2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Pazartesi karar verecem inşallah. Kafam çok karışık kendimi toparlamak istiyorum önce..
Kötünün kötüsü var canım çok daha ileri haftalarda olaydı ve olumsuz sonuçlansaydı suni sancı verip sana doğum yaptırır gibi düşük yaptırıyorlar sonrada kürtaja alıyorlar ve toparlanma sürecin daha da uzuyor ama senin süreç çok hızlı bitecek ve ilk adetten sonra hemen hamile bile kalabilirsiniz belki benim doktor 13 haftalık kaybımdan sonra bile rahim temiz ilk adetten sonra düşünebilirsiniz demişti ve 2.5 ay sonra tekrar hamile kaldım ben arayı biraz uzatmak istemiştim gerçi çok uzatamadan tekrar Allah ım nasip etti

Pazartesi karar verecem inşallah. Kafam çok karışık kendimi toparlamak istiyorum önce..
arkadaşımın başına gelmişti. bebek yok kürtaj olacaksın dedi iki doktor. üçüncü bir doktora gittiler hayır bebek var onların doktorluğu doktorluk değilmiş diye azarlamış 3. doktor. ve gerçekten bebek devam etti. bir doktorla lütfen kalmayın..

Ben de senden aldığım bilgiyle efa mom a geçtim canım çok teşekkür ederim

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip edecek inşallah

Tup bebek anneleri. 8nci haftamdayim avrupadayim. Doktor bana progestan fitili biraktirdi. Korkutorum sizce erken degilmi

İkametgahını alamıyor musun misafir olunca ilgilenmezler üzerinden para da alamadıkları için ileride takiplerin açısından aldırman daha iyi olmaz mı
İlgilenmemeleri üzerinden para alamadıklarından değil , bunu gerçekten sömürenler oluyor farklı amaçlarla kayıtlı olmadıkları doktorlara gidiyorlar . Kayıtlı olupta para alsa alacağı parada 1 lira ....

Az birsey Cubuk kraker yada yesil elma yiyorum ben hemen bastırıyor. Ebede bir avuc kuru üzüm ye miden bulanınca demişti şekerli ya daha yemedim ondan. Birsey yiyemeyince mide boş kalınca daha cok oluyor bulantı bende
Bendede öyle oluyor ya bişey yemediğimde acayip midem kötü oluyor sabahları özellikle mahfoluyorum

Ah ah inşallah belirtin olmaz bende böyle üzülmüştüm 7.haftamdayım bir başladı bulantılarım karın ağrılarım bitmiyor canım inşallah kolay geçer seninki hiç belirti isteme çok kötü valla

Nadir olarak görülen bir olay olarak olabilir ama boş yere ümitlendirmek ümitlenmek çok zor ve kötü .
Bundan önceki hamileliğimde kalbi 6. Haftada Durmuş 8 haftallıkken arkadaşımla öylesine buluşmamızda hadi gel bi bakalım nasıl durumu demesi üzerine ultrasona baktı . Ve O anda öğrendik . Kürtaj olman lazım bilmem ne açıklarken gel hemen gitme dedi sonra seni böyle bırakamam fln derken lokal anestezi ile oğlumun doğum gününde bebeğimi kaybettim kürtaj oldum . Rh ım negatif olduğu için beni bırakmadı . Kendiliğinden Bir kanama başlarsa çok daha tehlikeli olacağı için .
@Esra Ali hiç birşey bizim elimizde değil . Veren de Allah , alanda ... çok zor ama metanetli ol kendini teskin edecek bir sebepe tutun . Sağlıksız bebek ise böyle sonuçlanıyor doğal seleksiyona uygun kendiliğinden bitiyor gebelik böyle düşün .

Canım 1 lira almıyorlar özellikle gebe olunduğunda. Tabiki sömürenler de oluyordur ben kendi mahallemdeki Asmye kayıt olamadım çünkü sayısı dolu ve dolu olunca üzerine para alamadığı için almadı beni bunu açık açık da söyledi

Tup bebek anneleri. 8nci haftamdayim avrupadayim. Doktor bana progestan fitili biraktirdi. Korkutorum sizce erken degilmi
Bende tüp bebekle bir kız evlada sahip oldum. Yurtdışında yaşıyorum. Banada doktor bırak dedi ama ben Türkiye’deki doktoruma sordum. Hayır 12 hafta bitene kadar devam demişti. Ve devam ettim. Doktorunuza sormanız daha sağlıklı bir sonuç verir.

Avripadaki doktorun kac haftalikken birak demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…