İğnede vuruluyormuydun canımBenim dr um 32+1 de içme artık dedi
Aynisi bendede oluyor canim aniden bir cıźzz hissediyorum bir anlık bir acı ama korkutuyor yinede senin enfeksiyona bakildimiKızlar ya oturup kalkarken özellikle alt karnimda rahmimin olduğu yerde garip bir acı ve ağırlık hissi hissediyorum. Bazen yürürken de oluyor . Doktor olabilir dedi ama gene de sormak istedim niye olur ki acaba
Pıhtılaşman varmıydı benim var doğuma kadar doğumdan sonra bile devamIgne kullaniyor musun peki bana simdilik aspirin devam dedi ama daha 29. Haftamdayim zaten ilk ignem kesildi beni aman nasil rahatlikmis ignesiz hayat
Yok iğneyi tüp bebek dr um vermişti. Ama 12.haftalarda falan bıraktırdı sürekli gittiğim perinatoloğumİğnede vuruluyormuydun canım
Kesinlikle öyle inan çözemedim yani şu iğne olayını doktorumda aynısını diyor hep yeni prosedür çıkartıyorlar iğneyle ilgili diyor kimi iğne düşüğe engel değil diyor kimi baştan sona veriyor gerçektende öyle ne zamandır bakıyorum herkeste farklı uygulama..Banada perinatolog bi gün önceye kadar kullan dedi. O epidural, spinal olayını merak ediyorum bende sulandırıcıyla nasıl oluyor olunabiliyor mu diye. Kaçlık kullanıyordun sen canımBana da epiduralde sorun olabiliyor iğneden dolayı dedi doktorum ama hematolog kullanman lazım son güne kadar dedi, herkes farklı birşey söylüyor
Doktorum en son gidisimde ben soylemeden uzun yolcluk yaparsan 2 saatte bir dur yuruyus yap demisti. Ama tekrr danisirim. Herkes gtme demeye basladi cevremden zaten
Hangimiz paronayak olmadik ki su korona bozdu psikolojilerimizi hastaliga yakalanmadan bi dogursak ben de rahatliycam valla :)Sağol kuzum. Bir sürü hastalık var dünyada, aklıma türlü türlü şey geliyor. Paranoyak olmadan doğursam bari
Doğduktan sonrada bu istikrarını sürdürsün annesiBizimki tembel. Hep uyuyor zaten
Yani az veya orta riskli gruptayim sanirim genetik testte birkac biseyde homozigot cikmistim doktorum 26 haftaya kadar 0.4 luk igne kullandirdi sonra kesti fazla fazla kullandik dedi suan da aspirin kullaniyorum sadece ha birde 27 hafta folik asit kullandirdi genetik teste gorePıhtılaşman varmıydı benim var doğuma kadar doğumdan sonra bile devam
dün large bedenine baktım. bğr beden büyüğü işimi görür. ben çok alıyorum netten kıyafet. iade çok etmem tuttururum çoğunluklatatlım denemeden nasıl alacaksın
Bende de homozigot biri diğerleri heterozigot baya gende var amannn ondan da korkuyorum normal hayatında da ara ara coraspin iç dedi bana doktorum canım sıkıldı pıhtı atar matar diye Allah korusunYani az veya orta riskli gruptayim sanirim genetik testte birkac biseyde homozigot cikmistim doktorum 26 haftaya kadar 0.4 luk igne kullandirdi sonra kesti fazla fazla kullandik dedi suan da aspirin kullaniyorum sadece ha birde 27 hafta folik asit kullandirdi genetik teste gore
ben o kısmını hiç düşünmedim dogru aslındaBana da dediler ama iyi geldi uzaklaşmak, doktorum 34. Haftaya kadar varis çorapların ayağında olduğu ve mola vererek gittiğin sürece uzun araba yolculuğu yapabilirsin dedi. R rnp06 arkadaşımız ayaklarını torpido üstüne uzatmış ama ben sığmıyorum ve ani frende falan sıkıntı olur diye korktuğum için çok uzatmadım
bnce sen kednnde o ısıgı görüyorsan doktorunda izin vermişse git derim :) banada dediler hep ne işin var filan gibisinden ben dinlemedm sormadım bileAyy cok kafam karisti ya akisina birakim zaten annem beni gondertmicek kesin esimle bile konusur
Bana günlük kullan dedi ben de nasıl olsa risk kesin bişey yok diye diye iki günde bir yapmaya başladım hala da öyle yapıyorum insallah sıkıntı olmaz bu halde bile her yerim mosmor Dediğin gibi hicbir kontrol yokBenim antifosfolipid sendromu olabilir dendi ama onun kanıtlanması için 2 veya fazla düşük olması lazımmış ve başka kriterler de varmış. Benim 1 düşük olmuştu önceden. Dr bu değer afs kesin tanısı için yeterli değil iğneye lüzum yok boşuna vurulma demişti. Sonradan benim içim rahat etmedi tabi aspirin kullanırken Protrombin pıhtılaşma zamanı testi de yaptırdım iyi çıktı ondan endişelenmedim. Bu test çok basit ve ucuz. İğne veya aspirin etkinliğini görebilirsiniz kızlar. Benim ürdünlü arkadaşımın doktoru iğne vurulurken bu testi yapıp sonucu kötü alınca iğnenin dozu yetmiyor arttıralım demiş. Burada kimse iğne yetiyor mu diye bile araştırmıyor.
Kesinlikle öyle inan çözemedim yani şu iğne olayını doktorumda aynısını diyor hep yeni prosedür çıkartıyorlar iğneyle ilgili diyor kimi iğne düşüğe engel değil diyor kimi baştan sona veriyor gerçektende öyle ne zamandır bakıyorum herkeste farklı uygulama..Banada perinatolog bi gün önceye kadar kullan dedi. O epidural, spinal olayını merak ediyorum bende sulandırıcıyla nasıl oluyor olunabiliyor mu diye. Kaçlık kullanıyordun sen canım
Cok gecmis olsun canim Allah korusun gercekten benim sadece hamilelikte riskmis o da kesin degil onlem amacli kullaniyorda olabilirmBende de homozigot biri diğerleri heterozigot baya gende var amannn ondan da korkuyorum normal hayatında da ara ara coraspin iç dedi bana doktorum canım sıkıldı pıhtı atar matar diye Allah korusun
Nasıl yani sen şimdiye kadar göbeğe mi vuruluyordun ?Benimkide 0,6lık canım inş. Yapmaz yaaavurulmak çok can yakıyor göbekte yer kalmadı kola vurdurdum bugün.. doğuma kadar kullanayım o zaman yapmaz dedi çünkü
Gobek neden riskliymis merak ettim ? En kolay ve en acisiz yer orasi. Dr.larin da soyledigi buNasıl yani sen şimdiye kadar göbeğe mi vuruluyordun ?
Ben 5.ayda büyümeye başladı mı korktum artık göbeğe vurmaya. Hemşire de dedi göbek riskli kola vur kol daha iyi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?