2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bazen 40 a kadar dönmeyedebilir ama hep aynı yerlerde hissediyosa eğer kaburgana vuran elleri değil ayaklarıysa dönmüştür.ultrasonda belli olur tabi.Sen normal doğummu istiyodun.
kaburgama vuran ayakları ona eminim bazen canımı yakıyor cunkü ben normal istiyorum ama cok korkuyorum ağda yapılırken bile kasıp bacaklarını açamayan biriyim ben bide suni sancı istemiyorum o normal sancıdan daha kötüymüş bide açılma olmazsa sonunda yıne sezeryana alıyoırlarmıs benmkide devlette olmayacak sonuna kdr bekletmezler yani öle sanırım sezeryanı istememe sebebim amlyt izi bende ameleyat izleri genişliyor sonradan garip bi şekilde bide süt filan gelmezse korkusu elt,im sezeryan oldu 3 4 hafta önce süt geldi ama cocuk emmedi mamayı sevdi alıstı filan cok kafam karısık akısına bıraktım ama yapablrsem önceiliğim normal dogum tabi

36ya kadar falan dönüyorlar. sonra dönmesi biraz şans oluyor.

ben henüz kafası nerede poposu nerede hiç anlamıyorum. o kadar belirgin değil sanki hareketleri. midemin üst tarafında kayıyor bazen yatıs şeklime göre. bazen de sol boşluğa alt kasıga falan dokunuş yapıyor ama hafif çok. eli mi ayağı mı bilemiyorum. benim gibi anlamayan var mı aranızda acaba :)

33.haftadayım bende öle net anlamıyorum neyi neresi tekmeleri anlıyorum bi bide sağ tarafıma bşyini dayıyo artık poposumu kafasımı bilmiyorum son haftalarada anlarız belki

peki 36 ya kdr döndü diyelim sonra geri ters dönme ihtimali yokmu :)
Haftalar ilerledikçe dönmeleri zorlaşıyor canım 36,38 de doğum pozisyonuna hazırsa artık dönmesi biraz zorlaşır.. benim ki 37 haftadan sonra baş aşağı döndü sonra dönmedi artık..

Haftalar ilerledikçe dönmeleri zorlaşıyor canım 36,38 de doğum pozisyonuna hazırsa artık dönmesi biraz zorlaşır.. benim ki 37den haftadan sonra baş aşağı döndü sonra dönmedi artık..
hım aynı pozisyonda kalıyor yani o şekilde tekmeleri savuruyor o zamn :)

33.haftadayım bende öle net anlamıyorum neyi neresi tekmeleri anlıyorum bi bide sağ tarafıma bşyini dayıyo artık poposumu kafasımı bilmiyorum son haftalarada anlarız belki
Benim soldaki doğum pozisyonunda sağdaki yan gelip yatıyor
Ne değişik bir durum ya karnımda iki can var ve nasıl durduklarını anlıyorum muyenede de tahmin ettiğim gibi soldakinin başı aşağıdaydı sağdaki yanda mucize gibi birşey

hemde ne mucize bizde bazen durup durp karnımda can var diyorum besleniyo idrarını yapıyo uyuyo ve o daracık yerde bekliyor cok garip ya ne kdr düşünsekde anlayamayız allahın hikmeti işte ama tek isyanım keske bu iş sadece kadınlara değil erkeklerede verilseydi kimin içinde olusursa o taşısaydı filan o zmn daha iyi anlayabilirlerdi en azından gerci benm eşimden yana şikayetm yok ama cok sey okuyorum duyuyorum en yakın arkadasım yasıyor su an eşi istemiyor kızı cok zor zamnlar yasıyor bundan sonra hamilelere ilgim empatim daha fazla olur benmde :)

kızlar sizde bebek hareketleri yoğun mu bende azaldı da bununla ilgili durumunuz nedir, kendinizle ilgili durum nasıl yazarsanız sevinirim
Benim ayni canim bir degisiik yok hareketlerinde sadece hareket ettigi saatler degisken oluyor bazen ama rutini bozmuyor genelde benimkisi

Hahaha aynen bazen bende keşke 1 ay da erkekler taşısaydı bizi anlarlardı diyorum
Benim eşim de iyi çok şükür ilk hamileliğimde ben daha hamileyken lohusa depresyonuna girmişti ama bu sefer daha sakin karşılıyor benim sinirimin, stresimin hormonlardan kaynaklandığını anladı çok şükür..

Madem istemiyor ne diye çocuk yapıyor hanzo benim eşim öyle olsaydı çocuk doğurmazdım ben herhalde..

Kızlar sizde de iç bunalımı, duygusallık, ağlama isteği var mı üç gündür içime öküz oturmuş gibiyim hiç bişey yapasım yok bunalıyorum sıcaklarda etkiliyor sanırım uyuyamıyorum

Bnmde dün randevum vardı 1350gr pazartesi şekerden dolayı ultrasona gidicem kafası yukardaydı dönmüş ultrasonda bile rahat durmadı zıplıyo hep cok oynuyo dün aksam eşim konustu tekmeleri attı dısardanda belki ayaklarını vuruyo kasıklarım col fena uyku filan yok 11de kalkan ben 8de kalkıyorm uyutmuyo belim asırı agrıyo bazen bi dogursam rahatlıcam kızımda hiç böyle olmamıstı

Kızlar sizde de iç bunalımı, duygusallık, ağlama isteği var mı üç gündür içime öküz oturmuş gibiyim hiç bişey yapasım yok bunalıyorum sıcaklarda etkiliyor sanırım uyuyamıyorum
Bende aynıyım eşimi kızımı göresim yok eşimde cok değiştin diyor hareketli mutlu ben bunalım modunda takılıyorm bebege bişey almak bile istemiyorum

Bir önceki hamileliğimden bahsettim canım..
Şimdi birtanesi doğum pozisyonunda ama tam aşağıya inmemiş biri de yan duruyor..
Bu haftalarda hep dönüyorlar yerlerinde durmuyor sıpalar
Himm anladim canim senin sezeryan mi olacak ikiz olunca nasil olur bilemedim oyleyse sikinti olmaz zaten donmese de

walla zaten istemiyordu sanırım tüp bebek filan cok istedi arkadasım ama gitmedi 4 yıldır olmuyordu afederssin zevkinden mahrum kalmamak içinde korunmuyordu allahın cezası adam hiç sevmemiştim halada sevmiyorum vicdansız biri bence arkadasım cok istiyordu cocuğum olsun diye sandıki düzelir vicdana gelir sandı iştee ahh ahh neler neler işte öle adamlara cocuk yapmam bende eger yaptysamda beklentim olmaz kendm için yapmısımdır onada diyorum kendn için yaptıın bsy bekleme diyorum artık allah huzur versin herkese inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…