2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Durunun granül sabunu gelmiş gratise 10 tl idi 400 gr ben şimdilik onunla yıkadım ilk aldıklarımı.Bana sorarsan detarjan yeter içeriği temizde olsa yumuşatıcı durulanmıyor biliyosun fazladan kimyasala gerek yok.

Yumuşatıcı kimse pek onermiyor canim bende simdilik duru granül aldim kullananlar memnun kalmis deneyecem bakalim

Kızlar isimleri kesinlestirdiniz mi biz halen kararsız kaldık kız bebek ismi onerirmisiniz 2 isimde olabilir

Merhaba kızlar nasılsınız? Galiba öyle bi konu açılmıştı göğüs ucu koruyucu hangi marka öneriyosunuz medela mı dr.Browns yoksa philips avent mi? Özellikle medelayla diğer ikisi arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var

Kızlar isimleri kesinlestirdiniz mi biz halen kararsız kaldık kız bebek ismi onerirmisiniz 2 isimde olabilir
Biz önceden kız olursa Sena düşünmüştük seçimlerimiz arasında Belinay da vardı ben çok Sevmiştim peygamber çiçeyi demekmiş

İlk dönemde bebekler icin olanından dahi olsa yumusaticı onermem canım durulanmiyor cunku yumusatici her ne olursa olsun

Bence pek analamadım göğüs ucu koruyucu var göğüs kalkanı var bide gümüş kapak var hangisi daha iyi acaba

Nasıl yani sen şimdiye kadar göbeğe mi vuruluyordun ?
Ben 5.ayda büyümeye başladı mı korktum artık göbeğe vurmaya. Hemşire de dedi göbek riskli kola vur kol daha iyi diye.
Evet canım hep göbekten vuruldum ilk defa dün kola geçtim morardı bile baktım burda bi kaç arkadaşta hep göbekten vuruluyormuş sonuna kadar vurulacak dediler bende gittiği yere kadar dedim ama dedim bi deneyelim kola bacağa mı geçsem diyorum şimdide kolum morardı

Cok gecmis olsun canim Allah korusun gercekten benim sadece hamilelikte riskmis o da kesin degil onlem amacli kullaniyorda olabilirm
İyi canım ya sıkıntı olmasın yeter ki hamilelikte daha da artıyormuş pıhtı ondan vermişlerdir

0,4 lük kullanıyorum ben canım, hematologu dinlemek daha mantıklı geliyo bana onun uzmanlık alanı sonuçta, son zamana kadar kullanıcam, anca gün belli olur filan o zaman da 2 gün önce bırakırım
Bencede canım bende bi doğumdan sonra görüneyim diyorum hematoloğa.. bende öyle düşünüyorum 2 gün kala bırakayım kanama yapmaz dedi perinatolog ama korkuyorum genede

Ppt yaptır sen de canım hem için rahatlar. En basit hastanelerde bile yapıyolar 50 tl bişey

bnce sen kednnde o ısıgı görüyorsan doktorunda izin vermişse git derim :) banada dediler hep ne işin var filan gibisinden ben dinlemedm sormadım bile bide nereye gideceksin nerden nereye yani :)
Istanbul gumushane. Memlektime gitmk istiyorum. Herseyi tazesinden yiyip mis gbi havasini cekmek istiyorum icime. Oyle skildim ki buranin havasindan sesinden sicagindan

Istanbul gumushane. Memlektime gitmk istiyorum. Herseyi tazesinden yiyip mis gbi havasini cekmek istiyorum icime. Oyle skildim ki buranin havasindan sesinden sicagindan
cok haklısn walla bende o pskolojıdeydm gittim mis gibi 2 hafta doğal beslendm sadece cok sıcaktı o yuzden braz beni zorladı ama onun dısında cok iyi geldi sen arka koltuguna yastık battaniye filan ser olmazsa bi süre uzanırsın giderkende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…