2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım maşallah çok iyisin 56 kilo hiçbirşey değil. Gebelik takvimi doğruysa bundan sonra karnın daha da büyüyecek. Az az sık sık yemeye çalış. Daha önce çok zayıf olduğundan sana bu kadar kilolar çok geliyor herhalde. Ben gebelik başında 65 kiloydum. Şimdi 70 oldum. Zaten çok kilolu hamile kalmıştım. Boyum 155 cm çünkü. Ama şu an çok büyük bir sıkıntı yaşamıyorum şişkinlik olarak. Vücudumuz kiloya alışkın sanırım. Doğum korkusu da salmasın. Herkes bir şekilde doğuruyor. Onlar yapıyorsa ben de yaparım mantığı var bende de. Benim arkadaşım engelli ve öyle bir durumda doğurdu ki. Doğum için konsey falan toplandı ne yapacaklarına dair. Onun dediği valla ben bu zamana getirdim. Gelmez diyordunuz. Bak geldi. Şimdi bir şekilde çıkartacaksınız. O çok rahattı hiç stres yapmadı. Çok şükür büyüdü bile çocuğu. Ondan beri ben hiç korkmuyorum.

İsmin ağır gelmesi enerjiyle alakalı olabilir canım haklısın, ama ömerlerin başına kaza gelmesi ne yahu Durular da yaramaz olmaz ayrıca bütün çocuklar kendince yaramazdır. Hadi söyliyim bak benim ismim nazlı ama üstümden kamyon geçse gıkım çıkmaz çevremde çok gülerler bu duruma o yüzden ismiyle yaşasın lafına bu kadar tepkim Baya çocukken duvarlara tırmanan bi nazlıydım ben

İsim ağır gelmesi başka canım ama huyu etkilemiyor onu demek istedim
Görümcem direk yaramaz oluyorlar dedi..
He tabi ki canım huyu etkilemez ama kişisel özellikleri birazcık etkiliyor.O yüzden anlamı güzel isim koyun derler.Ama tabi ki Hz. Ömere baktığımızda zaten güzel bir isim koymuşsunuz.Şira Mercan var çocuklara isim konusunda bilgilendirme yapıyor youtubeda.Mesela o da diyor diyelim ki babanın ismini koyacaksın ama baban çok çile çekmiş.O zaman koymayın diyor kaderinden etkilenir diyor.Belki görümcen hep Ömerleri öyle tanıdı yeğeni için korktu başına bir şey gelir diye.Sen tabi ki bildiğinden şaşma ama belki görümcen kötü niyetli değildir.Ayrıca yaramaz çocuklar zeki oluyor yaramaz olsun ne olacak ben isterim kızım azıcık yaramaz olsun

Yok canım ya huyun isimle alakası yok.. bizde ömer koyacağız görümcem ömerlerin başına çok kaza geliyor dedi bende Allah korusun böyle şeylere inanmıyorum dedim..

Allah allah ! Onun yerine hz omer gibi adaletli olsun inşallah dese daha güzel olmaz mı

Benim de ismim Duygu.Küçükken aşırı duygusaldım çok ağlardım hatta oturur yeşilçam filmlerine ağlar dururdum.Adın gibisin derlerdi.Ama şimdi de tam tersiyimOrası öyle isim huyu pek belirlemez ama harflerin ve anlamının enerjisi var.Mesela benim eşimin annesi kanserden ölmüş küçükken.Onun ismini koymak isterdi hep.Ama ben istemedim cünkü kötü bir kader yaşamış genç yaşta ölmüş.Türküler de de hep annesinin ismi böyle hüzünlü geçer mesela.Dedim belki görümcesi de Ömer ismi için öyle düşünmüştür tanıdığı biri vardır..Tabi görümceyi tanımıyorum belki sivri dillidir ama iyi niyetle de fikir vermiş olabilir diye düşündüm

Yok canım ya huyun isimle alakası yok.. bizde ömer koyacağız görümcem ömerlerin başına çok kaza geliyor dedi bende Allah korusun böyle şeylere inanmıyorum dedim..
Kız seninki gene bi tık yorumlama yapmış..benim ki ne dedi biliyomusun..babasinin ismini koycakmisim..babasi öldükten sonra gelmiş bu bebek babası yollamış onu sanki ben daha once yillardır ugrasiyodumda olmamis babasi oteki tarafa gidince ordan pazardan domates alır gibi almıs kargolamış bize tövbeee neuzubillah..yaaa nelerle ugraşıyom bende düşün işte zekaya bak..bide bunu bana diyo yani benim gibi kadına diyo ba ba ba ba...çok ciğer yiyolar bunlar ondan zaar bu aslan yürekliliği

Ay gülmekten öldüm
Bizim dedemiz ölünce bir yeğenim oldu büyükler dedemin ismini koymak istediler biz kabul etmedik.. Dedemiz daha yeni ölmüş biz nasıl onun ismi ile çocuğa hitab edelim dedik hem annesi istemez belki zorlamayın dedik..
Senin görümce bir değişik

Belki dedüşündüğü için söylemiştir
Bende öyle düşünme ömer deyince benim aklıma hazreti ömerin adaleti geliyor iyi düşünelim iyi olsun dedim..

sadece gorumcem olsa iyi...daha simdi telefonu kapadim bak Allah inandırsın seni kaynanayla konusuyorum yaninda bi akraba arkadan bağırıyo sesi geliyo kadınin ne taniyom ne ediyom .... koysunlar adını cok sevinir ........ diyoo.. burdaki nokta nokta kayinpederim oluyo cok sevincekmiş emin yani sevinecegine..daha yeni vefat ettigi icin benim kayinpeder herkeste boyle bi beklenti var acayip dile getirmeye basladilar sallamiyodum hic ama ufaktan da geliyolar yani..

Tövbe yarabbi ya istemsizce güldüm ölüler sevinebiliyormu
Allah akıl fikir versin ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…