2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok canım ya huyun isimle alakası yok.. bizde ömer koyacağız görümcem ömerlerin başına çok kaza geliyor dedi bende Allah korusun böyle şeylere inanmıyorum dedim..

Yani beni şu hayatta bi tek hurafeler kızdırıyo yaa, ömerlerin başına kaza geliyomuş, sanki biz bu yaşımıza hiç biyerimizi sakatlamadan geldik te allamm..

Yok canım ya huyun isimle alakası yok.. bizde ömer koyacağız görümcem ömerlerin başına çok kaza geliyor dedi bende Allah korusun böyle şeylere inanmıyorum dedim..
Görücende halt etmiş afedersin.Anne baba çocuğun ismini ne koyarsa güzel diyceksin öyle düşünmesen bile saygıdır bu ya.Kişisel bi seçim yalnızken ne diyosan de.
Bizde yusuf koyduk diye bi kaç kişi ağız burun eğdi demode isimmiş fala diye.Peygamber isminin demodesimi olur dediğimdede aaa tabi kutsal falan diye ağız değiştiriyolar.
Kendi çocuklarının ismide bana göre saçma ama ben yorum asla yapmam çünkü bi anne için çocuğuna gelen eleştiriler çok üzücü oluyo.

Ayy bu görümceler öldürecek beni....Sen takma cnm adıyla bin yaşasın inşallah.

Yani beni şu hayatta bi tek hurafeler kızdırıyo yaa, ömerlerin başına kaza geliyomuş, sanki biz bu yaşımıza hiç biyerimizi sakatlamadan geldik te allamm..
Aynen canım bende kızarak tepki verdim daha doğmamış çocuğun başına kaza geliyor demek ne kadar doğru birşey dedim
Görümcem biraz ne dediğini bilmeyen biri onun için pek ciddiye almadım..

Son düzenleme:
Hanımlar ilk 3 aydaki öğlen uyuma durumları yine başladı sizdede böyle mi ?
Canım benim enerjim gayet yerinde. Sabah kalkıyorum öğlene kadar ev işleri falan. Öğleden sonra denize gidiyoruz. Akşam 6 gibi geliyoruz. Yemek işleri sonra da yürüyüş yapıyoruz. Arada tarlaya gidiyoruz. böğürtlen toplamaya falan gidiyoruz. Eğer çok yorgunluk yaşıyorsan demirine baktır. O aşırı halsizlik yapıyormuş. Tabi her gebenin durumu da Farklı oluyor.

Ayy bu görümceler öldürecek beni....Sen takma cnm adıyla bin yaşasın inşallah.
ciddiye bile almadım

ne güzelmiş ya

İnsan isminin özelliğini taşırmış canım o yüzden bazılarına mesela Muhammed ismi ağır gelir hocalar ağır gelmiş bu isim değiştirin der.Harflerin ve ismin enerjisi var gerçekten.Görümcenin kötü niyetle seni kırmak için söylediğini düşünmüyorum kuzum ben.

Aynen canım bende kızarak tepki verdim daha doğmamış çocuğun başına kaza geliyor demek ne kadar doğru birşey dedim
Görümcem biraz ne dediğini bilmeyen biri onun için pek ciddiye almadım..
Benim Görümcem de kendi çocuğuna çağan kurdu yanına da babasının adını ekledi mehmet çağan bizim bebeği öğrenince 8 yaşındaki çocuk baktık diyor erkek olursa mehmet olur belli annesinin lafı dedim onlara ne oluyor kendi istediği ismi koyar çocuğuna bizimkine karisamaz deli mi ne

Ne güzel ya maşallah hem tarla hem deniz mi var orası neresi acep

Hadsizliğe hiç tahammül edemiyorum ya. Sanane kardeşim sanane. Ben kocama bile sen doğurunca sen korsun ismini ben ne istersem öyle olacak demişim. Tabii ki ortak karar verdik onun istemediği bir isim olmadı ama yine de karar anne babanındır. Kimse karışamaz. Nokta

İsim ağır gelmesi başka canım ama huyu etkilemiyor onu demek istedim
Görümcem direk yaramaz oluyorlar dedi..

Onlar söyleyince bir tane mehmedimiz var zaten biz başka isim düşündük sizin isminiz size özel kalsın dersin
Bizdede çok kafadan ses çıktı hiç birini duymadık bile boşverin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…