İlişki konusu geçmiş bakıyorum da sonuna kdr filan yazmıs sın yineamanda aman ne güzel poz vermiş öyle:)
Sonuna kadar
Hatta doktor 38 den sonra korunmasız olarak sık sık olmasını önerdi.
Sen bi ayda kardeş olduysan Biz bi senedir tüp bebekti düşük korkusuydu erken doğum vs oydu buydu görüşemiyoruz.İlişki konusu geçmiş bakıyorum da sonuna kdr filan yazmıs sın yinebenm doktor 34.haftaya kdr dedi sonra biz diyene kdr yapma dedi gerçi ben zaten yapmıyorum laf olsun diye sordum kardeş olduk artık 1 aydır zaten 15 gün izinde ayrı yattık ondan sonra koptu iyice
Ol canım. Evet kesinlikleÇok iyiymiş canım iyi yapmışsın bende kayıt olayım bakayım bi oraya baya uyguna gelmiş
Trombofili değil kuzum onu hamilelikten önce yaptırdım. Bu ptt yi de yaptırdım ama kaç olması gerekir doktor ne anladı bilmiyorum hiçCanım trombofili paneli diye mi ne geçiyordu sanki 11,12 gene bakıyorlar ordan çıkıyor. Senin yaptırdığında kaç taneye bakıldı acaba
32 deyim yapayım mi yapmayayım miİlişki konusu geçmiş bakıyorum da sonuna kdr filan yazmıs sın yinebenm doktor 34.haftaya kdr dedi sonra biz diyene kdr yapma dedi gerçi ben zaten yapmıyorum laf olsun diye sordum kardeş olduk artık 1 aydır zaten 15 gün izinde ayrı yattık ondan sonra koptu iyice
Ayy maşallah tipini yerim, nasıl güzel bir kızSelam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuşBu da minnoş kızım;
Kızlar bahsettiğiniz coagulasyon paneli mi aptt INR protrombin zamanı tek tüple bakiliyor kardiyoloji de dedeme kan sulandırıcı başlanınca takibini bu tahlillerle yapiolardi ama ben kan sulandırıcı kullanırken kadın doğum doktorum hiç istemedi benden neye göre isteniyor bilmiyorum ama benim genetik testine göre ilaç verdiğini bu tahlile gerek olmadığını söylemiştiBu aslında pıhtılaşmanın boyutunu yani iğne veya hapın etkinliğini gösteriyor. Ürdünde sürekli bakıyolarmış. Pıhtılaşmayı takip için burda kimse bakmıyor pek
Bahsettiğimiz Protrombin zamanı canım. İşte genetik teste göre iğne veriliyor ama bir zaman sonra tekrar bir bakılması gerekiyor bu teste. Arkadaşım bir iğne olurken bir buçuğa çıkarmıştı dr u. Yetmiyor bir iğne diye. Türkiye de hiç bakmıyolar neredeyse tek tük herhalde.Kızlar bahsettiğiniz coagulasyon paneli mi aptt INR protrombin zamanı tek tüple bakiliyor kardiyoloji de dedeme kan sulandırıcı başlanınca takibini bu tahlillerle yapiolardi ama ben kan sulandırıcı kullanırken kadın doğum doktorum hiç istemedi benden neye göre isteniyor bilmiyorum ama benim genetik testine göre ilaç verdiğini bu tahlile gerek olmadığını söylemişti
Erken doğum riski varsa şu haftalar sıkıntı. Yoksa sal gitsin yap gitsin hem bebiş de mutlu oluyomuş bebiş için yaniKızlar ya doktora sormaya çekindim . Herhangi bir sıkıntı erken doğum vs riskim yok. Ilişki kaçıncı haftaya kadar serbest
Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuşBu da minnoş kızım;
amanda aman ne güzel poz vermiş öyle:)
Sonuna kadar
Hatta doktor 38 den sonra korunmasız olarak sık sık olmasını önerdi.
İlişki konusu geçmiş bakıyorum da sonuna kdr filan yazmıs sın yinebenm doktor 34.haftaya kdr dedi sonra biz diyene kdr yapma dedi gerçi ben zaten yapmıyorum laf olsun diye sordum kardeş olduk artık 1 aydır zaten 15 gün izinde ayrı yattık ondan sonra koptu iyice
Benim hormonlar gene coşuk galiba her gün olsa hatta günde 2artık adam bıktı başım ağrıyor diyor sanki doğumdan sonra olmayacakmış gibi sanki bu is depolanabilen biseymiş gibi
Siz hepiniz yeni evlisiniz heralde konu dönüp dolaşıp hep buraya geliyoErken doğum riski varsa şu haftalar sıkıntı. Yoksa sal gitsin yap gitsin hem bebiş de mutlu oluyomuş bebiş için yanişu zamana kadar hormonlar tavandı bende. Hiç kısıtlamadım. Şimdi de ağırlaştım biraz zor geliyo göbek var diye ama doğumu kolaylaştırdığı için yine hiç affetmiyorum bi sıkıntı yoksa normal hayata devam edilmeli bence
doğru velilerin de gözü aydınsadece öğretmen arkadaşlarmı veliler çok mutlu.Heleki doğumu tam okulların açılmasına denk gelenler.
Eşim vuruyor canim ben yapamiyorum.Kendi koluna nasil yapiyorsun
Masallah canim nasil guzel poz vermisSelam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuşBu da minnoş kızım;
Hahah arkadaş soru sordu diye yorum yaptım canımSiz hepiniz yeni evlisiniz heralde konu dönüp dolaşıp hep buraya geliyo
HelekiAudreyhorne mimliyorum hep o başlatıyor.
Doğumdan sonra 40 gün yasak he ona göre.
Valla ne yalan söyleyim çok sevindim. Kara kara düşünüyodum nasıl gitcem diye. İzni sonraya aktarmak da istiyodum çünkü. Bu arada takvim şöyle. Benim 7.sınıflar. Şubata kadar uzaktan eğitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?