2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Valla ne yalan söyleyim çok sevindim. Kara kara düşünüyodum nasıl gitcem diye. İzni sonraya aktarmak da istiyodum çünkü. Bu arada takvim şöyle. Benim 7.sınıflar. Şubata kadar uzaktan eğitim
Canim 8 ci siniflar ne zaman gitcek benim iki ogrencim var biride 6 ci sinifa gitcekti buna göre şubatta mi başliyor

5 haftayı aktarmak riskli olduğundan doğum sonrası 8 hafta bir ay da heyet raporu alsam bir hafta da yıllık izin kullansam 3 aylık filanken işe dönem gerekecek
Çok küçük
Ben de en fazla 6 ay durabiliyorum. Sonra işe dönmem lazım. Bakıcı tutacak gibiyim. 3 yaşından önce kreş önermiyorlar

5 haftayı aktarmak riskli olduğundan doğum sonrası 8 hafta bir ay da heyet raporu alsam bir hafta da yıllık izin kullansam 3 aylık filanken işe dönem gerekecek
3yaş öncesi kreş çok önerilmiyor. bakıcı bulursan daha iyi olacaktır. işe başlamadan 1 ay önce bakıcıyla beraber bak bebeğine. o da düzeninize alışsın. hem sende gözlemlemiş olursun.

Selam kızlar birşey sormak istiyorum bir kaç gündür rahmime bir ağrı saplanıyor ara ara normal mi aceba korkmalımıyımm

Çok küçük
Ben de en fazla 6 ay durabiliyorum. Sonra işe dönmem lazım. Bakıcı tutacak gibiyim. 3 yaşından önce kreş önermiyorlar
3yaş öncesi kreş çok önerilmiyor. bakıcı bulursan daha iyi olacaktır. işe başlamadan 1 ay önce bakıcıyla beraber bak bebeğine. o da düzeninize alışsın. hem sende gözlemlemiş olursun.
Şimdi baktım bakıcı sitesi varmış hem de epey insan var burada iş arayan ayy inşallah herşey yolunda gider bakıcı meselesi beni çok tedirgin ediyor hem pandemi hem güven açısından

Heyet raporu nasıl alınıyor ben de düşüneyim. Çok küçük oluyorlar ben hiç kıyamam ki yavrumu bırakayım ya oyy
Nst de sancılarım da çıktı Protestan verdi Cumartesi tekrar çağırdı
Progestan çok rahatlatıyor, geçmiş olsun. Kasılma sayısını bayağı azalttı bende de.

Şimdi baktım bakıcı sitesi varmış hem de epey insan var burada iş arayan ayy inşallah herşey yolunda gider bakıcı meselesi beni çok tedirgin ediyor hem pandemi hem güven açısından
Umarım. İnan en stres olduğum konu bu. Hem tanımadığım birine bırakmak hem de ücretin çok pahalı olması baya zor durumda bırakıyor bizi ama yapacak bir şey yok :)

Heyet raporu veriyorlarmış yeni doğum yapanlara arkadaşlarım çok rahat aldilar

Sızlamada oluyor mu vajina da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…