2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Valla ne yalan söyleyim çok sevindim. Kara kara düşünüyodum nasıl gitcem diye. İzni sonraya aktarmak da istiyodum çünkü. Bu arada takvim şöyle. Benim 7.sınıflar. Şubata kadar uzaktan eğitim
Aa benim oğlanda bu sene 7 ye başlıyo şimdi Şubata kadar okul yokmu

Öyle bir riskim yok ama rahmimde bir ağrı var . Bebek büyüdüğü için heralde.
Eşim sehirdisinda görevde 2 haftadır . Haftaya bitirip gelecek o zaman jübileyi yapar sahnelerden cekilirim

Ay sevincim kısa sürdü ya.oğlum 7 ye kızım 11 e geçti ikisinede şubata kadar okul yokmuş
O kadarda düşünmemiştim napıcam ben evde dertleri bitmez.Boğazları durmazbide bebek ohh huni ekliyorum eksik listesine

Ikisinin de sınav öncesi çok kritik senesi . Ders çalışma alışkanlığı kazanmaları için biçilmiş kaftan . Bir matematik oğretmeniyle anlaşsanız yeni mezun / 4.sınıf hem haftada 4 5 saat gelip konularını toparlasa hemde disipline etse sizde rahat edersinuz

Sana yardım etsinler işte ne güzel
Bende dua ediyorum iyiki oğlum bu sene 1. Sınıfa başlamıyor evden nasıl yapacaktık bilmiyorum.

Kızımın eğitim koçu var zaten.Matemetik derside alıyor ama okula gitmek gibi olurmu ya Özeller açıyor galiba oturup bi bütçe yapmam lazım onun kritik 2 senesi üniversite için.

Aa benim oğlanda bu sene 7 ye başlıyo şimdi Şubata kadar okul yokmu
Öyle görünüyor canım tabi takvimde bi değişiklik yapılmazsa. Bence isabetli oldu vaka artışına baksana. Aşı da bulundu gerçi inşAllah biran önce biter şu illet de normal hayatımıza devam ederiz

Kızlar pedli atlet diye birşey varmış. Kullanan var mı aranızda?
Acaba diyorum emzirme döneminde derli toplu mu olur böyle bir atlet..Göbek karın açılmadan... Omuzdan aşağı esner mi..

Öyle bir riskim yok ama rahmimde bir ağrı var . Bebek büyüdüğü için heralde.
Eşim sehirdisinda görevde 2 haftadır . Haftaya bitirip gelecek o zaman jübileyi yapar sahnelerden cekilirim
Hahah jübile
Bebekler büyüdüğü için evet. Bu akşam yürüyüşte çok kötü oldum ben. Hem aşağıdan afedersiniz bişeyler çıkacak gibi oldu hem de göğüs kafesinin altını sıkıştırıyodu. Bebek kafasıyla aşağıya ayaklarıyla da üste baskı yaptı heralde. Nasıl başardıysa eşek sıpası nefessiz kaldım resmen

Okul öncesi ve 1.sınıflara var görünüyor canım senin paşa hangi seviyede bilmiyorum ama. Takvimi paylaştım
Baktım canım bu sene ana okuluna gidecekti vazgeçtim yazdırmaktan,
Hem virüsten dolayı hemde çok hassas çabuk hasta olur, evde iki tane bebek te olacağı için gitmemesi daha sağlıklı..

Hem virüsten dolayı hemde çok hassas çabuk hasta olur, evde iki tane bebek te olacağı için gitmemesi daha sağlıklı..
Çok mantıklı. Ben olsam ben de göndermezdim heralde. Evde küçük iki minnak olacak onlar için de risk

Kızımın eğitim koçu var zaten.Matemetik derside alıyor ama okula gitmek gibi olurmu ya Özeller açıyor galiba oturup bi bütçe yapmam lazım onun kritik 2 senesi üniversite için.
Özel okulda matematik ogretmeniyim ben . Evde oturup kendi çalışması bile daha iyi bence özel okuldan .

Valla ne yalan söyleyim çok sevindim. Kara kara düşünüyodum nasıl gitcem diye. İzni sonraya aktarmak da istiyodum çünkü. Bu arada takvim şöyle. Benim 7.sınıflar. Şubata kadar uzaktan eğitim
Ben bu takvimi görmemiştim thx canım, ben zaten ücretsiz izne çıkacaktım ama uzaktan eğitimde gerek kalmayacak doğum sonrasına daha çok aktarabilirim izin. Ben lisedeydim hep şimdiye kadar, ilk kez ortaokullarla çalışıcam bugün çıktı tayinim.Gebelikten dolayı 8leri almamaya çalışayım ben de o zaman.

Seninki kaç yaş canım? Benim ki ekimde dört yaş olacak. Çok istiyodum anaokuluna yollamak bu sene artık civcivim kabuğuna sığamıyor ama na-mümkün şu şartlarda. Meraklı çocuk vs dergilere abone olduk birsürü set, kırtasiye malzemesi aldık artık evde ben onlarla anaokulculuk oynarım

5 buçuk yaşında canım 4 çok küçük anaokulu için.. ben geçen sene yazacaktım iki sene ana okulundan sıkılır dediler ana okulundaki öğretmen kendisi söyledi bana.. Bu sene de kısmet olmadı herşeyde bir hayır var..
Bizde oyun hamuru, kinetikkum, boyama kitabı, çizgi çalışması, etkinlik dergisi falan almıştık geçen sene hepsinden sıkıldı.. Bu sene sayıları tanımayı öğrendi.. Bu aralarda islamın şartlarını ve o şartların ne olduğunu öğrenmeye çalışıyoruz bizde boş durmuyoruz yani
Elif ba yı da öğretmeye çalıştım beni pek ciddiye almıyor gülmekten okuyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…