Yanlış mi anladım acaba evet kafa büyük Çatı müsait olmadığında Normal doğum önermiyorlar . Ama kafa büyük olduğunda erken doğumu tetiklemiyor ben kafa büyük olurda aşağı basar erken doğuma sebep olur mu gibi algıladım sanırım
Kızlar durduk yerde içime sıkıntı bastı ve ağlama geldi böle bsye filan üzülme gergin seylerde yaşamadım ama fenalık basıyor sanki nefes alamıyorum kendimi ordan oraya atasım geliyo en son ağladım sonra eşim yürüyüşe cıkardı filan rahatladım cok garip ya ilk defa böle bsy yasıyorum
Duru çok yok aslında ya. Senin ismine de benziyormuş ne güzel işte. Ben böyle isimleri çok seviyorum sade asil kısa... İki isim zaten hiç sevmiyorum. Duru dışında Işıl ismini de çok beğenirim
Duru çok yok aslında ya. Senin ismine de benziyormuş ne güzel işte. Ben böyle isimleri çok seviyorum sade asil kısa... İki isim zaten hiç sevmiyorum. Duru dışında Işıl ismini de çok beğenirim
Kızlar durduk yerde içime sıkıntı bastı ve ağlama geldi böle bsye filan üzülme gergin seylerde yaşamadım ama fenalık basıyor sanki nefes alamıyorum kendimi ordan oraya atasım geliyo en son ağladım sonra eşim yürüyüşe cıkardı filan rahatladım cok garip ya ilk defa böle bsy yasıyorum
Bu stres ağlaması değil ki cnm yani bilmiyorum belki stres hormonları çalısıyo dur durduk yere oluuor öle bsye üzülüp takıp stres olmadım yani yemek yerken birden geldi cok garip ni kaçtır oluyo genelde aksamları oluyo ama bu sefer kasmadım kendmi ağladım gitti
Idari izin devam ediyor. Aramizda tam 9 gun var. Benim haftaya cuma son. Demek ki senin de 2 bucuk haftan var. Sgk ile anlasmali bir yerden su kadar haftalik gebedir diye rapor alman yeterli.
Kızlar biz hala oğluma isim bulamadık bu işe de bir el atsanız. İlk oğlum Görkem ama uyumlu olsun diye bir derdim yok. Tek isim olsun kökeni Türkçe olsun istiyorum. Arapça Farsça falan olmasın. Ben baştan beri Baler istiyorum ama eşime kabul ettiremedim. O da Demir istiyor. Ben de diyorum Demir ne o öyle azcık suda kalsa paslanır. Yani anlaşma sağlayamadık. Bambaşka birşey bulmak lazım.
Oluyo bazen öyle insanın içi sıkılıyo, daralıyo. İnşirah suresi oku canım bana çok iyi geliyo o sure. Çok kısa zaten. Anlamıyla beraber okursan ferahlatacaktır içini
Kızlar biz hala oğluma isim bulamadık bu işe de bir el atsanız. İlk oğlum Görkem ama uyumlu olsun diye bir derdim yok. Tek isim olsun kökeni Türkçe olsun istiyorum. Arapça Farsça falan olmasın. Ben baştan beri Baler istiyorum ama eşime kabul ettiremedim. O da Demir istiyor. Ben de diyorum Demir ne o öyle azcık suda kalsa paslanır. Yani anlaşma sağlayamadık. Bambaşka birşey bulmak lazım.
Arkadaşlar şimdi biz hastaneye vs gidince maskedir falan takıyoruz. Bu bebekleri götürürken ne yapacağız? Nasıl bir puset örtüsü almalı ki herhangi birşey geçmesin. Hastanede ağladı kucak istedi ne yapacağız? Şimdi bu dert aldı beni.
Ah sorma cnm bende hassasım gebelikte hassasiyet daha da artti.Affedersin ağdadan sonra sivilcelenme falan arttı ne yapacam bilmiyorum . Buna bir tavsiyen var mıdır?
Önden gitmesi değilde normal doğum istiyorsun sanırım başçevresi (40 tı sanırım ) geçmezse normal doğum şansı var tabi çatı da müsait olursa son ay belli olacak bir durum . Önden giderken sonra durup kendi haftasında da devam edebilir