Aa benim oğlanda bu sene 7 ye başlıyo şimdi Şubata kadar okul yokmuValla ne yalan söyleyim çok sevindim. Kara kara düşünüyodum nasıl gitcem diye. İzni sonraya aktarmak da istiyodum çünkü. Bu arada takvim şöyle. Benim 7.sınıflar. Şubata kadar uzaktan eğitim
Canim artik bebiş kocaman tek parca halinde ultrasonda cikmaz cinsiyet için sordun heraldeEki Görüntüle 2674595 Eki Görüntüle 2674596
Doktordan foto rica edince sağolsun kırmadı
Necla34 sen ne görüyorsun bu fotoda . Ben zorluyorum kendimi birşeyler göreyim diye ama yok yani
Öyle bir riskim yok ama rahmimde bir ağrı var . Bebek büyüdüğü için heralde.Erken doğum riski varsa şu haftalar sıkıntı. Yoksa sal gitsin yap gitsin hem bebiş de mutlu oluyomuş bebiş için yanişu zamana kadar hormonlar tavandı bende. Hiç kısıtlamadım. Şimdi de ağırlaştım biraz zor geliyo göbek var diye ama doğumu kolaylaştırdığı için yine hiç affetmiyorum bi sıkıntı yoksa normal hayata devam edilmeli bence
Ay sevincim kısa sürdü ya.oğlum 7 ye kızım 11 e geçti ikisinede şubata kadar okul yokmuşdoğru velilerin de gözü aydın
Ben henüz veli olmadım bu sene ana okulu dönemimizdi oğlumu yazdırmaktan vazgeçtim eğer olurda virüs biterse
(hiç umudum yok) özel ana okuluna yazarım diye düşündüm..
Ikisinin de sınav öncesi çok kritik senesi . Ders çalışma alışkanlığı kazanmaları için biçilmiş kaftan . Bir matematik oğretmeniyle anlaşsanız yeni mezun / 4.sınıf hem haftada 4 5 saat gelip konularını toparlasa hemde disipline etse sizde rahat edersinuzAy sevincim kısa sürdü ya.oğlum 7 ye kızım 11 e geçti ikisinede şubata kadar okul yokmuş
O kadarda düşünmemiştim napıcam ben evde dertleri bitmez.Boğazları durmazbide bebek ohh huni ekliyorum eksik listesine
Sana yardım etsinler işte ne güzelAy sevincim kısa sürdü ya.oğlum 7 ye kızım 11 e geçti ikisinede şubata kadar okul yokmuş
O kadarda düşünmemiştim napıcam ben evde dertleri bitmez.Boğazları durmazbide bebek ohh huni ekliyorum eksik listesine
Kızımın eğitim koçu var zaten.Matemetik derside alıyor ama okula gitmek gibi olurmu ya Özeller açıyor galiba oturup bi bütçe yapmam lazım onun kritik 2 senesi üniversite için.Ikisinin de sınav öncesi çok kritik senesi . Ders çalışma alışkanlığı kazanmaları için biçilmiş kaftan . Bir matematik oğretmeniyle anlaşsanız yeni mezun / 4.sınıf hem haftada 4 5 saat gelip konularını toparlasa hemde disipline etse sizde rahat edersinuz
Takvime göre onlar açılıyor gibi anladım.Sana yardım etsinler işte ne güzel
Bende dua ediyorum iyiki oğlum bu sene 1. Sınıfa başlamıyor evden nasıl yapacaktık bilmiyorum.
Öyle görünüyor canım tabi takvimde bi değişiklik yapılmazsa. Bence isabetli oldu vaka artışına baksana. Aşı da bulundu gerçi inşAllah biran önce biter şu illet de normal hayatımıza devam ederizAa benim oğlanda bu sene 7 ye başlıyo şimdi Şubata kadar okul yokmu
Benim paşa Seneye okula başlıyor onun için rahatız bu sene..Takvime göre onlar açılıyor gibi anladım.
Hahah jübileÖyle bir riskim yok ama rahmimde bir ağrı var . Bebek büyüdüğü için heralde.
Eşim sehirdisinda görevde 2 haftadır . Haftaya bitirip gelecek o zaman jübileyi yapar sahnelerden cekilirim
Okul öncesi ve 1.sınıflara var görünüyor canım senin paşa hangi seviyede bilmiyorum ama. Takvimi paylaştımBenim paşa Seneye okula başlıyor onun için rahatız bu sene..
Baktım canım bu sene ana okuluna gidecekti vazgeçtim yazdırmaktan,Okul öncesi ve 1.sınıflara var görünüyor canım senin paşa hangi seviyede bilmiyorum ama. Takvimi paylaştım
Çok mantıklı. Ben olsam ben de göndermezdim heralde. Evde küçük iki minnak olacak onlar için de riskBaktım canım bu sene ana okuluna gidecekti vazgeçtim yazdırmaktan,
Hem virüsten dolayı hemde çok hassas çabuk hasta olur, evde iki tane bebek te olacağı için gitmemesi daha sağlıklı..
Özel okulda matematik ogretmeniyim ben . Evde oturup kendi çalışması bile daha iyi bence özel okuldan .Kızımın eğitim koçu var zaten.Matemetik derside alıyor ama okula gitmek gibi olurmu ya Özeller açıyor galiba oturup bi bütçe yapmam lazım onun kritik 2 senesi üniversite için.
Ben bu takvimi görmemiştim thx canım, ben zaten ücretsiz izne çıkacaktım ama uzaktan eğitimde gerek kalmayacak doğum sonrasına daha çok aktarabilirim izin. Ben lisedeydim hep şimdiye kadar, ilk kez ortaokullarla çalışıcam bugün çıktı tayinim.Gebelikten dolayı 8leri almamaya çalışayım ben de o zaman.Valla ne yalan söyleyim çok sevindim. Kara kara düşünüyodum nasıl gitcem diye. İzni sonraya aktarmak da istiyodum çünkü. Bu arada takvim şöyle. Benim 7.sınıflar. Şubata kadar uzaktan eğitim
Seninki kaç yaş canım? Benim ki ekimde dört yaş olacak. Çok istiyodum anaokuluna yollamak bu sene artık civcivim kabuğuna sığamıyor ama na-mümkün şu şartlarda. Meraklı çocuk vs dergilere abone olduk birsürü set, kırtasiye malzemesi aldık artık evde ben onlarla anaokulculuk oynarımBaktım canım bu sene ana okuluna gidecekti vazgeçtim yazdırmaktan,
Hem virüsten dolayı hemde çok hassas çabuk hasta olur, evde iki tane bebek te olacağı için gitmemesi daha sağlıklı..
5 buçuk yaşında canım 4 çok küçük anaokulu için.. ben geçen sene yazacaktım iki sene ana okulundan sıkılır dediler ana okulundaki öğretmen kendisi söyledi bana.. Bu sene de kısmet olmadı herşeyde bir hayır var..Seninki kaç yaş canım? Benim ki ekimde dört yaş olacak. Çok istiyodum anaokuluna yollamak bu sene artık civcivim kabuğuna sığamıyor ama na-mümkün şu şartlarda. Meraklı çocuk vs dergilere abone olduk birsürü set, kırtasiye malzemesi aldık artık evde ben onlarla anaokulculuk oynarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?