2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben ECOWELL almaya karar verdim İçerik temiz yorumlar iyiydi ama kullananlar daha iyi öneri verebilir
Deterjan, şampuan vs kozmetikler için @muhendisinoglu nün incelemelerine bakarak karar verebilirsiniz.

Bence hiç umursama çok da incelememis baştan savmis gibi.. Ben de dün devletteydim ama ameliyatımı yapan doktorum çok ilgili, polikliniklerine de o götürünce oradaki de iyice inceledi sağolsun. Devlette de çok iyi doktorlar var ama şans işi biraz denk gelmek lazim.
Bugün de şehir hastanesine gidecektim ama bildirim gelince hiç bakmadan almışım randevuyu jinekolojiye gebe polikliniği değil bakmazlarsa boşuna gitmis olucam diye gitmedim.

zaten umursamıyorum doktorun kendiside değil asistanları bakıyor ben bide 6 haftalıkken gitmiştim o zmnda henü
z bebek olusmamıs demişlerdi ertesi gün kendi doktorumu bulup gitmiştim kalp atısını dinledik bu bazı devlet hastaneleri garip özlelikle burdaki zübeyde hanım hastanesi 2 dk baktı sadece sen nasıl gördüm önde gittiğini filan hayret şehir hastanelerini merak ediyorum gidenler memnun ama bende gitmedim hiç :)

günaydın herkese tekrar

hastanede özel hazırlık yapmayacağım ama tulum seti yaptırıyorum yine. biz kendimiz fotoğraf çekeriz dedim. şu seti yaptırıyorum. set halinde 140tl ödedim. sadece yazıları açık mavi olacak

Eklentiler

• Screenshot_20200812_110524_com.instagram.android.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 56
Sanmıyorum musteladan iyisi olduğunu şuan..en temiz içeriklisi o...göz yakma meselesi bence kisiye gore degisen bisi abartmis olabilir yorum yapanlar bebe yıkanıyoken gözümmü yanıyo demiş ağlamıştır işte öyle yorumlamış olabilirler

Amin canım dün gece zaten çok rahatsızdım sıcaktan uyuyamadım uyuduğum zamanda da rüya gördüm 1 gün etkisinde kalırım artık
Yaw ben de bu sıralar tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. Oluyor öyle uykular bölük bölçük ya nolacağıdı. Allah ne derse o olur canım içini ferah tut. Elimizden geleni yapıyoruz takdir O nun. Rahatla beybi

Bu gece çok kötü bir kabus gördüm
İkizlerden biri ölü doğuyordu sanki rüyam gerçekti göğsümün üstüne birşey oturmuş sanki
Kız tövbe de hersey goruyoruz valla ruyada napalim bende gecen gece zenci bi cocuk vardı kucagimda seviyodum benim cocukmuş diyom bu niye zenci olduki simdi dusundum dusundum bulamadim

gunaydin kizlar bugun bende yine agriyla uyandim resmen gun asiri adet agrisi yasiyorum siddeti gittikce artiyor bakalim yarin doktor ne diycek merak ediyorum

Bu gece çok kötü bir kabus gördüm
İkizlerden biri ölü doğuyordu sanki rüyam gerçekti göğsümün üstüne birşey oturmuş sanki
Allah korusun canim saglikla dogarlar insallah hepimiz boyle kabuslar goruyoruz gebelik hormonlar ve bilincaltina bagla anlam cikarma sakin

Yaw ben de bu sıralar tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. Oluyor öyle uykular bölük bölçük ya nolacağıdı. Allah ne derse o olur canım içini ferah tut. Elimizden geleni yapıyoruz takdir O nun. Rahatla beybi
Teşekkürler canım
Benim rüyalarımın geneli çıkıyor ondan etkisinde kalıyorum..
inşallah bu üstüm açık diye gördüğüm rüyalardandır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…