2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kan sulandırıcıyı bacaktan vurulan varmı kızlar acıyor mu çok

Kısmet değilmiş iyiki 1. Sınıf değil bu sene uzaktan eğitimde zorlanırdık diye düşünüyorum..
Aslında isteğe bağlı 1. Sınıfa yazabiliyorum ama ben tam yaşında gitmesini uygun buldum 8 ocakta 6 olacak yani 6 olmasına 4,5 ay kaldı..
Plan yapmamaya katılıyorum biz 2 senedir bi yerlere gönderelim dedik bir türlü kısmet olmadı ben kıyamadım kuzuma servislerde çocuk unutma, kreşlerde çocuğa şiddet vs vs derken piskolojim bozuldu..
Geçen günde öyle bir şey duydum ki özel okullara karşı iyice güvenim sarsıldı, bizim burda özel ana okulu var oğlumu bir ara oraya vermeyi düşündüm tanıdık biri çocuğumu karanlık odaya kapatmışlar dedi İyiki geçen sene oraya yollamadım diye şükrediyorum..

Ben bunu alcam burda mehtur arkadasimiz tavsiye etmişti ben ilk defa kullancam baklim ama yorumlarda falan hep bebek tuttu diye yorum yapmişlar fiyati da uygun bizim burda maazada 85 tl idi gece parlayan özelliğide yoktu
Merhabalar bu emzik modelini oglum da kullandım hemen aldı hiç sıkıntı olmadı diş yapısını da bozmadı. Ama ilk anda emzik vermek anneyi emmesini azaltıyormuş.emzik kullanarak memeyi zamanla red olayı gercekleşiyor. Bi araştırmanızı tavsiye ederim emzigi ilk aylarda agzına bile sürmeme kararı aldım. İsterseniz size yazıların resmini atabilirim.

Teşekkur ederim canim ben 3 tanesinde de dogumda sonra verdim tuttular ve sorun olmadi şukur bunda bakalim nasip kismet zaten uykuya dalarken verip emzirme zamaninda ağzindan aliyorum memeyi veriyorum sorun olmadi bende hiçteşekkur ederim cevap için bide 1 ay sonra falan almasi zor oLmaz mi ki tutar mi

Kızlar doğum izni bitince işe başlayacak hanımlar biz bu bebeleri nereye bırakacağız kreşler açık olur mu acaba riskli olur mu ben ailemden uzaktayım burda pek kimseyi de tanımıyorum hoş tanısam da herkes riskli bakıcı durumu iptal gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…