2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu gece çok kötü bir kabus gördüm
İkizlerden biri ölü doğuyordu sanki rüyam gerçekti göğsümün üstüne birşey oturmuş sanki
Geçen gün bi yerde okudum, bu haftalarda gördüğün rüyalar gerçek gibi olurmuş, bende baya film gibi görüyorum sanki yaşıyorummo an.. merak etme rüyalar hep senin korkularını yansıtıyo, hep bilinçaltı

Ayy evet ben sanki gerçekte yaşamış gibiydim ablam geliyordu ben ağlıyordum birini kaybettim diye

Arven25 kuzum sende doktora gidicektin guzel haberlerini bekliyoruz baska var mi kizlar bugun doktora gidicek guzel haberlerinizi yazin bizlerede
Gittim canım çok şükür yolunda herşey, 3 hafta sonrasına çağırdı tekrar. Yalnız 32+4 haftada ve 1830 kilosu ben böyle tombik bir bebiş olsun istiyorum acaba ne yapmam lazım

benimki bundan canım köpük olanı almadim ..ben de oglumda sebamed kullanıyodum mühendisinoğlu abimiz onu da mimlemiş bunu tercih. ettim

Eklentiler

• 20200812_150952.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 40
Aynen canım şuan bende oyle hamilelikten diyorum geciyorum takmıyorum

Özeli kabul ediyorlar, inşallah haftaya bende alıcam
Ben özel hastaneye gitmediğim için mecbur devletten aldım doktor diyor bu korona döneminde neden çalısıyorsun ee napalım dogum sonrasına aktarcaz cocuga bakacak kimse yok dedim

Gittim canım çok şükür yolunda herşey, 3 hafta sonrasına çağırdı tekrar. Yalnız 32+4 haftada ve 1830 kilosu ben böyle tombik bir bebiş olsun istiyorum acaba ne yapmam lazım
bende en cok kiloyu merak ediyorum bakalim kac kilo olduk guzel haberler almissin sevindim canim onemli olan her seyin yolunda olmasi kasar falan kilo aldiriyor diyorlardi ben bu ay cok yedim bakalim fayda etmis mi bende tartildim simdi en son doktor kontrolumden bu aya 1 ay oldu 1kilo 700 gram almisim doktor 1 1.5 kilo al demisti 200 grama bir sey demez herhalde birde agrilarim var nstye gondercek mi merak ediyorum

güzelmiş ama inşallah pişman olmassın. ilk yıkamadan sonra bozuluyor tüller. bazısının taşı düşüyor. kızımda yaptırmıştım ondan biliyorum. o sebeple işleme tercih ettim bu sefer.
Insallah bakalim sans isi napalim artik bazilarinin kuyruk tulu cikiyor ya oyleyse tulu elde yikarim diye dusundum

Canim bende koldan vuranlardanim ilk zamanlar cok morariyordu ama artik alıştık hemsire vurduktan sonra uzerine pamukla masaj yapin 2 dk morarmaz demisti bak dene ise yariyor

Hep kararsiz kaldik sona kalanlar insallah bulursunuz canim beril ismi listeme ekledim canim tesk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…