Adiyla büyüsün insallah canim minnosun guzel isimler cogu listemde ekli aralardan karar verip secmeye calisiyorum tesk ederim canimbiz zeynep adayi dusunmustuk baya defne asya eslem mine melike bunlarida begeniyorum ben oyku mila karar verdik biz
Ben kalkan aldım ama gümüş değil. Gümüşler çok pahalı ya yara olup olmayacağı belli değil gümüşe gerek yok bence. Ben indirimli 40 liraya mı ne aldım hem de akan sütü saklayabiliyorsun sonra da biriken sütü bebeğe verebiliyosun ziyan olmamış oluyor. Bir damlası bile kıymetli çünkü onu kullancam inşAllahkızlar göğüs ucu kalkanı aldınız mı. gümüş koruma kalkanları çok iyi oluyomuş diyolar
Bahsettiğin test hangisi canım ?Benim antifosfolipid sendromu olabilir dendi ama onun kanıtlanması için 2 veya fazla düşük olması lazımmış ve başka kriterler de varmış. Benim 1 düşük olmuştu önceden. Dr bu değer afs kesin tanısı için yeterli değil iğneye lüzum yok boşuna vurulma demişti. Sonradan benim içim rahat etmedi tabi aspirin kullanırken Protrombin pıhtılaşma zamanı testi de yaptırdım iyi çıktı ondan endişelenmedim. Bu test çok basit ve ucuz. İğne veya aspirin etkinliğini görebilirsiniz kızlar. Benim ürdünlü arkadaşımın doktoru iğne vurulurken bu testi yapıp sonucu kötü alınca iğnenin dozu yetmiyor arttıralım demiş. Burada kimse iğne yetiyor mu diye bile araştırmıyor.
Ölçümlerde hata olabilir canim bosuna canini sıkmışın sen yemeye devam et yinede insallah hersey güzel olacak zamaninda gelir bebisin sagliklaSelam kızlar ben sabah gittim devletteki kontrole. Başta randevu yok diye almak istemediler sonra doktorumu buldum ayarladı girdim muayeneye. Sonuç şaka gibi.. geçen hafta aynı makinede 1313 Gr olan minnak bu hafta 1795 Gr çıktı. Ölçümler de haftasıyla uyumlu çıktı bu sefer. Bugün muayene eden Dr da çok ilgiliydi. Herhangi bir sorun yok , perinatoloğa sevketmiyorum dedi. Şant var deyince beyin cerrahiden konsültasyon istedi. Sezeryan ile karın açılacak enfeksiyon riski varsa antibiyotik vs kullanımı önerebilir dedi. Beyin cerrahiye de gittik. Dr normal ya da sezeryan sorun yok olabilir ikisi de dedi, sisteme ekledi görüşünü. Gebe poliklinigindeki Dr. sancin olursa 35. Haftada da alınabilir ama sancin olmazsa 39. Haftaya da bekleyebilirsin , sancin belirleyecek zamanı dedi.
Yalnız anlamadım cumartesi diğer doktorda da 1377 Gr çıkmıştı, evet biraz yemeye zorladım kendimi , muza falan abandım ama 4 günde 1377 den 1795 e nasıl geldiDalga geçiyor bu zilli daha doğmadan benimle
Tamam canım deneyim bi bende teşekkür ederimCanim bende koldan vuranlardanim ilk zamanlar cok morariyordu ama artik alıştık hemsire vurduktan sonra uzerine pamukla masaj yapin 2 dk morarmaz demisti bak dene ise yariyor
Canım aldığın kalkanın markası ne e bebekten mi aldın çok çeşit vardı ben karar veremedimBen kalkan aldım ama gümüş değil. Gümüşler çok pahalı ya yara olup olmayacağı belli değil gümüşe gerek yok bence. Ben indirimli 40 liraya mı ne aldım hem de akan sütü saklayabiliyorsun sonra da biriken sütü bebeğe verebiliyosun ziyan olmamış oluyor. Bir damlası bile kıymetli çünkü onu kullancam inşAllah
Bahsettiğin test hangisi canım ?
Ben de bi düşük yaptım. 3 doktor sende pıhtılaşma yok biri var bence dedi iğne yazdı. Onu dinledim ama hâlâ bilmiyorum bende pıhtılaşma var mı yok mu
Canim emzik gozukuyor orda hangi marka aldin ben avent alcam gece parlayanlardanbenimki bundan canım köpük olanı almadim ..ben de oglumda sebamed kullanıyodum mühendisinoğlu abimiz onu da mimlemiş bunu tercih. ettim
Kendi koluna nasil yapiyorsunCanim bende koldan vuranlardanim ilk zamanlar cok morariyordu ama artik alıştık hemsire vurduktan sonra uzerine pamukla masaj yapin 2 dk morarmaz demisti bak dene ise yariyor
Valla emcekmi emmicekmi bilmedigimden nukun bi tane elime geceni aldım deniycez artıkCanim emzik gozukuyor orda hangi marka aldin ben avent alcam gece parlayanlardan
Benim inşallah tutar bebişler genelde tutuyor ya memeden ağzini cikardiktan hemen sonra koyarsan ağzina daha kolay tutarValla emcekmi emmicekmi bilmedigimden nukun bi tane elime geceni aldım deniycez artık
Ben trendyoldan daha uygun olan silverina aldım seritifikalı geldi bakalım kullanınca görücez sonucu inşallahCanım aldığın kalkanın markası ne e bebekten mi aldın çok çeşit vardı ben karar veremedim
Ben de avent ultra soft alıcam kullanan var mı tecrübeli anneler?Canim emzik gozukuyor orda hangi marka aldin ben avent alcam gece parlayanlardan
Jokerden aldım canım. İndirim saatinde kampanyalı ürünlerden aldım joker uyg.indirmiştim bildirim geldi 9 şey aldım. Baya indirimli oldu 100 lira felan farketti ayrıca kargo bedava +15 tl de alışveriş indirimi iyi oldu baya. Aldığım ürünlerin fotoğrafını atıyorum. Mycey markasıCanım aldığın kalkanın markası ne e bebekten mi aldın çok çeşit vardı ben karar veremedim
İğne konusu biraz şaibeli işte. Drların bazıları sırf belki pıhtılaşma bir ihtimal olabilir diye veriyorlar iğneyi ama genel olarak bi zaman sonra işkenceye dönüyor. Bana arkadaşımın söylediği test Protrombin pıhtılaşma zamanı testi, Ppt diye geçiyor yanılmıyorsam. Yaptırırken kullandığın ilaçları da söyle kaç. Çıkması lazım diye laboranta bile sorsan söyler.Ben kalkan aldım ama gümüş değil. Gümüşler çok pahalı ya yara olup olmayacağı belli değil gümüşe gerek yok bence. Ben indirimli 40 liraya mı ne aldım hem de akan sütü saklayabiliyorsun sonra da biriken sütü bebeğe verebiliyosun ziyan olmamış oluyor. Bir damlası bile kıymetli çünkü onu kullancam inşAllah
Bahsettiğin test hangisi canım ?
Ben de bi düşük yaptım. 3 doktor sende pıhtılaşma yok biri var bence dedi iğne yazdı. Onu dinledim ama hâlâ bilmiyorum bende pıhtılaşma var mı yok mu
Hımm ppt miydi onu biliyorum canım. Onu yaptım 12.haftada. Ama doktor bi açıklama yapmadı iğneyi kullanmaya devam et dedi sadeceİğne konusu biraz şaibeli işte. Drların bazıları sırf belki pıhtılaşma bir ihtimal olabilir diye veriyorlar iğneyi ama genel olarak bi zaman sonra işkenceye dönüyor. Bana arkadaşımın söylediği test Protrombin pıhtılaşma zamanı testi, Ppt diye geçiyor yanılmıyorsam. Yaptırırken kullandığın ilaçları da söyle kaç. Çıkması lazım diye laboranta bile sorsan söyler.
tesekkurler kuzum aminAdiyla büyüsün insallah canim minnosun guzel isimler cogu listemde ekli aralardan karar verip secmeye calisiyorum tesk ederim canim
Çok teşekkürler canım hepimizin in şa AllahAdiyla büyüsün insallah canim yusuf saglikla gelsin
masallah kuzum minige boyle guzel haberler alinca mutlu oluyor insanSelam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuşBu da minnoş kızım;
Ayy bu çok çirkin yaaSelam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuşBu da minnoş kızım;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?