2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şans iste kalabaliga denk gelmedim ben de devlette o zaman ilgilendi. Ama normalde bu kadar ilgilenmiyorlar tabi. Arada bir özele gitmek en mantiklisi :)

Ha haa çok iyiymiş. Evet ilk ve epey de bekledik üstelik sürpriz oldu, eşimin elinden gelse karım hamile diye pankart astırır
Bizim de ilk bebeğimiz 2,5 sene sonra tüp bebekle oldu. Ben dvlet memurum işi bırakma imkanım da yoktu zavallı eşim sabah 7de kalkar arabamızla beni işe bırakır kendi işine gider öğlen 2-3 gibi alır tekrar eve bırakır arabayı da eve bırakıp vapurla işe giderdi geri ve akşam 10da cıkardı işten. Buarada ev kadıköy iş zeytinburnu idi benim. Eşim ise beyoğlunda komiserdi. Hey gidi günler

Boş gebelik kaçıncı haftada tespit edildi? Düşmediği için mi kürtaj yapıldı?

Bana da düşük bir değer gibi geldi benimki, doktoruma danıştım crinone jel kullanacagım günde 1
Kızlar doktor benden istemedi sadece tsh istedi bide kedim oldugu icin toksoplazma bir problem olur mu diger tahlilleri 10 gun sonra isteyeceğim dedi progestan falan bakmadı

Kızlar doktor benden istemedi sadece tsh istedi bide kedim oldugu icin toksoplazma bir problem olur mu diger tahlilleri 10 gun sonra isteyeceğim dedi progestan falan bakmadı
Progestan genelde yumurtlama için yapiyorlar yumurta catladi mi catlamadi mi doktor diş gebelikten şupelendiği zaman progestan isteyebilir diş gebelikte yanniz değer her zaman kesin diş gebelik lehine cikmaya bilir

Tsh hamile olduğun zaman mi istedi ne alaka genelde hormon bozukluğu var mi yok mu diye ister onu doktor tsh ve fsh değerine bakar

Selam kızlar karışık duygular içindeyim . Öğle yemeği için arkadaşımla buluştum hamile olduğumu söyledim . Kadın doğum doktoru kendisi neyse gel bakalım dedi rahim içi kalınlaşmış . Değerlerim düşük olduğu için pek güzel konuşmadı . Yarın sabah ve cuma sabahı tekrar bizim burada bir değerlendirelim dedi . Ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım . Kasım ayında hemde oğlumun doğum gününde sekiz haftalık gebelik kalbi durduğu için kürtaj oldum .moralim bozuk tek dileğim bebeklerimiz sağlıklı olsun dua edin lütfen

kızlar günaydın bulantıları başlayanlar ne zaman başladı benim bugün tam 6 hafta oldu. Ara ara bi bulantı geliyor ama çok şükür günlük hayatımı etkilemiyor. Bu haftadan sonra başlar mı ki?
Benim 7 haftalık günlük hayatımı çok etkilemiyor bulantı ara ara olmaya başladı

Yeni mi hamileliğin? Bir doktor kalp atısı duyduysan gerek yok dedi diğeri önlem amaclı kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…