- 8 Nisan 2011
- 2.025
- 2.057
- 333
Şans iste kalabaliga denk gelmedim ben de devlette o zaman ilgilendi. Ama normalde bu kadar ilgilenmiyorlar tabi. Arada bir özele gitmek en mantiklisi :)Evet ya bana da yaptılar bu testlerden ama yorumlamadı bile şaka gibi! Gitti doğuma geldi saatlerce bekledik doktoru sonra herkesin sonucunu eline verdi hızlı hızlı herkesin sıkıntısını ulu orta söyledi bana da gebelik var git 2 hafta sonra gek dedi sadece. Arada özele gideyim bari en azından sorularıma cevap alırım
Bizim de ilk bebeğimiz 2,5 sene sonra tüp bebekle oldu. Ben dvlet memurum işi bırakma imkanım da yoktu zavallı eşim sabah 7de kalkar arabamızla beni işe bırakır kendi işine gider öğlen 2-3 gibi alır tekrar eve bırakır arabayı da eve bırakıp vapurla işe giderdi geri ve akşam 10da cıkardı işten. Buarada ev kadıköy iş zeytinburnu idi benim. Eşim ise beyoğlunda komiserdi. Hey gidi günlerHa haa çok iyiymiş. Evet ilk ve epey de bekledik üstelik sürpriz oldu, eşimin elinden gelse karım hamile diye pankart astırır
Benim 36.5 cıktıKızlar progesteron değerim 16.6 cıkmıs kan tahlili verenler sizce bu değer nasıl?
3 gün tam 4 hafta 4 günlüktümCanım 979.4 sonuç aldığında adetin kaç gün geçmişti?
Bana da düşük bir değer gibi geldi benimki, doktoruma danıştım crinone jel kullanacagım günde 1Benim 36.5 cıktı
Bana da düşük bir değer gibi geldi benimki, doktoruma danıştım crinone jel kullanacagım günde 1
Progesteron değeri önemli cnm düşük tehlikesi oluyor bende ilk hamileligimde 1ay hapını kullanmıstımBana da düşük bir değer gibi geldi benimki, doktoruma danıştım crinone jel kullanacagım günde 1
Ilk gebelik mi canm seninkiBenim de sat 7 ocak kalp atisi icin beklemedeyim :) hayirlisi olsun :)
Boş gebelik kaçıncı haftada tespit edildi? Düşmediği için mi kürtaj yapıldı?Canım benden sana tavsiye pıhtılaşma testleri yaptır. Bebeğin kkalbinin durmasına en büyük sebep pıhtılaşmayı gösteriyorlar. İki ayda değil benimki 20 küsur günde çıktı. Diyarbakırda yaptırdım ve varmış dedi doktor. Ben de ilk gebeliğimde boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum
Hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım benimde 975.86 idi benimde bugün 4+4 çıktı..3 gün tam 4 hafta 4 günlüktüm
Bana doktorum sucuk salam sosis pastırma yani şarküteri yasak dedi ama katkısız olursa yenebilir sanırımKızlar neden sucuk zararlı mı ya hiç bilmiyorum ben yiyorum
Kızlar doktor benden istemedi sadece tsh istedi bide kedim oldugu icin toksoplazma bir problem olur mu diger tahlilleri 10 gun sonra isteyeceğim dedi progestan falan bakmadıBana da düşük bir değer gibi geldi benimki, doktoruma danıştım crinone jel kullanacagım günde 1
Sagolasin seninkide de hayirli olsun♥Son adet
Hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım benimde 975.86 idi benimde bugün 4+4 çıktı..
Progestan genelde yumurtlama için yapiyorlar yumurta catladi mi catlamadi mi doktor diş gebelikten şupelendiği zaman progestan isteyebilir diş gebelikte yanniz değer her zaman kesin diş gebelik lehine cikmaya bilirKızlar doktor benden istemedi sadece tsh istedi bide kedim oldugu icin toksoplazma bir problem olur mu diger tahlilleri 10 gun sonra isteyeceğim dedi progestan falan bakmadı
Evet insallah ilk olacak :) Sizin?Ilk gebelik mi canm seninki
Tsh hamile olduğun zaman mi istedi ne alaka genelde hormon bozukluğu var mi yok mu diye ister onu doktor tsh ve fsh değerine bakarKızlar doktor benden istemedi sadece tsh istedi bide kedim oldugu icin toksoplazma bir problem olur mu diger tahlilleri 10 gun sonra isteyeceğim dedi progestan falan bakmadı
Evet insallah ilk olacak :) Sizin?
Benim 7 haftalık günlük hayatımı çok etkilemiyor bulantı ara ara olmaya başladıkızlar günaydın bulantıları başlayanlar ne zaman başladı benim bugün tam 6 hafta oldu. Ara ara bi bulantı geliyor ama çok şükür günlük hayatımı etkilemiyor. Bu haftadan sonra başlar mı ki?
Benim kız çıkıyor Allah sağlıklı versin ne olursa olsun kız oğlan fark etmez :)Çin takvimleri ne diyorcinsiyetlerde istediğiniz var mı
Yeni mi hamileliğin? Bir doktor kalp atısı duyduysan gerek yok dedi diğeri önlem amaclı kullan dediKızlar doktor benden istemedi sadece tsh istedi bide kedim oldugu icin toksoplazma bir problem olur mu diger tahlilleri 10 gun sonra isteyeceğim dedi progestan falan bakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?