Beni de hep saat 4 gibi uyuma hali aliyor ve bira z kestiriyorum vakit bulursamHanımlar ilk 3 aydaki öğlen uyuma durumları yine başladı sizdede böyle mi ?
Canım maşallah çok iyisin 56 kilo hiçbirşey değil. Gebelik takvimi doğruysa bundan sonra karnın daha da büyüyecek. Az az sık sık yemeye çalış. Daha önce çok zayıf olduğundan sana bu kadar kilolar çok geliyor herhalde. Ben gebelik başında 65 kiloydum. Şimdi 70 oldum. Zaten çok kilolu hamile kalmıştım. Boyum 155 cm çünkü. Ama şu an çok büyük bir sıkıntı yaşamıyorum şişkinlik olarak. Vücudumuz kiloya alışkın sanırım. Doğum korkusu da salmasın. Herkes bir şekilde doğuruyor. Onlar yapıyorsa ben de yaparım mantığı var bende deHamileliğin son trimesteri zor geçiyor. Çok ağırlaştı göbeğim. 56 kilo oldum ama daha çok göbek biraz kalça yaptım bir de göğüsler. Toplam 11 kilo aldim. Yemekten sonra ya da bazen sebepsiz karnım davul gibi sis ve aşırı gergin oluyor. Nefes almak guclecti yer kalmadı sanki vücudumda. Eşim diyor ki bir çocuk daha yaparız. Tabi diyorum ben yaparım.Oyle kanamalı yatmalı zor bir hamilelik olmadı ama AZcik dogum korkusu da başladı biraz gerildim. Türkiye'de değil doğumum onun da gerginliği var sanırım. ZAten hastane konusunda korkak bir insanım
İnsan isminin özelliğini taşırmış canım o yüzden bazılarına mesela Muhammed ismi ağır gelir hocalar ağır gelmiş bu isim değiştirin der.Harflerin ve ismin enerjisi var gerçekten.Görümcenin kötü niyetle seni kırmak için söylediğini düşünmüyorum kuzum ben.
He tabi ki canım huyu etkilemez ama kişisel özellikleri birazcık etkiliyor.O yüzden anlamı güzel isim koyun derler.Ama tabi ki Hz. Ömere baktığımızda zaten güzel bir isim koymuşsunuz.Şira Mercan var çocuklara isim konusunda bilgilendirme yapıyor youtubeda.Mesela o da diyor diyelim ki babanın ismini koyacaksın ama baban çok çile çekmiş.O zaman koymayın diyor kaderinden etkilenir diyor.Belki görümcen hep Ömerleri öyle tanıdı yeğeni için korktu başına bir şey gelir diye.Sen tabi ki bildiğinden şaşma ama belki görümcen kötü niyetli değildir.Ayrıca yaramaz çocuklar zeki oluyor yaramaz olsun ne olacak ben isterim kızım azıcık yaramaz olsunİsim ağır gelmesi başka canım ama huyu etkilemiyor onu demek istedim
Görümcem direk yaramaz oluyorlar dedi..
Yok canım ya huyun isimle alakası yok.. bizde ömer koyacağız görümcem ömerlerin başına çok kaza geliyor dedi bende Allah korusun böyle şeylere inanmıyorum dedim..
Benim de ismim Duygu.Küçükken aşırı duygusaldım çok ağlardım hatta oturur yeşilçam filmlerine ağlar dururdum.Adın gibisin derlerdi.Ama şimdi de tam tersiyimİsmin ağır gelmesi enerjiyle alakalı olabilir canım haklısın, ama ömerlerin başına kaza gelmesi ne yahuDurular da yaramaz olmaz ayrıca bütün çocuklar kendince yaramazdır. Hadi söyliyim bak benim ismim nazlı ama üstümden kamyon geçse gıkım çıkmaz çevremde çok gülerler bu duruma o yüzden ismiyle yaşasın lafına bu kadar tepkim Baya çocukken duvarlara tırmanan bi nazlıydım ben
Ben iki gündür sürüyorum göğüs uçlarıma.Önceden kullanmak iyi olur diyorlar...Göğüs ucu kremini lansinoh marka aldim
Depend
Göğüs pedi
Bebeğe küvet seti onlar da tamam .
Galiba artık yaklaşıyor yaklaşmakta olan
Kız seninki gene bi tık yorumlama yapmış..benim ki ne dedi biliyomusun..babasinin ismini koycakmisim..babasi öldükten sonra gelmiş bu bebek babası yollamış onu sanki ben daha once yillardır ugrasiyodumda olmamis babasi oteki tarafa gidince ordan pazardan domates alır gibi almıs kargolamış bize tövbeee neuzubillah..yaaa nelerle ugraşıyom bende düşün işte zekaya bak..bide bunu bana diyo yani benim gibi kadına diyo ba ba ba ba...çok ciğer yiyolar bunlar ondan zaar bu aslan yürekliliğiYok canım ya huyun isimle alakası yok.. bizde ömer koyacağız görümcem ömerlerin başına çok kaza geliyor dedi bende Allah korusun böyle şeylere inanmıyorum dedim..
Tünelin sonunda ışık görünüyorGöğüs ucu kremini lansinoh marka aldim
Depend
Göğüs pedi
Bebeğe küvet seti onlar da tamam .
Galiba artık yaklaşıyor yaklaşmakta olan
Ay gülmekten öldümKız seninki gene bi tık yorumlama yapmış..benim ki ne dedi biliyomusun..babasinin ismini koycakmisim..babasi öldükten sonra gelmiş bu bebek babası yollamış onu sanki ben daha once yillardır ugrasiyodumda olmamis babasi oteki tarafa gidince ordan pazardan domates alır gibi almıs kargolamış bize tövbeee neuzubillah..yaaa nelerle ugraşıyom bende düşün işte zekaya bak..bide bunu bana diyo yani benim gibi kadına diyo ba ba ba ba...çok ciğer yiyolar bunlar ondan zaar bu aslan yürekliliği
Belki dedüşündüğü için söylemiştirHe tabi ki canım huyu etkilemez ama kişisel özellikleri birazcık etkiliyor.O yüzden anlamı güzel isim koyun derler.Ama tabi ki Hz. Ömere baktığımızda zaten güzel bir isim koymuşsunuz.Şira Mercan var çocuklara isim konusunda bilgilendirme yapıyor youtubeda.Mesela o da diyor diyelim ki babanın ismini koyacaksın ama baban çok çile çekmiş.O zaman koymayın diyor kaderinden etkilenir diyor.Belki görümcen hep Ömerleri öyle tanıdı yeğeni için korktu başına bir şey gelir diye.Sen tabi ki bildiğinden şaşma ama belki görümcen kötü niyetli değildir.Ayrıca yaramaz çocuklar zeki oluyor yaramaz olsun ne olacak ben isterim kızım azıcık yaramaz olsun
Güzel demişsin canımBelki dedüşündüğü için söylemiştir
Bende öyle düşünme ömer deyince benim aklıma hazreti ömerin adaleti geliyor iyi düşünelim iyi olsun dedim..
Canım kreme 36. Haftadan önce başlamasaydın uyarıcı özelliği var lanolin içeren kremlerin zaten sütün gelmeye başladıysa bunu tetikliyormuş erken doğum için istersen araştırabilirsinBen iki gündür sürüyorum göğüs uçlarıma.Önceden kullanmak iyi olur diyorlar...
sadece gorumcem olsa iyi...daha simdi telefonu kapadim bak Allah inandırsın seni kaynanayla konusuyorum yaninda bi akraba arkadan bağırıyo sesi geliyo kadınin ne taniyom ne ediyom .... koysunlar adını cok sevinir ........ diyoo..Ay gülmekten öldüm
Bizim dedemiz ölünce bir yeğenim oldu büyükler dedemin ismini koymak istediler biz kabul etmedik.. Dedemiz daha yeni ölmüş biz nasıl onun ismi ile çocuğa hitab edelim dedik hem annesi istemez balki zorlamayın dedik..
Senin görümce bir değişik
Tövbe yarabbi ya istemsizce güldüm ölüler sevinebiliyormusadece gorumcem olsa iyi...daha simdi telefonu kapadim bak Allah inandırsın seni kaynanayla konusuyorum yaninda bi akraba arkadan bağırıyo sesi geliyo kadınin ne taniyom ne ediyom .... koysunlar adını cok sevinir ........ diyoo..burdaki nokta nokta kayinpederim oluyo cok sevincekmiş emin yani sevinecegine..daha yeni vefat ettigi icin benim kayinpeder herkeste boyle bi beklenti var acayip dile getirmeye basladilar sallamiyodum hic ama ufaktan da geliyolar yani..
Ne bilim işte gidip görmüş gelmişlerTövbe yarabbi ya istemsizce güldüm ölüler sevinebiliyormu
Allah akıl fikir versin ne diyim..
Yok sütüm gelmiyorCanım kreme 36. Haftadan önce başlamasaydın uyarıcı özelliği var lanolin içeren kremlerin zaten sütün gelmeye başladıysa bunu tetikliyormuş erken doğum için istersen araştırabilirsin
Lanolin içermeyen bir.krem sürebilirsin.. mustela lanolin içermiyor mesela ben onu sürmeye başlıycam şimdiYok sütüm gelmiyorÖyle mi sürmeyeyim o zaman sağ ol canım
Favorim şako beyNe bilim işte gidip görmüş gelmişlerçocuğa şuan inadımdan Abuzittin murtaza cenabettin şakir falan koyasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?