2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu rahim agzı uzunluğunu ultrasondan mı ölcüyolar benmki hiç bahsetmio da
Evet canim ultrasonda ölçüyor genelde her kontrolde ölçüyor doktorum belki senin sıkıntın olmadigi icin söylememiştir normalde karından ölçüyordu en son sancim cikinca alttan ölçtü o daha detayli veriyormus

Günaydın kızlar, kontrolden çıktım şimdi 32+4 olduk bugün 2050 gram 45 cm olmuşuz suyu rahim boyu uzunluğu gayet iyiymiş son kez detaylı tahlil alalım dedi doktorum son kez diyince beni bir heycan bastı
Gunaydin canim sen öyle yazinca ben bile heyecanlandim masallah senin bebiste uzun olacak galiba 45 cm cok iyi degil mi ne tahlili istedi canim

Gunaydin canim sen öyle yazinca ben bile heyecanlandim masallah senin bebiste uzun olacak galiba 45 cm cok iyi degil mi ne tahlili istedi canim
Tahmini 53 cm görürüz diyor doktorda Kan ve idrar istedi detaylı iki ayda bir şikayetim olmasa bile alıyordu zaten öğleden sonra mesaj atacak bakalım sonuçları inşallah ultrason gibi tahlillerde de herşey yolundadır

cnm e devletten girince sigorta sorgulaması yaparken nasıl yapıyorsun sizinde polisler gibi ayrı tabi oldugunuz kanunmu var bilemedim ki
E devlette görünmüyoruz canım emeklilikte devir oluyor sgk ya ama şu şekilde sigortalı görünmüyoruz her gittiğimiz devlet hastanesinde sıkıntı yaşıyoruz o yüzden tanımıyorlar bizi

Hediyelik yaptiranlar oldu mu. Önereceğiniz sayfalar var mı arkadaşlar. Oda kokusu düşünüyorum ben. Sizler neler yaptınız

Insallah canim hayirli sonuclar alırsın banada her seferinde uzun bebis diyorda ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…