2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
cevabınız için teşekkür ederim peki keseyi cuma günü doktora gittiğimde görebilme ihtimalim var mı
Canım hoş geldin aramıza bende 11 ocak son adet 5. Haftayı doldur öle git kese için benim 4+5 zor gördü çünkü 5. Hafta içindeyken daha iyi görülüyormuş

kızlar yarın 6+0 olacağız ama aşırı midem bulanmaya başladı.sabahları kalktığımda mahvoluyorum resmen.krakerle geziyorum bu daha çok artar mı?bir de 6+0 da kalp atışı duyar mıyız?

benimde adetim 1 gün gecikti direk test yaptım 2. çizgi var ama silik tekrar yaptım yine öyle dedik böyle olmayacak doktora gittik hemen kan testi verdik değerim 973 çıktı doktor 2 haftalık gebesin dedi ilk hamileliğim ölcem heycandan :) yarın kadın doğuma gidin dedi doktora gittik doktor dediki neden bu kadar erken geldiniz :)) dedik öyle dediler 4 haftalık gebesin kese gözükmez ama yine de bakalım dedi baktı gördü ama çok belirgin değil haftaya tekrar gel dedi 5.haftamdayım cumartesi gittim keseyi net gördü bu sefer annelerinde dediği gibi son adet döneminin ilk günü baz alınıyor

kızlar yarın 6+0 olacağız ama aşırı midem bulanmaya başladı.sabahları kalktığımda mahvoluyorum resmen.krakerle geziyorum bu daha çok artar mı?bir de 6+0 da kalp atışı duyar mıyız?
6 hafta ile 8 hafta arasında duyulur diyorlar ama cumartesi gittiim bende doktora dediki 1 ay sonra gel sürekli ultrasyona girmenin bi mantığı yok ama gelde bekle :) ha bu arada bende burda ki sevimli annelerden öğrendim bende 5+5 mişim

kaç + kaç olduğu ne demek :)) ilk hamilelik olunca allahımm öğrenicem daha :))
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Şimdi flo diye bir uygulama var bence öncelikle onu indir telefonuna, son adet tarihini işaretle, ordan takibini yap. Hamilelik haftası bir önceki adetinin ilk gününden itibaren hesaplanır. Ben mesela 1 Ocak'ta adet oldum en son, 1 Ocaktan itibaren beni hamile olarak kabul ediyor beni doktorlar. Üzerine de sayıyorlar kaç hafta kaç gün geçti. 6+7 demek 6 hafta 7 günlük demek, 1 gün sonra 7. haftaya başlayacağım. benim de ilk hamileliğim, acemiyiz hepimiz :)

Kızlar progesteron değerim 16.6 cıkmıs kan tahlili verenler sizce bu değer nasıl?

hepinize çok teşekkür ederim muhteşem bi yer burası özellikle tecrübesi olmayan ama herşeyi de öğrenmek ve bilmek isteyen güzel annelere göre :) evet şuan baktım burdan da bir annemiz demişti bana 5+5 mişim çok teşekkür ederim bende tebrik ediyorum seni inşallah süreçlerimiz çok güzel geçer ama sabhları bulantılar ve akşama doğru şiddetlenen halsizlik ve uyku ihtiyacı da cabası bu süreçte şimdilik sıkça yaşadıklarım en azından :)

Burası iyi güzel olduğu kadar hepimizi de endişeye sevk eden bir mecra maalesef. Ben dış gebelik diye hayatımda bir şey duymadım, burda gördüm, keseyi görene kadar burnumdan geldi, dış gebe olabilir miyim acaba diye. Halbuki değerlerim güzel artıyordu, hiçbir belirtim de yoktu. Bilmemiz gerekenden fazlasını biliyoruz buraları sürekli kurcaladığımız için. Sana tavsiyem sadece bu grupta takıl. Forumda başka gruplara girme, aklın karışmasın.

Benim de sat 7 ocak kalp atisi icin beklemedeyim :) hayirlisi olsun :)
Benim de 6 Ocak, öğrenir öğrenmez devletten randevu almıştım, yarın gideceğim, özel doktorumda keseyi gördük cumartesiye çağırdı ama ben sabırsızlanıyorum , yarın görürüm inşallah. Ben hem devlette hem özelde takibe devam edeyim diyorum, ne olur ne olmaz , özel doktorum eve uzak, devlet yakın, acil bir durum olduğunda rahatlıkla arayabileyim devletteki doktorumu da

kızlar günaydın bulantıları başlayanlar ne zaman başladı benim bugün tam 6 hafta oldu. Ara ara bi bulantı geliyor ama çok şükür günlük hayatımı etkilemiyor. Bu haftadan sonra başlar mı ki?
Bende mide bulantisi ara ara olmaya baslamisti ama kesildi. Aksamlari oluyordu genelde. Sicak basiyor terliyorum arada. Herkesin uykusu gelir ben 7 bucuk dedin mi uyaniyorum erkenden. Sonra gün icinde gozlerim kapaniyor ama uykuya dalamiyorum. Geceleri yatmadan once karnim cok acikiyor. Simdilik boyle bakalim daha basındayız

daha dün girdim bende bu platforma dediğin gibi iyi şeylerin yanı sıra baya üzücü ve korkutucu şeylerde okudum .. benimde çevremdeki ler beni telaşlandırdılar benim içim çok rahat diyorum pat birisi bişey diye diğeri bişey diyor ben hep şu kafadayım allahın izniyle bu çocuk doğacaksa saati vakti belli her ne olursa olsun bunu dillendirsen de rehavete de kapılsan allahın izniyle gelecekse gelecek .. bide herkesin vücüdu farklı süreçler yaşadıklarımız genler bunlar farklı hiç kafamızı karıştırıpta olumsuz şeyler düşünmüyoruz onlar hissediyorlar ve bizi seçtiler mucize bişey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…