2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kızlar göğüs ucu kalkanı aldınız mı. gümüş koruma kalkanları çok iyi oluyomuş diyolar
Ben kalkan aldım ama gümüş değil. Gümüşler çok pahalı ya yara olup olmayacağı belli değil gümüşe gerek yok bence. Ben indirimli 40 liraya mı ne aldım hem de akan sütü saklayabiliyorsun sonra da biriken sütü bebeğe verebiliyosun ziyan olmamış oluyor. Bir damlası bile kıymetli çünkü onu kullancam inşAllah
Bahsettiğin test hangisi canım ?
Ben de bi düşük yaptım. 3 doktor sende pıhtılaşma yok biri var bence dedi iğne yazdı. Onu dinledim ama hâlâ bilmiyorum bende pıhtılaşma var mı yok mu

Ölçümlerde hata olabilir canim bosuna canini sıkmışın sen yemeye devam et yinede insallah hersey güzel olacak zamaninda gelir bebisin saglikla

Canım aldığın kalkanın markası ne e bebekten mi aldın çok çeşit vardı ben karar veremedim

Canım aldığın kalkanın markası ne e bebekten mi aldın çok çeşit vardı ben karar veremedim
Jokerden aldım canım. İndirim saatinde kampanyalı ürünlerden aldım joker uyg.indirmiştim bildirim geldi 9 şey aldım. Baya indirimli oldu 100 lira felan farketti ayrıca kargo bedava +15 tl de alışveriş indirimi iyi oldu baya. Aldığım ürünlerin fotoğrafını atıyorum. Mycey markası

Eklentiler

• Screenshot_20200812-171104_Joker.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20200812-171115_Joker.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 76
  • 20200812_171229.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 108
İğne konusu biraz şaibeli işte. Drların bazıları sırf belki pıhtılaşma bir ihtimal olabilir diye veriyorlar iğneyi ama genel olarak bi zaman sonra işkenceye dönüyor. Bana arkadaşımın söylediği test Protrombin pıhtılaşma zamanı testi, Ppt diye geçiyor yanılmıyorsam. Yaptırırken kullandığın ilaçları da söyle kaç. Çıkması lazım diye laboranta bile sorsan söyler.

Hımm ppt miydi onu biliyorum canım. Onu yaptım 12.haftada. Ama doktor bi açıklama yapmadı iğneyi kullanmaya devam et dedi sadece

Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuş Bu da minnoş kızım;
Ayy bu çok çirkin yaa maasallah kuzuya , ne güzel de poz vermiş. Benimki ikidir bulanık veriyor, renkli poz alamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…