2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok şükür canım. Ama maalesef benim öyle bir şansım yok şimdilik. Eşim yeni gitti. Yurt dışında çalışıyor. Belki de beni üzen budur. İstediğimiz bir gebelikti ama şimdi uzun bir süre var artık önümüzde.

Kızlar merhaba, aranızda kalp atışını duyan var mı? Ben yeni öğrendim ve doktora gitmedim henüz. Kese ve kalp atışını birlikte görmek istiyorum, aranızda benim gibi bekleyip gidenler oldu mu? Ve kaçıncı haftayı beklemem lazım?

Bende toplamda üç doktora göründüm. İki tanesi daha en başından sağlıksız gebelik olduğunu söyledi. Sadece bir tanesi olumlu konuştu. Pazartesi onda kontrol hakkım var. Son kez görüneceğim. Umudum yok ama gidcm işte..

Çok haklısın. Bende tüm gün kendimi böyle teskin etmeye çalıştım. Demek ki sağlıksız bir bebeğim olacaktı dedim kendi kendime. Dedim demesine ama kalbime dönünce acıyor işte orası..

Merhaba, bende henüz hiç doktora gitmedim. Pazartesi randevum var, 5+2 oluyorum pazartesi. Belki kalp atışını duyarım, belki de sadece kese görünür. Genelde kalp atışı 6 haftayla 8-9 hafta arası duyulabiliyor. Senin kaç oldu?

Kızlar ilk haftalarda idrar yolları iltihabı problem yaratır mı randevum salı günü çok sık ve az çıkıyorum öyle hissediyorum ya da

Kızlar ilk haftalarda idrar yolları iltihabı problem yaratır mı randevum salı günü çok sık ve az çıkıyorum öyle hissediyorum ya da

Doktoruna belirt, testle anlayıp ona göre ilaç verebilir. Endişelenmene gerek yok. Hamilelikten dolayı da olabiliyor.

Merhaba canım ben evde testle öğrendim, kan vericem ptesi. 25ocak sat a göre henüz 4+0 benimki. 6.haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum, henüz doktora da karar vermedim gitsem bile kime gideceğimi bilemiyorum...

Merhaba canım ben evde testle öğrendim, kan vericem ptesi. 25ocak sat a göre henüz 4+0 benimki. 6.haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum, henüz doktora da karar vermedim gitsem bile kime gideceğimi bilemiyorum...

Bende evde testle öğrendim ama daha sonra kan verdim. İlk yaptırdığım gün 252, ertesi gün 430, 6 gün sonra da 4095 çıktı. Yani en son geçen çarşamba 4095’ti. Artışım iyi gözüküyor, ama randevu bulamadığım için gidemedim. Şimdi özel bi hastaneyle görüştüm, gebelik paketi vardı. Onu satın alıcam.

Arkadaşlar an itibariyle burun akıntısı ve hapşırma başladı umarım grip olmuyorundur dua edin yaaa korktuğum sakındığım geliyor

Hangi şehirdesin? Benim çikolata kistim vardı onun tedavisi için olan dönemde onlarca doktora gittim, üstüne tüp bebek tedavisi gördüm vs. Doktorlardan o kadar bıktım ki şu an doğuma kadar gitmene gerek yok deseler gitmem Gittiğimde hiç güzel haber almadım, o yüzden fobi oluştu...

İstanbul’dayım canım. Avrupa yakasında. Sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…