2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Rica ederim canım okul gurubunda paylaştılar kimse yalan demedi. Doğru takvimdir heralde
Ben de çalışabilir raporu alıp 5 haftayı aktarıcam inşAllah
Yeni görev yerin hayırlı olsun bu arada
evet bugün açıklandı bizim grupta da hep vedalar konuşuldu. Yeni okula gidince mecbur olmadıkça 8 leri sana vermezler zannımca. Hem yenisin hem hamilesin bizim okulda hep 8 leri verdikleri genelde erkeklerdir, hamile ya da çocukla işi olmayan o okulda daha tecrübeli kişiler olur

8 ler başlıyor okula onları niye alıyosun.7 leri al.

Ben bunu alcam burda mehtur arkadasimiz tavsiye etmişti ben ilk defa kullancam baklim ama yorumlarda falan hep bebek tuttu diye yorum yapmişlar fiyati da uygun bizim burda maazada 85 tl idi gece parlayan özelliğide yoktu
Emzik almak zorunda mıyız ki Ben hiç istemiyorum emzik kullanmasını, öyle bir şeye bağımlı olmasın, sonra bıraktırmak da zor oluyor
Sen bilirsin ama ben olsam gece parlayan özellikli olandan almazdım almam gerekiyorsa. Melatonin hormonu karanlıkta salgılanıyor ve büyüme bağışıklık vs için önemli bir hormon. Bebisler mümkün olduğunca karanlıkta uyusunlar

Venatura demir takviyesi kullanıyorum canim

Oyun grubu oluyo ya (okula hazırlık sınıfı olan değil) ona yollayacaktım orada hep oyun jimnastik hikaye vs geçiyo bi kaç defa katıldım zaten öylesine götürmüştüm komşu okula. Hiç küçük değil bence ya şimdinin dört yaşları, özbakım becerilerini de kazandıysa doğru okula marş marş bence ama covid izin vermedi tabi. Yaa elif ba ya çok güldüm süpersiniz tatlım yaaaa kim bilir ne algılıyo da komik geliyoöp hepimiz için paşanı

İnş canım bana da öyle geliyo müdürüm sen ol plzzz

Ayy ben emziksiz bi hayat düşünemiyorum taydin ve kullanılabilecek son sınıra kadar kullanmıştım. Ben uyku nesnesi olarak kullandım her saniye ağzında gezdirmedim emziği, uyku öncesi veriyordum takınca gözleri düşmeye başlıyordu extra olarak bide diş döneminde falan çok işe yarıyo her buldunu ağzına sokmasındansa çok daha steril ve güvenli oluyor. her annenin kendi tercihi emzik işi ama genelde anayı emzik ediyolar kendilerine illa o dudaklar çalışacak cok cok çünkü Bi arkadaşıma Big Nuk diyorduk biz oğlu emzik almamıştı, sürekli memede duruyodu kız bunalmıştı son dönemde

Ayyy o öz bakım becerileri bizde hala tamamlanmış değil
tuvalet işini hala kendi kendine göremiyor peçete ile silmesi beni tatmin etmiyor yıkamayı da o beceremiyor hala bebek gibi peşindeyim.. Biz 5 buçuk ta böyleysek bizim 4 yaşımızı düşün sen tabi her çocuk farklı oluyor orası ayrı
Oyun gurubu güzel şansınıza covid belası var...
Bizimkinin oyun arkadaşı ben ve babası olduk ailecek etkinlikler yapıyoruz bazen eşim bir hırslanıyor çocuktan beter oynuyor

Bizim oğlan emzik tutmuyordu ben zorla tutturdum
Tabi bir kuralımız vardı ağlayınca ve uyutunca kullanıyorduk uykuya geçtiği anda emziği alıyordum ağzından..
Öyle yapınca 9. Ayda emziği kendiliğinden bıraktı benim bıdık

Kızlar 12 e doğru adet ağrısına benzer ağrılarım başladı yarım saat 40 dk çektim dayanamadım acile gittim açılmam var mı diye bakıldı tam bir işkenceymiş gerçekten allahtan yokmuş ama nst de sancılarım 40-60 olarak çıktı ve bebeğimin suyu fazlaymış sancım için serum bağladılar 2 tane geçti çok şükür yarın kendi doktoruma gidicem bu bilgiyi nasıl söylemez suyu fazla diye

Oyy çok geçmiş olsun canım

Dün trakyanin köy yollarinda 1 saate yakın arabada gitmek durumunda kaldım hoplaya zıplaya, umarım bebeğe birşey olmamıştır. Bu şekilde yolculuk yapan oldu mu hiç? Google maps ana yoldan çıkarınca bizi köy yoluna saptik resmen

Benim oğlan iki yaşta da geliyodu kanguruya yorulunca istiyodu ama kangurumuz konforlu değildi. Ama dört yıla ben de hiç garanti vermiyorum tamamen katılıyorum sana
İkinciler de öyle olmuyor ilkinin tam tersi düşün o kanguru isteyip kucak isteyip yürümediyse ikinci bir yaşında paytak paytak yürürüp arabaya binmemek için tutturur ilki arabada durmada sıkıntı çıkarıyorsa ikinci arabayla gezmek ister . İlki yoruldum diye ağladığında ikinci benim hala daha “enercim “ var eve gitmeyelim diye ağlar ağlamada ortak noktada buluşuyorlar bak

bende ilkinde almak istemiyordum ama kurtarıcı oluyor bazı durumlarda korktuğum gibi de olmadı yaşına gelmeden bıraktırmıştım. İkincisi hiç almadı belki senin kızında kendiliğinden istemeyecek . Almak istemiyorsan şimdi alma baktın ihtiyaç oldu o zaman alırsın her yer market ,eczane en kötü getir den alırsın
gece parlayanda florasan lamba gibi yanmıyor zaten ağzından düşüyor nasıl tepiyorlarsa beşiğin en dibine kadar gidiyor gece kalkıp ışığı açmadan örtüyü kaldırıp bulmanı kolaylaştırıyor . Çok hafif belirginliği var sadece

seninki tam anasınıfı yaşı başlayabilseydi onun içinde senin içinde güzel olurdu da şartlar müsait değil . Bende oğlumu 5 te anasınıfı 6 da bire başlatmıştım . Gayet ideal ve rahat oldu . İki numaramda üç gün sonra 4 oluyor Bu yıl için kararsızdım ne yapsam diye düşünüp duruyordum çok plan yapmaya gerek yokmuş kendiliğinden iptal oldu

Siz hepiniz yeni evlisiniz heralde konu dönüp dolaşıp hep buraya geliyo
Heleki Audreyhorne mimliyorum hep o başlatıyor.
Doğumdan sonra 40 gün yasak he ona göre.
Dııııt yanlış tespit
Hiç ne böyle soru sordum ne yorum yaptım arkadaşlar adımı çıkarmayın boşuna
Ayrıca 5 yıllık evliyim

Onu hic bilmiyorum canim bencede bakilmiyor bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…