2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok teşekkür ederim. Kendimi bu şekilde avutmaya çalışıyorum zaten ama yine de önüne geçemiyorum bu acının..
Canım bendede doktor göremedi kesede bebeği,daha öncede yzmıştım buraya...kürtaj dedi doktor..ben devlet hastanesine gittim birde onlar baksın dedim,orda gördüler..bence baska biyere git kürtaj olmadan önce

Anladım canım bizim burda köy okulundayız ya benim girişim edirnede oldugu için burfa bakmadılar bile misafir girişinden sayıyor

Ne güzel canım darısı bize Kaçıncı hafta, günde duydun
Adete göre 5+3 cnm ama doktor 5+6 ya uyumlu bebek erken döllenme dedi. Karından sadece kalp atımını gördük sonra vajinal baktı dinledik çok şükür.. 5 yilda bu 7.gebeligim ve ilk kez kalp atışını dinleyebildim.. doktordan beri ağlamaktan mahfolduk eşimle

Oı maşallah bu sefer hem dinlemişsin hemde baya erken dinlemişsin gümbür gümbür geliyorum diyor bu sefer

Nadiren öğürme, göğüslerde hafif hassasiyet nadiren karnimda batmalar da olmasa hiç anlamayacagim sanırım ben de üstelik 6+4 bugün. Tabii ki hamilelik bu yarın ne olacağı belli olmaz.

Sentetik folik asit takviyesinin otizme neden olabildiği yönünde yeni bir bilimsel çalışma vardı. Metni bulabilirsem göndereyim buraya da. Ben Omepa VM kullanıyorum quatrofolik dışında birçok vitamin ve mineral de var içinde. Yalnızca folik asit kullanacağım diyenlere venatura ağızda eriyen folik asit tavsiye edebilirim. Piyasadaki en sağlıklı içeriklerden biri

Sağlıkla kucağınada alırsın inşallah canım. kimyasal mıydı diğerleri

Cuma günüde benim var ya bende çok heyecanlıyım allahın izniyle görürsem bi şu kalbi bayağı rahatlıcam
Aynen Bi rahatlama geliyo ben geven cuma duymuştum bgnde görmek istedim bildiğin pıt pıt görünüyor ultrasyonda siizn su an ne kdrlıktı

Bunu aldım bu da otizme neden oluyo mu bi bilgin var mı ben ne kullanacağımı bilmiyorum tavsiyen varsa alabilirim canım

Eklentiler

• 20200221_165726.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 27
Aynen Bi rahatlama geliyo ben geven cuma duymuştum bgnde görmek istedim bildiğin pıt pıt görünüyor ultrasyonda siizn su an ne kdrlıktı
5+6 canım bugun yarın 6 haftayı doldurucam kısmetse :) mide bulantım var kasık ağrım göğüs acım deli gbi yemek yemek bunlar oldugun için biraz mutluyum en azından semtınları gösteriyorum

5+6 canım bugun yarın 6 haftayı doldurucam kısmetse :) mide bulantım var kasık ağrım göğüs acım deli gbi yemek yemek bunlar oldugun için biraz mutluyum en azından semtınları gösteriyorum
Bende 7+3 oldu kasık agrısı bitti ama gögüslerim cok fena bide bende protez var gerildikçe gerildi açlıga dayanamıyorum midem normalde de hassastı smdi daha fena kapalı ortamlarda duramıyorum kokulardan sizde haftaya mutlaka duyarsınız allahın izniyle ben 6+3 ken gitmiştim gecen cuma

Yarın 6+5 ve doktor randevumuz var yine heyecan sardı beni 6+3 te ekranda kalp atışını duydum su an için sesi açmıyorum dedi doktor acaba yarın açar mı diye heyecanlanıyorum Bakalım 2 günde ne kadar büyümüş bizim minnak

Anladım canım bizim burda köy okulundayız ya benim girişim edirnede oldugu için burfa bakmadılar bile misafir girişinden sayıyor
İkametgahını alamıyor musun misafir olunca ilgilenmezler üzerinden para da alamadıkları için ileride takiplerin açısından aldırman daha iyi olmaz mı

Ohh maşallah canım :) benimde gittiğim gün 6+6 oluyor cumaya allahın izniyle Benimde arkadaşım var 5 aylık hamile hala göğüsleri acıyor kasık ağrısı ama mide bulantısı 3 ay diye iik üç ay anca geçiyor diyor bol galete ye dedi bana kıtır kıtır fındık ceviz kuru üzüm hepsini aldım sende al canım rahatlatıyor dedi

Aynen doktor da öle söyledi sürekli atıştırmalık bulunduruyorum benim açlık kanım hep düşüktü zaten smdi daha fena oluyorum bunada sükür sizde haber edin mutlaka cuma günü

Sağlıkla duyarsın canım inşallah :) büyüyorlar ya biz anlamadan yerleşiyorlar büyüyorlar allahın ziniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…