iki gündür aynı ağrılar bende de var.tam karnımın altında.özellikle oturduğum yerden kalkarken ve yürürken daha çok hissediyorumKızlar ya oturup kalkarken özellikle alt karnimda rahmimin olduğu yerde garip bir acı ve ağırlık hissi hissediyorum. Bazen yürürken de oluyor . Doktor olabilir dedi ama gene de sormak istedim niye olur ki acaba
Doguma az kaldı sabret bence gitme ben olsam gitmezdim ben dogumu yapmak İcin gidiyorum geri dönmicem yoksa git gel 6 saat bile yapmazdımEvet genel fikir bu yonde sanirim duygusallastim nasil hareket etcegmi blmiyorum
Bende hic sevmiyordum igne vurulmayi benim 1 ay olacak ignem kesildi aspirin kullanmaya devam ediyorum bileniniz var mi aspirin ne zaman kesiliyor1 gün öncede bıraksan yeterlidir bence. Kanamam çok olmadi benim canım. 0.4 lük oksapar kullanıyorum. Amaaan nefret ediyorum vurulmaktan ama böbrekten protein kaçağı 2 bini bulduğu için bacağıma ciğerime pıhtı atma riski olduğundan kullanıyorum işte. Tam eziyetperinatologu dinle sen bence de. Ben hep perinatolojiye gidiyorum
Benim dr um 32+1 de içme artık dediBende hic sevmiyordum igne vurulmayi benim 1 ay olacak ignem kesildi aspirin kullanmaya devam ediyorum bileniniz var mi aspirin ne zaman kesiliyor
Beninki de oyle canim ben konusunca cok hareketli babasi basima geldigi konustugu anda duruyor resmen sanki onu dinliyor gibi bence kotu dusuncelere hic girme naz yapiyordur belki deCan sıkacak bir durum yokmuş, boşver
Bende bu ara şeye taktım, bebekler babasını duyunca hemen hareketleniyormuş. Bizimki özellikle babasını duyduğunda hareketlenmiyor. Şansa yani.. Niye diğer bebekler tanıyor benimki tanımıyor diye üzülüyorum. Allah korusun zekasında bir sorun mu var diye tedirgin oldum. Saçma bi düşünce ama elimde değil korktum7 aylık oldu artık, tanıması hareket etmesi lazım gibi geliyor
Igne kullaniyor musun peki bana simdilik aspirin devam dedi ama daha 29. Haftamdayim zaten ilk ignem kesildi beni aman nasil rahatlikmis ignesiz hayatBenim dr um 32+1 de içme artık dedi
Anladım canım. Demin gördüm yarım limona on tane karanfil batırıp doğal sinek kovucu yapmışlar
Benim iğneyi tüp bebek dr um vermişti. Coraapin 0.4. Sonradan sürekli takibimi yapan perinatolog kanıtlanmış tanı yok sende iğneye gerek yok aspirin yeterli deyip sanırım 12. Haftalarda kesmişti iğneyi. O haftaya kadar bile çok eziyetti iğne. Allah vuranların yardımcısı olsun. Aspirini de 32+1de bırakıcam. İnşallah bir sorun olmazIgne kullaniyor musun peki bana simdilik aspirin devam dedi ama daha 29. Haftamdayim zaten ilk ignem kesildi beni aman nasil rahatlikmis ignesiz hayat
Bende öyle düşündüm dedim bari bi kaç gün önceden bırakayım perinatolog dedi banada iğne kanama yapmaz hap yapar bi gün öncesine kadar vurul dedi sonra doğumdan ertesi gün başla dedi 1,5ay daha dedi ama korktum yani kanama yaparsa diye kendi doktorum 35te bıraktıracaktı perinatolog deyince tamam dedi oda ayy valla aklıma takılıyor sende 2 gün önce bırakınca fazla kanama falan oldu mu canım bide kaçlık vuruluyorsun
Benim de genetik testte pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı ama diğer tahlillerde herhangi birşey cikmadinpihtilasmayla ilgili.doktorum risk almayalım dedi hem aspirin hemn oksapar vermişti. Aspirin erken bıraktım da oksapar devam acaba sizin de öylemiydiBenim iğneyi tüp bebek dr um vermişti. Coraapin 0.4. Sonradan sürekli takibimi yapan perinatolog kanıtlanmış tanı yok sende iğneye gerek yok aspirin yeterli deyip sanırım 12. Haftalarda kesmişti iğneyi. O haftaya kadar bile çok eziyetti iğne. Allah vuranların yardımcısı olsun. Aspirini de 32+1de bırakıcam. İnşallah bir sorun olmaz
Ben de orta riskli gruptayim sanirim 1 dusugum olmustu genetik teste gore doktorum 25.haftalarimda kesmisti ignemi ben de aspirinle devam ediyorum benimde o zaman 32 lerde keser diye tahmin ediyorum igne cok zor gercekten Allah kullananlara yardim etsin ama az kaldi dogumlarimiza hepimiz saglikla kucagimiza alabilelim insallahBenim iğneyi tüp bebek dr um vermişti. Coraapin 0.4. Sonradan sürekli takibimi yapan perinatolog kanıtlanmış tanı yok sende iğneye gerek yok aspirin yeterli deyip sanırım 12. Haftalarda kesmişti iğneyi. O haftaya kadar bile çok eziyetti iğne. Allah vuranların yardımcısı olsun. Aspirini de 32+1de bırakıcam. İnşallah bir sorun olmaz
Doktorumla konuşmuştum canım 34 den sonra 2 haftada bir demişti bana herhangi bir problem olmazsa30. Haftadan sonra 2 haftada 1 çağırıyor doktorlar. Gebelik rutini öyle canım
Aynen herkeste oluyormuş hemen hemen iyi rahatladıkbizimkide babası elini koyunca oynayan çocuk put kesiliyor anlamadım gitti Ses olayına da hiç dikkat edemedim tepki veriyor mu vermiyor mu hiç korkma canım babası sürekli konuşması lazım yanında ki belki öyle tanır bide her çocuk aynı değil anne sesine bile tepki vermeyenler vardır ☺
Beninki de oyle canim ben konusunca cok hareketli babasi basima geldigi konustugu anda duruyor resmen sanki onu dinliyor gibi bence kotu dusuncelere hic girme naz yapiyordur belki de
Benim antifosfolipid sendromu olabilir dendi ama onun kanıtlanması için 2 veya fazla düşük olması lazımmış ve başka kriterler de varmış. Benim 1 düşük olmuştu önceden. Dr bu değer afs kesin tanısı için yeterli değil iğneye lüzum yok boşuna vurulma demişti. Sonradan benim içim rahat etmedi tabi aspirin kullanırken Protrombin pıhtılaşma zamanı testi de yaptırdım iyi çıktı ondan endişelenmedim. Bu test çok basit ve ucuz. İğne veya aspirin etkinliğini görebilirsiniz kızlar. Benim ürdünlü arkadaşımın doktoru iğne vurulurken bu testi yapıp sonucu kötü alınca iğnenin dozu yetmiyor arttıralım demiş. Burada kimse iğne yetiyor mu diye bile araştırmıyor.Benim de genetik testte pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı ama diğer tahlillerde herhangi birşey cikmadinpihtilasmayla ilgili.doktorum risk almayalım dedi hem aspirin hemn oksapar vermişti. Aspirin erken bıraktım da oksapar devam acaba sizin de öylemiydi
Bacım haklısında göze alabiliyosan git.. normal zamanda çok zor o kadar saat yolculuk.. çok zorlanırsın bence..giderken başka bir şehirde konaklama bir gece dinlenme imkanin varsa iyi olurNe bilim ya etrafimda kimse kalmicak simdiden aglamaya basladim tek kaldim diye. Herkes bi yerlere gitti 15 gun tek kalcam. Cocukla daraldim evde
32 de kesiliyor canımBende hic sevmiyordum igne vurulmayi benim 1 ay olacak ignem kesildi aspirin kullanmaya devam ediyorum bileniniz var mi aspirin ne zaman kesiliyor
Evet bnde biraz uzaklasmak istiyorum acikcasi cocuk olduktan sonra pandemiden dolayi pek bi yere de cikamicam. Burda tek kalip skilmaktansa gtmek daha cazip geliyor.Bana da dediler ama iyi geldi uzaklaşmak, doktorum 34. Haftaya kadar varis çorapların ayağında olduğu ve mola vererek gittiğin sürece uzun araba yolculuğu yapabilirsin dedi. @rnp06 arkadaşımız ayaklarını torpido üstüne uzatmış ama ben sığmıyorum ve ani frende falan sıkıntı olur diye korktuğum için çok uzatmadım
Tabii bak oda olabilir her insanın tepkisi bile farklı herşeye belkide bıcırıklar dinliyorlarYa tepkisi belki durup dinlemektir. Benimki hareket ederken konuşuyorum duruyor hemen dinliyor bence.yani öyle düşünüyorum tabi
Ayy cok kafam karisti ya akisina birakim zaten annem beni gondertmicek kesin esimle bile konusurDoguma az kaldı sabret bence gitme ben olsam gitmezdim ben dogumu yapmak İcin gidiyorum geri dönmicem yoksa git gel 6 saat bile yapmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?