Evet canim ultrasonda ölçüyor genelde her kontrolde ölçüyor doktorum belki senin sıkıntın olmadigi icin söylememiştir normalde karından ölçüyordu en son sancim cikinca alttan ölçtü o daha detayli veriyormus
Selam kizlar nabiosunuz bugun kontrolum vardi 28+3 1100 grammis bebegim 35 haftada dogum olabilir dedi telaslanmaya basladim hic bi hazirligim da yok nasil yaparim bilmiyorum.
Günaydın kızlar, kontrolden çıktım şimdi 32+4 olduk bugün 2050 gram 45 cm olmuşuz suyu rahim boyu uzunluğu gayet iyiymiş son kez detaylı tahlil alalım dedi doktorum son kez diyince beni bir heycan bastı
Tahmini 53 cm görürüz diyor doktorda Kan ve idrar istedi detaylı iki ayda bir şikayetim olmasa bile alıyordu zaten öğleden sonra mesaj atacak bakalım sonuçları inşallah ultrason gibi tahlillerde de herşey yolundadır
E devlette görünmüyoruz canım emeklilikte devir oluyor sgk ya ama şu şekilde sigortalı görünmüyoruz her gittiğimiz devlet hastanesinde sıkıntı yaşıyoruz o yüzden tanımıyorlar bizi
Tahmini 53 cm görürüz diyor doktorda Kan ve idrar istedi detaylı iki ayda bir şikayetim olmasa bile alıyordu zaten öğleden sonra mesaj atacak bakalım sonuçları inşallah ultrason gibi tahlillerde de herşey yolundadır