği için mi kürtaj yapıldı?
7+4 de. Sabah kanamam olmuştu gittiğimde boş gebelik dendi. Kendim düşük yapmak istiyorum kürtaj olmasa olmaz mı dedim. Düşmeyebilir tek çözüm kürtaj dedi ve parça kalır büyük ihtimalle sonuçta kürtaj yapılır felan dedi

canim doktor keseyi olctugu icin oyle demistir bende ilk 5+2de gitmistim doktor bana 6+5dedi sok oldum megersem keseymis o bebek kucuk oldugundan keseyi olcuyorlar sanirim 5+2de keseyi gordum ben canim 6+1de de bebegi gordum kalp atislarida vardi ama dinletmedi iki hafta sonraya cagirdi simdi onu bekliyorum 8+1olucam bir daha gittigimde

Teşekkür ederim cnm ben cuma günü kontrole gidicem sat a göre 5+3 oluyorum yani yine bebeği göremem o zaman muhtemelen dimi? 4+2 de keseyi görünce bebeği bu hafta görmeyi ummustum açıkçası ama olsun napalim

Merhaba kalp atışını 6+6 da duyduk biz ama daha erken görülebilir belki

Merhaba güzel hanımlar
Bugün randevum vardı. 5+2 .Keseyi gördük beta hcg iyi dedi doktor dün 1930 du. Fakat kese biraz küçük dedi ona takıldı kafam. Cumartesi yine gidicem. Sizler nasılsınız

Hayırlı olsun sağlıklıkla gelsin bebisiniz karından mi görmüştü 6+6 da peki?
Teşekkür ederim hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah. Karından da görülüyor bize kalp atışını dinlettirdiği için vajinadan duyduk ama 6+6 da karından bakınca da pıt pıt attığı görülüyordu. Vajinal muayene çok iyi değil sanırım bazı doktorlar yapmıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…