- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Rica ederim canım okul gurubunda paylaştılar kimse yalan demedi. Doğru takvimdir heraldeBen bu takvimi görmemiştim thx canım, ben zaten ücretsiz izne çıkacaktım ama uzaktan eğitimde gerek kalmayacak doğum sonrasına daha çok aktarabilirim izin. Ben lisedeydim hep şimdiye kadar, ilk kez ortaokullarla çalışıcam bugün çıktı tayinim.Gebelikten dolayı 8leri almamaya çalışayım ben de o zaman.
8 ler başlıyor okula onları niye alıyosun.7 leri al.Ben bu takvimi görmemiştim thx canım, ben zaten ücretsiz izne çıkacaktım ama uzaktan eğitimde gerek kalmayacak doğum sonrasına daha çok aktarabilirim izin. Ben lisedeydim hep şimdiye kadar, ilk kez ortaokullarla çalışıcam bugün çıktı tayinim.Gebelikten dolayı 8leri almamaya çalışayım ben de o zaman.
Emzik almak zorunda mıyız kiBen bunu alcam burda mehtur arkadasimiz tavsiye etmişti ben ilk defa kullancam baklim ama yorumlarda falan hep bebek tuttu diye yorum yapmişlarfiyati da uygun bizim burda maazada 85 tl idi gece parlayan özelliğide yoktu
Venatura demir takviyesi kullanıyorum canimBen de Omepa kullanıyorum, demir ilacın neydi? Osende kullanıyodum annemde kaldı yeni alıcam
Onu hiç duymamışım bak memnun kalırsan bize de söyle sonra
Aynen Mo abi hepimizin gözünü açtı sağolsunteşekkürler ayrıca
Kızlar hepinize teşekkür ederim göz yanmama konusunda özellikle içim rahatladı . Mustela alıyorum. Bi sonraki seferde burts bees aklımda.
Oyun grubu oluyo ya (okula hazırlık sınıfı olan değil) ona yollayacaktım orada hep oyun jimnastik hikaye vs geçiyo bi kaç defa katıldım zaten öylesine götürmüştüm komşu okula. Hiç küçük değil bence ya şimdinin dört yaşları, özbakım becerilerini de kazandıysa doğru okula marş marş bence ama covid izin vermedi tabi. Yaa elif ba ya çok güldüm süpersiniz5 buçuk yaşında canım 4 çok küçük anaokulu için.. ben geçen sene yazacaktım iki sene ana okulundan sıkılır dediler ana okulundaki öğretmen kendisi söyledi bana.. Bu sene de kısmet olmadı herşeyde bir hayır var..
Bizde oyun hamuru, kinetikkum, boyama kitabı, çizgi çalışması, etkinlik dergisi falan almıştık geçen sene hepsinden sıkıldı.. Bu sene sayıları tanımayı öğrendi.. Bu aralarda islamın şartlarını ve o şartların ne olduğunu öğrenmeye çalışıyoruz bizde boş durmuyoruz yani
Elif ba yı da öğretmeye çalıştım beni pek ciddiye almıyor gülmekten okuyamıyor
Evet tabi almamaya çalışıcam dedim 8leri zaten8 ler başlıyor okula onları niye alıyosun.7 leri al.
İnş canım bana da öyle geliyoRica ederim canım okul gurubunda paylaştılar kimse yalan demedi. Doğru takvimdir heralde
Ben de çalışabilir raporu alıp 5 haftayı aktarıcam inşAllah
Yeni görev yerin hayırlı olsun bu arada
evet bugün açıklandı bizim grupta da hep vedalar konuşuldu. Yeni okula gidince mecbur olmadıkça 8 leri sana vermezler zannımca. Hem yenisin hem hamilesin bizim okulda hep 8 leri verdikleri genelde erkeklerdir, hamile ya da çocukla işi olmayano okulda daha tecrübeli kişiler olur
Ayy ben emziksiz bi hayat düşünemiyorum taydin ve kullanılabilecek son sınıra kadar kullanmıştım. Ben uyku nesnesi olarak kullandım her saniye ağzında gezdirmedim emziği, uyku öncesi veriyordum takınca gözleri düşmeye başlıyorduEmzik almak zorunda mıyız kiBen hiç istemiyorum emzik kullanmasını, öyle bir şeye bağımlı olmasın, sonra bıraktırmak da zor oluyor
Sen bilirsin ama ben olsam gece parlayan özellikli olandan almazdım almam gerekiyorsa. Melatonin hormonu karanlıkta salgılanıyor ve büyüme bağışıklık vs için önemli bir hormon. Bebisler mümkün olduğunca karanlıkta uyusunlar
Venatura demir takviyesi kullanıyorum canim
Ayyy o öz bakım becerileri bizde hala tamamlanmış değilOyun grubu oluyo ya (okula hazırlık sınıfı olan değil) ona yollayacaktım orada hep oyun jimnastik hikaye vs geçiyo bi kaç defa katıldım zaten öylesine götürmüştüm komşu okula. Hiç küçük değil bence ya şimdinin dört yaşları, özbakım becerilerini de kazandıysa doğru okula marş marş bence ama covid izin vermedi tabi. Yaa elif ba ya çok güldüm süpersiniztatlım yaaaa kim bilir ne algılıyo da komik geliyo öp hepimiz için paşanı
Bizim oğlan emzik tutmuyordu ben zorla tutturdumEmzik almak zorunda mıyız kiBen hiç istemiyorum emzik kullanmasını, öyle bir şeye bağımlı olmasın, sonra bıraktırmak da zor oluyor
Sen bilirsin ama ben olsam gece parlayan özellikli olandan almazdım almam gerekiyorsa. Melatonin hormonu karanlıkta salgılanıyor ve büyüme bağışıklık vs için önemli bir hormon. Bebisler mümkün olduğunca karanlıkta uyusunlar
Oyy çok geçmiş olsun canımKızlar 12 e doğru adet ağrısına benzer ağrılarım başladı yarım saat 40 dk çektim dayanamadım acile gittim açılmam var mı diye bakıldı tam bir işkenceymiş gerçekten allahtan yokmuş ama nst de sancılarım 40-60 olarak çıktı ve bebeğimin suyu fazlaymış sancım için serum bağladılar 2 tane geçti çok şükür yarın kendi doktoruma gidicem bu bilgiyi nasıl söylemez suyu fazla diye
Hahah büyük bi zevkleİnş canım bana da öyle geliyomüdürüm sen ol plzzz
Benden de geldi. Haftalarimiz aynı degil gerci ama bir kere cat diye ses geldi sadece tek bir kez oldu bir kaç gün önce.kızlar karnımdan çıtırdı sesleri geliyor, bir bende mi oluyor...
İkinciler de öyle olmuyorBenim oğlan iki yaşta da geliyodu kanguruya yorulunca istiyodu ama kangurumuz konforlu değildi. Ama dört yıla ben de hiç garanti vermiyorum tamamen katılıyorum sana
Ecowell in Farklı ürünlerini denemiştim içeriği temiz diye mesela nemlendiricisi nemlendirmemiştiBen ECOWELL almaya karar verdim İçerik temiz yorumlar iyiydi ama kullananlar daha iyi öneri verebilir
Emzik almak zorunda mıyız kiBen hiç istemiyorum emzik kullanmasını, öyle bir şeye bağımlı olmasın, sonra bıraktırmak da zor oluyor
Ayyy o öz bakım becerileri bizde hala tamamlanmış değil
tuvalet işini hala kendi kendine göremiyor peçete ile silmesi beni tatmin etmiyor yıkamayı da o beceremiyor hala bebek gibi peşindeyim.. Biz 5 buçuk ta böyleysek bizim 4 yaşımızı düşün sentabi her çocuk farklı oluyor orası ayrı
Oyun gurubu güzel şansınıza covid belası var...
Bizimkinin oyun arkadaşı ben ve babası olduk ailecek etkinlikler yapıyoruz bazen eşim bir hırslanıyor çocuktan beter oynuyor
Dııııt yanlış tespitSiz hepiniz yeni evlisiniz heralde konu dönüp dolaşıp hep buraya geliyo
HelekiAudreyhorne mimliyorum hep o başlatıyor.
Doğumdan sonra 40 gün yasak he ona göre.
Onu hic bilmiyorum canim bencede bakilmiyor bizdeBahsettiğimiz Protrombin zamanı canım. İşte genetik teste göre iğne veriliyor ama bir zaman sonra tekrar bir bakılması gerekiyor bu teste. Arkadaşım bir iğne olurken bir buçuğa çıkarmıştı dr u. Yetmiyor bir iğne diye. Türkiye de hiç bakmıyolar neredeyse tek tük herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?