2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
1850 dedi kuzum canim skıldı biraz ben 2 olmustur diyordum 1 ayda 660 gram almis ama doktor normal dedi kilosuna nstye girdim ilk defa sancim cikmadi bir daha 3 hafta sonra cagirdi insallah yarin guzel haberler alirsin kuzum

kilosunda artış varsa takılma bir mm ölçüm noktasını kaydırsa kilosu boyu Farklı çıkacak sapmalar oluyor

Sıcak , yorgunluk , ayakta fazla kalma hepsi hareketlerini ve bizim hissetmemizi etkiliyor

Ben sürekli ölçüyorum nabzım daha 100-110 dan aşağı inmedi normal bence hamilelikte.. niye kardiyolog görsün diyo ki bana doktorumda asm deki ebemizde normal diyor
Hamilelikten önce ölçmediğim için normalini bilemiyorum ama bugün hiç iyi değildim. Ayağa kalktığımda çarpıntılar oldu tüm gün yattım dinlendim ama nabzım düşmedi üstüne tansiyon 14 çıkınca o yüzden demiş olabilir :)

Havalar şu sıralar çok sıcak benimde tansiyonum oynadı birkaç sefer hiçte başıma gelmemişti . Bol su içip dinlenmeye çalış

Tesekkür ederim erken Doğum riskim varmış yatıcaksın dedi
Geşmiş olsun canım bende rahim azında incelme olduğunu söyledi bebegimde ters rahim azına dahada baskı veriyormuş banada iki gün üst üste ciğer geliştirici ine verdiler vurdum erken doğum önleyici ine yaptırdım 3 günde bir dinlenme verdiler eğilimem bile yasak yarında bidaha dr gidecem 1 hafta oldu bakalım dr bu sefer ne diyecek...adalat corona bide aksef hap verdiler...

Cok gecmis olsun bol dinlen oluyor boyle bende de olmuştu igne vurdular ikinci gebeliğimde 2 santim acilma vardi iğneden sonra durdu hatta dogunum bile gecmişti benimki 7 aylikken olmuştu hayirlisi ile bebişlerini kucağimiza alinca hepsini unutcaz inşallah

Inşallah canım hepimiz o melekleri kucagimaza alıp koklayacağız allahın izniyle o günlerde bi gelse..ahh1

Selam kizlar nabiosunuz bugun kontrolum vardi 28+3 1100 grammis bebegim 35 haftada dogum olabilir dedi telaslanmaya basladim hic bi hazirligim da yok nasil yaparim bilmiyorum.

Kızlar kışlık battaniye kalın nasıl alıcaz nerden aldınız siz varmı önerisi olan

Erken dogum riskim varsi zaten en bastan beri yarim rahimli oldugum icin erken alabilirmiş hatta normal dogum bile olabilirmis o haftada serklaj da var.alışverişe cikayim ben artik dedim. Cikma sen yorma kendini ilerde alirsin dedi.

Erken dogum riskim varsi zaten en bastan beri yarim rahimli oldugum icin erken alabilirmiş hatta normal dogum bile olabilirmis o haftada serklaj da var.alışverişe cikayim ben artik dedim. Cikma sen yorma kendini ilerde alirsin dedi.
Hııı evet hatırladım.. rahim uzunluğun kaçmış söyledi mi ? Netten sipariş verirsin alcaklarını liste yapıp kolay olur senin için

Sanada çok geçmiş olsun canım allah yardımcımız olsun inşallah

Tansiyonun çıktığı için yüksek çıkması normal canım normale döndüğünde nabzında düşer..Telaşlanma sıcaktan çıkmış olabilir tansiyonun susuz kaldıysan vs... takip et bir kaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…