2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ah sorma cnm bende hassasım gebelikte hassasiyet daha da artti.Affedersin ağdadan sonra sivilcelenme falan arttı ne yapacam bilmiyorum . Buna bir tavsiyen var mıdır?

bende alerjik , hassas cilde sahibim O yüzden bez stoğuda yapmadım . Ağda sonrası sorunlar için en tavsiye edilen çözüm kese veya peeling

bende alerjik , hassas cilde sahibim O yüzden bez stoğuda yapmadım . Ağda sonrası sorunlar için en tavsiye edilen çözüm kese veya peeling
Teşekkür ederim.Bu aralar burnum tıkanıyor aleeji demisken bitmeyen dertlerim var .Yastığıma lavanta yağı sıkıyorum zarari yoktur inşallah.

Hamileliğin son trimesteri zor geçiyor. Çok ağırlaştı göbeğim. 56 kilo oldum ama daha çok göbek biraz kalça yaptım bir de göğüsler. Toplam 11 kilo aldim. Yemekten sonra ya da bazen sebepsiz karnım davul gibi sis ve aşırı gergin oluyor. Nefes almak guclecti yer kalmadı sanki vücudumda. Eşim diyor ki bir çocuk daha yaparız. Tabi diyorum ben yaparım. Oyle kanamalı yatmalı zor bir hamilelik olmadı ama AZcik dogum korkusu da başladı biraz gerildim. Türkiye'de değil doğumum onun da gerginliği var sanırım. ZAten hastane konusunda korkak bir insanım

Baler çok güzel ben de türkçe isimden yanayım

Canim zaten idari izinlisin 32ye kadar 32den sonrada rapor alirsin dogum izni basliyor calisamaz raporu al gitme

Canim sonlara dogru dahada artıyor galiba benim gobegimde patlayacak gibi oluyor icten yirtildigini anliyorum distan bisey yok suanlik bende 8.5 kilo aldim ama 81 kiloyum kendimi tasimakta zorlaniyorum artik havalarda cok sicak rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah

Göktürk gökalp gibi isimler olabilir

aynen canim normal olsun istiyorum Rabbim hepimizin evlatlarini sagasalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bilemedim ki canımYemeğe mi üzüldün acaba anne yüreği dayanmadıEn iyisi madem içinden geliyor kasma koyver gitsin

Yavuz
Baybars
Alparslan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…