Ben bunu alcam burda mehtur arkadasimiz tavsiye etmişti ben ilk defa kullancam baklim ama yorumlarda falan hep bebek tuttu diye yorum yapmişlarBen de avent ultra soft alıcam kullanan var mı tecrübeli anneler?
Maşallah ne guzel poz vermiş bizimki ikidir göstermiyor yüzünü geçen arkasını dönmüştü bu sefer eliyle kapatmıştıSelam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuşBu da minnoş kızım;
Maşallah kuzuya ne tatlişSelam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuşBu da minnoş kızım;
Oy maşallah kafasını yaslayıp yatmış gibi poz vermişSelam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuşBu da minnoş kızım;
Darısı başına canım inşallahmasallah kuzum minige boyle guzel haberler alinca mutlu oluyor insandarisi yarin bana insallah
Ayy bu çok çirkin yaamaasallah kuzuya , ne güzel de poz vermiş. Benimki ikidir bulanık veriyor, renkli poz alamadık
Bi dahakine seninki de poz verir inşallah canımMaşallah ne guzel poz vermiş bizimki ikidir göstermiyor yüzünü geçen arkasını dönmüştü bu sefer eliyle kapatmıştı
Özele gidiyorum ben canım, aynı makineden hem renkli hem siyah beyaz çıkarıyo.Maşallah kuzuya ne tatlişcanim renkli böyle özelde mi cekiyor makinasi ayri mi yoksa ayni ultrason da cikiyor mu
4senedir kullanıyorm kızımda hiç bişekilde yanmadı burts bess kullandım oda cok güzelKızlar şampuan mutlaka konuşulmuştur ama ben kaçırdım. Yenidoğan şampuan önerisi olan var mı? Mustela ile ilgili göz yakma şikayetleri okudum buda çok korktuğum bişey ama farklı farklı çeşitleri var belki ben onlara denk gelmişimdir.
Bakayım bende bi canım sağolBen trendyoldan daha uygun olan silverina aldım seritifikalı geldi bakalım kullanınca görücez sonucu inşallah
Çok iyiymiş canım iyi yapmışsın bende kayıt olayım bakayım bi oraya baya uyguna gelmişJokerden aldım canım. İndirim saatinde kampanyalı ürünlerden aldım joker uyg.indirmiştim bildirim geldi 9 şey aldım. Baya indirimli oldu 100 lira felan farketti ayrıca kargo bedava +15 tl de alışveriş indirimi iyi oldu baya. Aldığım ürünlerin fotoğrafını atıyorum. Mycey markası
Canım trombofili paneli diye mi ne geçiyordu sanki 11,12 gene bakıyorlar ordan çıkıyor. Senin yaptırdığında kaç taneye bakıldı acabaHımm ppt miydi onu biliyorum canım. Onu yaptım 12.haftada. Ama doktor bi açıklama yapmadı iğneyi kullanmaya devam et dedi sadece
Bu o değil canım o kan pıhtılaşma testleri gen tarama falan farklı. Bunda sadece tek tüp kan alıp ne kadar sürede pıhtılaşma olduğuna bakıyolar hepsi oCanım trombofili paneli diye mi ne geçiyordu sanki 11,12 gene bakıyorlar ordan çıkıyor. Senin yaptırdığında kaç taneye bakıldı acaba
Hııı anladım canım bunda hangi doz iğne kullanılacağına mı karar veriliyor bide neresi bakıyor bunaBu o değil canım o kan pıhtılaşma testleri gen tarama falan farklı. Bunda sadece tek tüp kan alıp ne kadar sürede pıhtılaşma olduğuna bakıyolar hepsi o
Bu aslında pıhtılaşmanın boyutunu yani iğne veya hapın etkinliğini gösteriyor. Ürdünde sürekli bakıyolarmış. Pıhtılaşmayı takip için burda kimse bakmıyor pekHııı anladım canım bunda hangi doz iğne kullanılacağına mı karar veriliyor bide neresi bakıyor buna
Evet ben böyle bişey duydum ama doktorlardan duymadım istemiyorlar pek benim sonuçtan sonra 4binlikten 6binliğe çıktık iğneyi ve hapa başladık ama perinatalog 4binlikte yeterdi sana dedi. Hiç anlayamadım şu konuyu bu kdr farklı görüş nasıl oluyor doktorlarda bilemedimBu aslında pıhtılaşmanın boyutunu yani iğne veya hapın etkinliğini gösteriyor. Ürdünde sürekli bakıyolarmış. Pıhtılaşmayı takip için burda kimse bakmıyor pek
Ben de Omepa kullanıyorum, demir ilacın neydi? Osende kullanıyodum annemde kaldı yeni alıcamBana da sertken lastik gibi geliyoromepa VM , magnezyum, demir e devam ben de. Aman eksik çıkmasın, sonra o bir hafta zor geçiyor ..
mustela der susarım
Bende mustelanin yenidogan kopuk sampuanini aldim pahali ama bayagi gider diye dusunuyorum
Onu hiç duymamışım bak memnun kalırsan bize de söyle sonraBen ECOWELL almaya karar verdim İçerik temiz yorumlar iyiydi ama kullananlar daha iyi öneri verebilir
mustelanın çeşidi çok stelatopia serisi var mesela hassas ve kuru ciltlere. konağı önlüyor aynı zamanda.ben kızımda şu seti alıp memnun kaldım. şampuan losyon yağ ve pişik kremi var çanta ile beraber. köpük şampuanını ben sevemedim nedense
4senedir kullanıyorm kızımda hiç bişekilde yanmadı burts bess kullandım oda cok güzel
Aynen Mo abi hepimizin gözünü açtı sağolsunbenimki bundan canım köpük olanı almadim ..ben de oglumda sebamed kullanıyodum mühendisinoğlu abimiz onu da mimlemiş bunu tercih. ettim
amanda aman ne güzel poz vermiş öyle:)Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuşBu da minnoş kızım;
Sonuna kadarKızlar ya doktora sormaya çekindim . Herhangi bir sıkıntı erken doğum vs riskim yok. Ilişki kaçıncı haftaya kadar serbest
Çok tatlış ya çokkk maşallahSelam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuşBu da minnoş kızım;
bol su iç. su kaybedersin çok çünkü. hafif şeyler yeKızlar afedersiniz ama ishal oldum bebeğe zararı olur mu
Canım yulaf ezmesi var mı? yulaf ezmesi çok güzel bağırsak toparlar ama tabi sütle yumuşatma süt gaz yapabilir bağırsak hassasken. Az bi yoğurdun içine bolca koyabilirsin yada çorbana baya avuçla atabilirsin.Kızlar afedersiniz ama ishal oldum bebeğe zararı olur mu
Nasılda vermiş pozu dönmüş yüzünü cimcime maşallahSelam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuşBu da minnoş kızım;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?