2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Erken dogum riskim varsi zaten en bastan beri yarim rahimli oldugum icin erken alabilirmiş hatta normal dogum bile olabilirmis o haftada serklaj da var.alışverişe cikayim ben artik dedim. Cikma sen yorma kendini ilerde alirsin dedi.

temel ihtiyaçlarını internetten al sonra gezerek alırsın inşallah

Günaydın kızlar, kontrolden çıktım şimdi 32+4 olduk bugün 2050 gram 45 cm olmuşuz suyu rahim boyu uzunluğu gayet iyiymiş son kez detaylı tahlil alalım dedi doktorum son kez diyince beni bir heycan bastı
Maşallah kilosu ve boyu çok güzel

Günaydın kızlar, kontrolden çıktım şimdi 32+4 olduk bugün 2050 gram 45 cm olmuşuz suyu rahim boyu uzunluğu gayet iyiymiş son kez detaylı tahlil alalım dedi doktorum son kez diyince beni bir heycan bastı
Masallah az kaldi tabi hecan olur ben en cok kime benzedigini merak ediyorum ruyalarimda sarişin cok tatli paşam birdaha ne zaman gel dedi sana

Masallah az kaldi tabi hecan olur ben en cok kime benzedigini merak ediyorum ruyalarimda sarişin cok tatli paşam birdaha ne zaman gel dedi sana
Bizimki ultrason görüntüsüne göre aynı babası 2 hafta sonra gidicem bir daha 34 36 38 haftalarda şimdilik kontroller sonrası meçhul abisi normal Doğum 40+1 de bakalım bu nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…