2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
bizde de sık olmasa da devam ediyor ilişki. ben ilk gebelikte hiç yapmadım ama bunda sorun olmazsa öyle yapmayacağım demiştimçok şükür sorun yok devam yani. sonrasında tekrar alışmak da çok zor oluyor ve eşle olan o bağ çok zayıflıyor hissettim bunu ben çok. o yüzden uzak durmadım.bu arada 9senelik evliyiz

Sağol canım , 2 gün önce gitmiştim kontrole hersey güzel demişti bi sıkıntı yok demişti dün gecede ağrılarım başladı işte suyun fazla dedi acildeki doktor

kızlar hangi bebek arabasını aldınız
Maclaren atom aldim.
Sezeryan olacaklar icin tamam da normal dogumun ne zaman olacagi belli olmaz ki o durumda nasil biraktiracak
Doktorum 35. Haftada erken dogum olup olmayacagi belli olur diyor. Zaten sik sik kontrol ooacak. Bence doktora guvenmek ve bu konuyu dert etmemek daha iyi.
Kızlar ya doktora sormaya çekindim . Herhangi bir sıkıntı erken doğum vs riskim yok. Ilişki kaçıncı haftaya kadar serbest
Doktora hicbir seyi sormaya cekinme. Isi bu benim bildigim bi sorun yoksa doguma kadar serbest. Bu konuda doktorlarin cok vidyosu paylasimi vs var. Istersen onlara bir bak.
amanda aman ne güzel poz vermiş öyle:)

Sonuna kadar
Hatta doktor 38 den sonra korunmasız olarak sık sık olmasını önerdi.
Korunmasiz dedigi prezervatifsiz mi? Ne fark oluyor ki?

kızlar karnımdan çıtırdı sesleri geliyor, bir bende mi oluyor...
Kagan kocatepenin vidyosu var bu konuda. Olan bir seymis. Nedenini de soyluyordu ama unuttum.

Kızlar merhaba ben iki gün önce iki doz ve dün iki doz olmak üzere ciğer geliştirici iğne oldum.Bebeğimin hareketleri biraz azaldı.Bunu yaşayan var mı?Ve bu iğneyi olan var mı?

Kızlar merhaba ben iki gün önce iki doz ve dün iki doz olmak üzere ciğer geliştirici iğne oldum.Bebeğimin hareketleri biraz azaldı.Bunu yaşayan var mı?Ve bu iğneyi olan var mı?
Canım o iğneden sonra bi kaç gün yavaşlama oluyormuş diye duymuştum

Nasılsın canım en son eşim covid diye konu açmoştın inşallah sana bulaşmamıştır?

Ben her ay doktora 4 saat köy yolundan gidiyorum bişey olmaz

Canim doğru diyorsun ama surekli bebeği kontrol etmek lazim 3 tane dogurdum ve işiksiz olmuyor mutlaka aciyorsun boyle cok işik veren bişeyde digil parlama özelliği var

Bağ zayıflıyor mu diyorsuneyvah eyvah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…