2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ya oturup kalkarken özellikle alt karnimda rahmimin olduğu yerde garip bir acı ve ağırlık hissi hissediyorum. Bazen yürürken de oluyor . Doktor olabilir dedi ama gene de sormak istedim niye olur ki acaba
Aynisi bendede oluyor canim aniden bir cıźzz hissediyorum bir anlık bir acı ama korkutuyor yinede senin enfeksiyona bakildimi

Igne kullaniyor musun peki bana simdilik aspirin devam dedi ama daha 29. Haftamdayim zaten ilk ignem kesildi beni aman nasil rahatlikmis ignesiz hayat
Pıhtılaşman varmıydı benim var doğuma kadar doğumdan sonra bile devam

Bana da epiduralde sorun olabiliyor iğneden dolayı dedi doktorum ama hematolog kullanman lazım son güne kadar dedi, herkes farklı birşey söylüyor
Kesinlikle öyle inan çözemedim yani şu iğne olayını doktorumda aynısını diyor hep yeni prosedür çıkartıyorlar iğneyle ilgili diyor kimi iğne düşüğe engel değil diyor kimi baştan sona veriyor gerçektende öyle ne zamandır bakıyorum herkeste farklı uygulama..Banada perinatolog bi gün önceye kadar kullan dedi. O epidural, spinal olayını merak ediyorum bende sulandırıcıyla nasıl oluyor olunabiliyor mu diye. Kaçlık kullanıyordun sen canım

Son düzenleme:
Doktorum en son gidisimde ben soylemeden uzun yolcluk yaparsan 2 saatte bir dur yuruyus yap demisti. Ama tekrr danisirim. Herkes gtme demeye basladi cevremden zaten

Valla canım doktor uzun yolculuk derken maksimum 7-8 saat düşünmüştür heralde. Sen 15 saatten bahsediyosun bu 2 saatte 1 durarak nerdeyse 20 saati bulucak yani.. ne biliyim çok cesaret bacım annen haklı. Yollarda dura dura sefillik

Pıhtılaşman varmıydı benim var doğuma kadar doğumdan sonra bile devam
Yani az veya orta riskli gruptayim sanirim genetik testte birkac biseyde homozigot cikmistim doktorum 26 haftaya kadar 0.4 luk igne kullandirdi sonra kesti fazla fazla kullandik dedi suan da aspirin kullaniyorum sadece ha birde 27 hafta folik asit kullandirdi genetik teste gore

Bende de homozigot biri diğerleri heterozigot baya gende var amannn ondan da korkuyorum normal hayatında da ara ara coraspin iç dedi bana doktorum canım sıkıldı pıhtı atar matar diye Allah korusun

ben o kısmını hiç düşünmedim dogru aslında ama herseyi o kdr detay düşününce basıma geliyo çekiyorum ben biraz rahatım sanırım

Ayy cok kafam karisti ya akisina birakim zaten annem beni gondertmicek kesin esimle bile konusur
bnce sen kednnde o ısıgı görüyorsan doktorunda izin vermişse git derim :) banada dediler hep ne işin var filan gibisinden ben dinlemedm sormadım bile bide nereye gideceksin nerden nereye yani :)

Bana günlük kullan dedi ben de nasıl olsa risk kesin bişey yok diye diye iki günde bir yapmaya başladım hala da öyle yapıyorum insallah sıkıntı olmaz bu halde bile her yerim mosmor Dediğin gibi hicbir kontrol yok

0,4 lük kullanıyorum ben canım, hematologu dinlemek daha mantıklı geliyo bana onun uzmanlık alanı sonuçta, son zamana kadar kullanıcam, anca gün belli olur filan o zaman da 2 gün önce bırakırım

Bende de homozigot biri diğerleri heterozigot baya gende var amannn ondan da korkuyorum normal hayatında da ara ara coraspin iç dedi bana doktorum canım sıkıldı pıhtı atar matar diye Allah korusun
Cok gecmis olsun canim Allah korusun gercekten benim sadece hamilelikte riskmis o da kesin degil onlem amacli kullaniyorda olabilirm

Benimkide 0,6lık canım inş. Yapmaz yaaa vurulmak çok can yakıyor göbekte yer kalmadı kola vurdurdum bugün.. doğuma kadar kullanayım o zaman yapmaz dedi çünkü
Nasıl yani sen şimdiye kadar göbeğe mi vuruluyordun ?
Ben 5.ayda büyümeye başladı mı korktum artık göbeğe vurmaya. Hemşire de dedi göbek riskli kola vur kol daha iyi diye.

Nasıl yani sen şimdiye kadar göbeğe mi vuruluyordun ?
Ben 5.ayda büyümeye başladı mı korktum artık göbeğe vurmaya. Hemşire de dedi göbek riskli kola vur kol daha iyi diye.
Gobek neden riskliymis merak ettim ? En kolay ve en acisiz yer orasi. Dr.larin da soyledigi bu

Kizlar selam. Bebisler icin hangi deterjanlari kullanıyorsunuz. Ben organik bir deterjan aldim onu kullanicam ama birde dalin in yumusaticisini aldim. Kullanan oldu mu yenidogan bebis icin dalin yumuşatıcı. Güzel kokuyor ama bir zarari falan var midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…