2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
amanda aman ne güzel poz vermiş öyle:)

Sonuna kadar
Hatta doktor 38 den sonra korunmasız olarak sık sık olmasını önerdi.
İlişki konusu geçmiş bakıyorum da sonuna kdr filan yazmıs sın yine benm doktor 34.haftaya kdr dedi sonra biz diyene kdr yapma dedi gerçi ben zaten yapmıyorum laf olsun diye sordum kardeş olduk artık 1 aydır zaten 15 gün izinde ayrı yattık ondan sonra koptu iyice

Sen bi ayda kardeş olduysan Biz bi senedir tüp bebekti düşük korkusuydu erken doğum vs oydu buydu görüşemiyoruz.
Biz nolduk acabağğğ

Çok iyiymiş canım iyi yapmışsın bende kayıt olayım bakayım bi oraya baya uyguna gelmiş
Ol canım. Evet kesinlikle
Canım trombofili paneli diye mi ne geçiyordu sanki 11,12 gene bakıyorlar ordan çıkıyor. Senin yaptırdığında kaç taneye bakıldı acaba
Trombofili değil kuzum onu hamilelikten önce yaptırdım. Bu ptt yi de yaptırdım ama kaç olması gerekir doktor ne anladı bilmiyorum hiç

32 deyim yapayım mi yapmayayım mi
Ay bi garip oldum hiç bir şey istemiyorum zaten . Ben istemedikçe adam da iyice saldı

Bu aslında pıhtılaşmanın boyutunu yani iğne veya hapın etkinliğini gösteriyor. Ürdünde sürekli bakıyolarmış. Pıhtılaşmayı takip için burda kimse bakmıyor pek
Kızlar bahsettiğiniz coagulasyon paneli mi aptt INR protrombin zamanı tek tüple bakiliyor kardiyoloji de dedeme kan sulandırıcı başlanınca takibini bu tahlillerle yapiolardi ama ben kan sulandırıcı kullanırken kadın doğum doktorum hiç istemedi benden neye göre isteniyor bilmiyorum ama benim genetik testine göre ilaç verdiğini bu tahlile gerek olmadığını söylemişti

Bahsettiğimiz Protrombin zamanı canım. İşte genetik teste göre iğne veriliyor ama bir zaman sonra tekrar bir bakılması gerekiyor bu teste. Arkadaşım bir iğne olurken bir buçuğa çıkarmıştı dr u. Yetmiyor bir iğne diye. Türkiye de hiç bakmıyolar neredeyse tek tük herhalde.

Kızlar ya doktora sormaya çekindim . Herhangi bir sıkıntı erken doğum vs riskim yok. Ilişki kaçıncı haftaya kadar serbest
Erken doğum riski varsa şu haftalar sıkıntı. Yoksa sal gitsin yap gitsin hem bebiş de mutlu oluyomuş bebiş için yani şu zamana kadar hormonlar tavandı bende. Hiç kısıtlamadım. Şimdi de ağırlaştım biraz zor geliyo göbek var diye ama doğumu kolaylaştırdığı için yine hiç affetmiyorum bi sıkıntı yoksa normal hayata devam edilmeli bence

Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı benimde. Herşey güzel dedi doktor. 29+4 oldum bugün. Kızımda 38,5 cm, 1376 gram olmuş Bu da minnoş kızım;

Ne kadar da net çıkmıışş. Maşallaah minnoşaa :) Saglikla gelsin insaallah. Ay olmadı şöyle net bi fotomuz kıskandım

amanda aman ne güzel poz vermiş öyle:)

Sonuna kadar
Hatta doktor 38 den sonra korunmasız olarak sık sık olmasını önerdi.
Benim hormonlar gene coşuk galiba her gün olsa hatta günde 2 artık adam bıktı başım ağrıyor diyor sanki doğumdan sonra olmayacakmış gibi sanki bu is depolanabilen biseymiş gibi
Siz hepiniz yeni evlisiniz heralde konu dönüp dolaşıp hep buraya geliyo
Heleki Audreyhorne mimliyorum hep o başlatıyor.
Doğumdan sonra 40 gün yasak he ona göre.

sadece öğretmen arkadaşlarmı veliler çok mutlu.Heleki doğumu tam okulların açılmasına denk gelenler.
doğru velilerin de gözü aydın
Ben henüz veli olmadım bu sene ana okulu dönemimizdi oğlumu yazdırmaktan vazgeçtim eğer olurda virüs biterse
(hiç umudum yok) özel ana okuluna yazarım diye düşündüm..

Siz hepiniz yeni evlisiniz heralde konu dönüp dolaşıp hep buraya geliyo
Heleki Audreyhorne mimliyorum hep o başlatıyor.
Doğumdan sonra 40 gün yasak he ona göre.
Hahah arkadaş soru sordu diye yorum yaptım canım
Ama doğru tespit 2 yıllık evliyim sanmıyorum bikaç yıl sonra bu modda olacağımı

Eki Görüntüle 2674591
Öğretmen arkadaşlar okulların açılması 21 eylüle ertelendi gözünüz aydın
Valla ne yalan söyleyim çok sevindim. Kara kara düşünüyodum nasıl gitcem diye. İzni sonraya aktarmak da istiyodum çünkü. Bu arada takvim şöyle. Benim 7.sınıflar. Şubata kadar uzaktan eğitim

Eklentiler

• IMG-20200812-WA0005.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…