2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
hay maşallah ne güzel. 4.5 kilo normallede epey zor gibi geldi bana.

Eşim covid mi oldu ayy senn de basına gelmeyen kalmadı en basından beri hatrlıyorum cok zor gecirdin bide üstüne covid muhabbeti cok grcmil olsun sağ salim kucahına alırsın inş rahatlarsın
Sağ ol canım atlatıyoruz her badireyi çok şükür

Gecmis olsun canim dikkat et benimde nstde sanci çıkıyor ilac igne durdurmaya çalışıyorlar rahim agzi uzunlugu 25mm altina duserse erken dogum riski demisti doktorum bende en son 28. Haftada 47mm çıkmıştı
Benimde dün 30 mm idi bugün 29 mm çıktı canım

Evet canım sürekli dinleneceksin kalkmayacaksın en azından 37 haftayı görelim ki Bebek küvöze girmesin evine götüre bilesin dedi şuan 31+4 sata göre ama ultrasonda 32+3 falan çıkıyor kilosu 2200 kilosu iyi ama tabi yinede kuvöze girmesini istemeyiz Cumartesi gel dedi bundan sonra 2 günde bir geleceksin dedi

Anladım canım merak etme sıfır rahim ağzıyla sonuna kadar gidenler var, görürsün 37’yi haftanda kilosu da çok iyi

Doktor illa ki vardır da sen dikkat edebiliyosan et 4.5 kilo yukardan bile rahat cikmiyor hic tavsiye etmem canım :)
Ben sürekli ölçüyorum nabzım daha 100-110 dan aşağı inmedi normal bence hamilelikte.. niye kardiyolog görsün diyo ki bana doktorumda asm deki ebemizde normal diyor

5 haftayı aktarmak riskli olduğundan doğum sonrası 8 hafta bir ay da heyet raporu alsam bir hafta da yıllık izin kullansam 3 aylık filanken işe dönem gerekecek
Doğum izni sonrası kendi doktorumuz 1 ay daha rapor veriyomuş canım. Yani genelde öyle oluyomuş bizim arkadaşlar hep öyle yaptı. Sonrası heyet raporu almaya çalıştılar

Gecmis olsun canim dikkat et benimde nstde sanci çıkıyor ilac igne durdurmaya çalışıyorlar rahim agzi uzunlugu 25mm altina duserse erken dogum riski demisti doktorum bende en son 28. Haftada 47mm çıkmıştı
Bu rahim agzı uzunluğunu ultrasondan mı ölcüyolar benmki hiç bahsetmio da

kızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum. bebek hareketleriniz sizde nasıl? benim 32 ye girecek ama hareketlerde azalma var. günde en fazla 4 -5 defa o da az bir hareket. bazı zamanlar da çok hareketli ama bu son günlerde hareketi azaldı. sanki daha istikrarlı ve daha hareketli gibiydi. ben de kaygılanıyorum. sizde durum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…