2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de avent ultra soft alıcam kullanan var mı tecrübeli anneler?
Ben bunu alcam burda mehtur arkadasimiz tavsiye etmişti ben ilk defa kullancam baklim ama yorumlarda falan hep bebek tuttu diye yorum yapmişlar fiyati da uygun bizim burda maazada 85 tl idi gece parlayan özelliğide yoktu

Eklentiler

• Screenshot_20200812-175638_Ebebek.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 25
Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuş Bu da minnoş kızım;
Maşallah kuzuya ne tatlişcanim renkli böyle özelde mi cekiyor makinasi ayri mi yoksa ayni ultrason da cikiyor mu

masallah kuzum minige boyle guzel haberler alinca mutlu oluyor insan darisi yarin bana insallah
Darısı başına canım inşallah
Ayy bu çok çirkin yaa maasallah kuzuya , ne güzel de poz vermiş. Benimki ikidir bulanık veriyor, renkli poz alamadık

Ben her gittiğimde yakalıyo doktor ama, bu sefer en net olanı gördüm
Maşallah ne guzel poz vermiş bizimki ikidir göstermiyor yüzünü geçen arkasını dönmüştü bu sefer eliyle kapatmıştı
Bi dahakine seninki de poz verir inşallah canım
Maşallah kuzuya ne tatlişcanim renkli böyle özelde mi cekiyor makinasi ayri mi yoksa ayni ultrason da cikiyor mu
Özele gidiyorum ben canım, aynı makineden hem renkli hem siyah beyaz çıkarıyo.

4senedir kullanıyorm kızımda hiç bişekilde yanmadı burts bess kullandım oda cok güzel

Çok iyiymiş canım iyi yapmışsın bende kayıt olayım bakayım bi oraya baya uyguna gelmiş

Hımm ppt miydi onu biliyorum canım. Onu yaptım 12.haftada. Ama doktor bi açıklama yapmadı iğneyi kullanmaya devam et dedi sadece
Canım trombofili paneli diye mi ne geçiyordu sanki 11,12 gene bakıyorlar ordan çıkıyor. Senin yaptırdığında kaç taneye bakıldı acaba

Canım trombofili paneli diye mi ne geçiyordu sanki 11,12 gene bakıyorlar ordan çıkıyor. Senin yaptırdığında kaç taneye bakıldı acaba
Bu o değil canım o kan pıhtılaşma testleri gen tarama falan farklı. Bunda sadece tek tüp kan alıp ne kadar sürede pıhtılaşma olduğuna bakıyolar hepsi o

Bu o değil canım o kan pıhtılaşma testleri gen tarama falan farklı. Bunda sadece tek tüp kan alıp ne kadar sürede pıhtılaşma olduğuna bakıyolar hepsi o
Hııı anladım canım bunda hangi doz iğne kullanılacağına mı karar veriliyor bide neresi bakıyor buna

Hııı anladım canım bunda hangi doz iğne kullanılacağına mı karar veriliyor bide neresi bakıyor buna
Bu aslında pıhtılaşmanın boyutunu yani iğne veya hapın etkinliğini gösteriyor. Ürdünde sürekli bakıyolarmış. Pıhtılaşmayı takip için burda kimse bakmıyor pek

Bu aslında pıhtılaşmanın boyutunu yani iğne veya hapın etkinliğini gösteriyor. Ürdünde sürekli bakıyolarmış. Pıhtılaşmayı takip için burda kimse bakmıyor pek
Evet ben böyle bişey duydum ama doktorlardan duymadım istemiyorlar pek benim sonuçtan sonra 4binlikten 6binliğe çıktık iğneyi ve hapa başladık ama perinatalog 4binlikte yeterdi sana dedi. Hiç anlayamadım şu konuyu bu kdr farklı görüş nasıl oluyor doktorlarda bilemedim

Bana da sertken lastik gibi geliyor omepa VM , magnezyum, demir e devam ben de. Aman eksik çıkmasın, sonra o bir hafta zor geçiyor ..
Ben de Omepa kullanıyorum, demir ilacın neydi? Osende kullanıyodum annemde kaldı yeni alıcam
mustela der susarım
Bende mustelanin yenidogan kopuk sampuanini aldim pahali ama bayagi gider diye dusunuyorum
Ben ECOWELL almaya karar verdim İçerik temiz yorumlar iyiydi ama kullananlar daha iyi öneri verebilir
Onu hiç duymamışım bak memnun kalırsan bize de söyle sonra

4senedir kullanıyorm kızımda hiç bişekilde yanmadı burts bess kullandım oda cok güzel
benimki bundan canım köpük olanı almadim ..ben de oglumda sebamed kullanıyodum mühendisinoğlu abimiz onu da mimlemiş bunu tercih. ettim
Aynen Mo abi hepimizin gözünü açtı sağolsun teşekkürler ayrıca

Kızlar hepinize teşekkür ederim göz yanmama konusunda özellikle içim rahatladı . Mustela alıyorum . Bi sonraki seferde burts bees aklımda.

Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuş Bu da minnoş kızım;
amanda aman ne güzel poz vermiş öyle:)
Kızlar ya doktora sormaya çekindim . Herhangi bir sıkıntı erken doğum vs riskim yok. Ilişki kaçıncı haftaya kadar serbest
Sonuna kadar
Hatta doktor 38 den sonra korunmasız olarak sık sık olmasını önerdi.

Kızlar afedersiniz ama ishal oldum bebeğe zararı olur mu
Canım yulaf ezmesi var mı? yulaf ezmesi çok güzel bağırsak toparlar ama tabi sütle yumuşatma süt gaz yapabilir bağırsak hassasken. Az bi yoğurdun içine bolca koyabilirsin yada çorbana baya avuçla atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…