2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bebeğe görede anneye görede değişiyor , az çiş yapmış deyip bezi bebeğin altında bırakanda olabiliyor . 10 tane gidebilir günde çiş sayısı çok olur , değiştirirsin
Iste cok cisli olursa sık degisirsek olur .Simdilik acilyet giderecek kadar olsun gerisine bakariz prima ve sleepyden karışık 1 numara aldim Kismet gerisi.

Hiiiç etkilemiyor ilk hamileliğimde başı aşağıdaydı , çok aşırı hareketlilik yoğun tempom vardı ve 42 de zor doğdu
Aaa öyle mii ama bikaç kişi yazmış görmüştüm kafası büyük çatı dar sezaryen oldum falan diye

Aaa öyle mii ama bikaç kişi yazmış görmüştüm kafası büyük çatı dar sezaryen oldum falan diye
Yanlış mi anladım acaba evet kafa büyük Çatı müsait olmadığında Normal doğum önermiyorlar . Ama kafa büyük olduğunda erken doğumu tetiklemiyor ben kafa büyük olurda aşağı basar erken doğuma sebep olur mu gibi algıladım sanırım

Allah muhafaza kafa büyük olupta normal doğum için zorlanması kafa tramvasına sebep çünkü kafatası kemikleri çok yumuşak bu da Allah korusun Allah korusun epilepsinin nedenleri arasında , normal doğuma bağlı kafa tramvası herşeyin en hayırlısı en sağlıklısı olsun herkes için

Iste cok cisli olursa sık degisirsek olur .Simdilik acilyet giderecek kadar olsun gerisine bakariz prima ve sleepyden karışık 1 numara aldim Kismet gerisi.
İki paket 1 numara gidebilir . Stok yapacaksan 2 numara , 3 numaralardan yap 1 numarayı kullanırken bitti baktın 1 paket daha kullanırsın o zaman alırsın bazı bebişlerin uyuması iyi oluyor kilo artışıda hızlı oluyor

Hah tamam bende tam bunlarin hangisinden alacam diodum iste şu alerji olması kafamı karıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…