2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hepimiz istiyoruz canim bazilarimiz ilk defa bu duyguyu yasiyor bebisini herkes gorsun rahatla gezsin istiyor ama bakalim ne olacak durumlar insallah bahara tamamen biter yaa

Ever ya. Hamileliğimi bile hücrede geçiriyorum sanki. Keyfini bile süremedim. Hepimiz çoğunlukla aynıyızdır, insallah güzel günler yakın ☺

Bebeğe görede anneye görede değişiyor , az çiş yapmış deyip bezi bebeğin altında bırakanda olabiliyor . 10 tane gidebilir günde çiş sayısı çok olur , değiştirirsin

Bugün nst girdim. Doğumhanenin yanında bir odaydı. Bir kadının doğumuna şahit etmiş oldum ve birazcık etkilenmiş olabilirim çok feryat figan bağırıyordu ve açıkçası motivasyonum düştü. Acilen toparlanmam için bir şeyler söyleyin
Bir çok video izledim aslımda doğumla ilgili ama canlı görmek mi bu kadar etkiledi yoksa kadın mı çok acı çekiyor görünüyordu bilemiyorum

Cnm bağırıp çağırma olayı bence tamamen sana bağlı...ben devlet hastanesinde yaptım,büyük bi sancı odasında sancı çektim çok kalabalıktı sancı odası,suni sancı bağladılar bana hemen açılmam yok diye, çok zordu ama gıkım çıkmadı,bir çoğu bağırıyodu feryat figan..ben bağıramadım,herhalde yine bağıramam

Acısız normal doğum varmıymış ağda da acıtıyor ama mecbur yaptırıyoruz canım sen hiç canını sıkma bin yıllardır insanlar doğum yapıyor bu son yüzyılda ameliyatı çıkardılar da kısmet meselesi

Yani bağıranı gördüm ama bu kadın feryat ediyordu anne beni kurtar anne bana yardım et diye valla tutup kadını bayıltasım geldi o kadar üzüldüm ki haline

Yani bağıranı gördüm ama bu kadın feryat ediyordu anne beni kurtar anne bana yardım et diye valla tutup kadını bayıltasım geldi o kadar üzüldüm ki haline
Üzücü gerçekten ama doğum sancısı diye bir tabir var insanlar bir sancıyı kıyaslarken doğum sancısından daha zor dendiğinde insanlar ooo falan yapıyor benim de ağrı eşiğim çok düşük lazerin ortasında kaçmışlığım var doğum esnasında ne yaparım hiç bilmiyorum

benim
Benimki önemli değil dedi ama böyle kafası büyük giderse koca kafalı olacak demektir normal dogum da zor oluomus kafaları büyükken Bn sezeryanım allahtan
benim nerdeyse 2 hafta fark var hatta ama onceki randevumda oyle cikmamis acaba bir dahaki randevuda degisir mi merak ediyorum bakalim ne olucak

Ay kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler rahatladım valla seminere gidicem diye korktum sadece bizim okul 70 kişi daha dışardan gelen de olabilir hiç o kalabalığa girmek istemedim
İzni felan aktaracak mısın canım. Ben hem izni aktarmak istiyorum hem de seminere gitöek istemiyorum nasıl yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…