2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Özel okulda matematik ogretmeniyim ben . Evde oturup kendi çalışması bile daha iyi bence özel okuldan .
Bende bu sene kaydı erken yaptirdigim icin cok pismanim bilseydim korona muhabbet gelcek basima hic ozel okula bosu bosuna para dokmezdim..oglumun zaten iki senedir özel ders aldıgı matematik ögretmeni var eminim o daha faydalı olcaktı bize yeterliydi yani

günaydın herkese

benim kızda 3 yaşında başladı kreşe. marta kadar gayet iyiydik sonrası malum. hiç memnun değilim evde olmasından. okul çok güzel bir disiplin getirmişti. yatması kalkması yemeği herşeyi düzenliydi. şimdi marttan beri şımarık bir çocuğa dönüştüben evdeyim ama uzaktan çalışıyorum. çocukla ilgilenemiyorum bile. o yüzden doğuma kadar başlatmayı çok istiyordum kreşe tekrar. bakalım zaman ne gösterecek.

Günaydın diyet programı kullananız varsa atabilir mi rica etsem
Bunu burda bir arkadaşta görmüştüm uyguladım işe yaradı hatta burda gün de 3 dilim ekmek ben şuan günde yarım dilim tam buğday ekmegi yiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200722-183127_Kadnlar Kulb.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 51
Geçmiş olsun canım. Bende de çok çok hafif adet ağrısına benzer ağrı oluyo ama, normalde çok ağrılı geçtiği için bu hafiflik bana hiç bişey gibi geliyo. Dün kontrolümde herşey güzel çıktı. Sen kendi doktorunla en son ne zaman görüştün?

Çok geçmiş olsun şimdi nasıl hissediyorsun?

Sen bi ayda kardeş olduysan Biz bi senedir tüp bebekti düşük korkusuydu erken doğum vs oydu buydu görüşemiyoruz.
Biz nolduk acabağğğ
ahhaha inş sağlıkla kucagına alırsın sonra acısını cıkarırsınız yaşlar daha gençtir zaten

32 deyim yapayım mi yapmayayım mi
Ay bi garip oldum hiç bir şey istemiyorum zaten . Ben istemedikçe adam da iyice saldı
bendede durum öle bende istemiyorum oda zaten yaklaşmıyor artıkın bu haldeyken istemiyor sanırım sen bence doktora sor utanma yada istemiyorsan yapma zaten artık son haftalar yani ama bazen doktor açılma olsun diye öneriyormus banda o yuzden biz söleyene kdr yapma 34den sonra dedi :)duruma göre bakacak yani :)

iyi yapmışsın canım mantıklı

telaş etme uyumustur sallana sallana bsy olmaz harketler devam ediyorsa sorun değil bence

Benlik bir şey yok da adamcağız unutacak kizim görüyo gibi oluyo kendimi kötü hissediyorum diyo .
O zaman bende açık açık sorayim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…