2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben en başından beri diyorum zorda kalmadıkça allah düşürmesin devlet hastanesine diye gerçekten ilgisizler Rapor için gittim demişsin kuzum bende haftaya alıcam raporu ama bir farkı varmı ki özelden yada devletten alınmasının

Bu gece çok kötü bir kabus gördüm
İkizlerden biri ölü doğuyordu sanki rüyam gerçekti göğsümün üstüne birşey oturmuş sanki
Hayir olsun canim bebişin ömrü uzamiş üzme kendini ruyalar tersine cikar ölü görmek sağlikli huzurlu ömre ve ömrün uzayacağina delalet eder rabbim sizi nazarlardan saklasin allahin nazari ustlerinde olsun bebişlerinbende bebişimi ruyamda gördüm allahim ne kadar güzel bişeydi anlatamam sapsari bir paşaydi rabbim sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin

Teşekkürler canım
Benim rüyalarımın geneli çıkıyor ondan etkisinde kalıyorum..
inşallah bu üstüm açık diye gördüğüm rüyalardandır..
ruya isini bana sor ben biktim artik cogu zaman uyumaya korkardim ne gorcem ne olcak yine diye ..sabah daha ruyadan o ruya uzerine gordugum haberle uyanirdim ya telefon la haberini alirdim yada kapim calar o ruyayla ilgili kisiyi gorur haberini alirdim ..olcek her kisiyi ruyamda goruyorum ben onceden bi ara psikolojim bozuldu..ama.hamilelikte ciddiye almiyorum karıstı cunku butun hatlar hangisi haberci ruya hangisi k.çım açikta.kalmiş ruyasi secemiyorum artik takmiyorum iyide.oldu psikolojim duzeldi hamilelikten diyorum geciyorum

Benim de bugün kontrolüm vardı sordum oksaparı ne zaman bırakacağım diye doğumdan bir hafta önce dedi. dogum da normal doğum sürecinde olacak aksi bir durum olursa nasıl olacak ben de bilmiyorum

Çok güzel çok da uygun güle güle sağlıkla kullansın inşallah ben de bunu yaptırdım 95 liraya benimki pahalı olmuş sanki tulumun hem arkasında hem önünde var tulumla isim bitince söker birini battaniyesine birini yastığına işlerim diye düşündüm

Eklentiler

• IMG-20200806-WA0004.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG-20200806-WA0006.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 47
Bu gece çok kötü bir kabus gördüm
İkizlerden biri ölü doğuyordu sanki rüyam gerçekti göğsümün üstüne birşey oturmuş sanki
Ciddiye alma canım rüyaları nasıl yatıp nasıl kalkıyoruz ruyamizin çok da düzgün olmasını bekleme ben ne cenderelerden geçiyorum rüyalarda bi uyanıyorum tuvalete sıkışmışım :)

Ahahha canım aynen dile gelip şikayet etmişler demek Gözlerin içi kıpkırmızı oldu vs yazmışlar mühendisin oğlu yorumlarında anneler öyle olunca da size sorayım dedim ben mustela kullanmadım oğlumda başka bişey kullanıyodum ama içeriği temiz değilmiş meğer artık kullanmam onu. Mustelanın fotisini atar mısın köpük olan mı diğeri mi?

Ben zaten bu hamilelikte gorulen ruyalarla ilgili yazi okumustum kesinlikle hamile ruyalarina yorum yapilmamalidir diyordu cunku hormon etkisiyle annnelerin hepsinde bebege birsey olacagi kaygisi bulundugu icin bilinc altimiza isleniyormus ve bu da ruyalarimiza yansiyormus bende hic umursamiyorum o yuzden ruyalari sizlere de tavsiyem ruya iste deyip gecmeli anlamlara kesinlikle bakmamali biz kafaya taktikca da ruyalar artiyor

Benim de bugün kontrolüm vardı sordum oksaparı ne zaman bırakacağım diye doğumdan bir hafta önce dedi. dogum da normal doğum sürecinde olacak aksi bir durum olursa nasıl olacak ben de bilmiyorum
Sezeryan olacaklar icin tamam da normal dogumun ne zaman olacagi belli olmaz ki o durumda nasil biraktiracak

walla bilmiyorumki özelden alınan kabul ediliyormu işyerlerinde

bana da fiyat uygun geldi. baya sayfadan da fiyat aldım. en makulu bu sayfanındı. sadece yastığa 80tl isteyenler vardı.

Eki Görüntüle 2674320
Kizlar ben dun bunu siparis ettim 130 tl ye 10 tl de kargo ucreti bakalim nasil gelecek fiyat uygun geldi bana
güzelmiş ama inşallah pişman olmassın. ilk yıkamadan sonra bozuluyor tüller. bazısının taşı düşüyor. kızımda yaptırmıştım ondan biliyorum. o sebeple işleme tercih ettim bu sefer.

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım sağolsun kızlar beni biraz sakinleştirdi de kendime geldim
bende aynı senin gibiyim en son gördüğüm rüyadan sonra dayımı kaybettim hala onun etkisindeyim

Ciddiye alma canım rüyaları nasıl yatıp nasıl kalkıyoruz ruyamizin çok da düzgün olmasını bekleme ben ne cenderelerden geçiyorum rüyalarda bi uyanıyorum tuvalete sıkışmışım :)
Herkeste olduğuna göre demekki normalmiş, sağlıcakla kucağımıza alalım az kaldı sona yaklaştıkça beni korku sarıyor oğlumda da böyle olmuştum onu kaybedeceğim diye çok kurkuyordum şükür oğlumu sorunsuz kucağıma aldım darısı ikizlerimin başına

mustelanın çeşidi çok stelatopia serisi var mesela hassas ve kuru ciltlere. konağı önlüyor aynı zamanda.ben kızımda şu seti alıp memnun kaldım. şampuan losyon yağ ve pişik kremi var çanta ile beraber. köpük şampuanını ben sevemedim nedense

Eklentiler

• Screenshot_20200812_141604_com.android.chrome.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…