Kizlar selam. Bebisler icin hangi deterjanlari kullanıyorsunuz. Ben organik bir deterjan aldim onu kullanicam ama birde dalin in yumusaticisini aldim. Kullanan oldu mu yenidogan bebis icin dalin yumuşatıcı. Güzel kokuyor ama bir zarari falan var midir
Durunun granül sabunu gelmiş gratise 10 tl idi 400 gr ben şimdilik onunla yıkadım ilk aldıklarımı.Bana sorarsan detarjan yeter içeriği temizde olsa yumuşatıcı durulanmıyor biliyosun fazladan kimyasala gerek yok.
Kizlar selam. Bebisler icin hangi deterjanlari kullanıyorsunuz. Ben organik bir deterjan aldim onu kullanicam ama birde dalin in yumusaticisini aldim. Kullanan oldu mu yenidogan bebis icin dalin yumuşatıcı. Güzel kokuyor ama bir zarari falan var midir
Merhaba kızlar nasılsınız? Galiba öyle bi konu açılmıştı göğüs ucu koruyucu hangi marka öneriyosunuz medela mı dr.Browns yoksa philips avent mi? Özellikle medelayla diğer ikisi arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var
Merhaba kızlar nasılsınız? Galiba öyle bi konu açılmıştı göğüs ucu koruyucu hangi marka öneriyosunuz medela mı dr.Browns yoksa philips avent mi? Özellikle medelayla diğer ikisi arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var
Nasıl yani sen şimdiye kadar göbeğe mi vuruluyordun ?
Ben 5.ayda büyümeye başladı mı korktum artık göbeğe vurmaya. Hemşire de dedi göbek riskli kola vur kol daha iyi diye.
Evet canım hep göbekten vuruldum ilk defa dün kola geçtim morardı bile baktım burda bi kaç arkadaşta hep göbekten vuruluyormuş sonuna kadar vurulacak dediler bende gittiği yere kadar dedim ama dedim bi deneyelim kola bacağa mı geçsem diyorum şimdide kolum morardı
0,4 lük kullanıyorum ben canım, hematologu dinlemek daha mantıklı geliyo bana onun uzmanlık alanı sonuçta, son zamana kadar kullanıcam, anca gün belli olur filan o zaman da 2 gün önce bırakırım
Bencede canım bende bi doğumdan sonra görüneyim diyorum hematoloğa.. bende öyle düşünüyorum 2 gün kala bırakayım kanama yapmaz dedi perinatolog ama korkuyorum genede
Bana günlük kullan dedi ben de nasıl olsa risk kesin bişey yok diye diye iki günde bir yapmaya başladım hala da öyle yapıyorum insallah sıkıntı olmaz bu halde bile her yerim mosmor Dediğin gibi hicbir kontrol yok
bnce sen kednnde o ısıgı görüyorsan doktorunda izin vermişse git derim :) banada dediler hep ne işin var filan gibisinden ben dinlemedm sormadım bile bide nereye gideceksin nerden nereye yani :)
Esim koyacak bu sefer ismi. Hala bulamadi. Benim dedigim olacak sanirim ebubekir yada osman koymayi dusunuyorum. Ona kalirsa dogumdan sonra isim bulacak
cok haklısn walla bende o pskolojıdeydm gittim mis gibi 2 hafta doğal beslendm sadece cok sıcaktı o yuzden braz beni zorladı ama onun dısında cok iyi geldi sen arka koltuguna yastık battaniye filan ser olmazsa bi süre uzanırsın giderkende