2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Değerlerin kötü değil, doktor ne dedi? Bol bol su içmen yararlı olur.

Uyurkende mideniz bulanıyormu kızlar çalkalanıyo benm yaa

Doktor cevap vermedi henüz, hamilelikten dolayı mı o zaman kızlar

Gebelik dönemi enfeksiyonun en çok arttığı dönem oluyormuş. O yüzden bol bol su içmek önemli. Ve tabi varsa enfeksiyon, doktordan bilgi almak en sağlıklısı.

Eşin ne iş yapıyor ki ? Uzun derken kaç aylık gidiyor eşin ? Eşinin bu kadar uzun gitmesi kötü olmuş en azından bu süreçte keşke eşin yanında olsaydı eşimle biz ikimizde devlet memuru olduğumuz için şükür çok şanslıyız ikimizinde tatil günleri standart olduğu için daha rahatız.

Aslında bebeği görmek ve kalp atışı için ama benim devletteki randevum sayesinde hile yaptık bebisi ve kalp atışını gördük bugün de o muhteşem sesi dinleriz inşallah
Merhaba evet bebişin kalbini duymak cok güzel oluyor benm düsük tehlikeden dolayı 1kez dinledik doktor rahatlamamız İcin pazar günü dinlemişti. Persembe kontrol vardı ekranda kalbi gösterdi ama dinletmedi. Ultrason da cok yüksek bir sıcaklık veriyormuş o sesi duymak İcin, bebişlerimiz Kücük oldugundan zararlıymış oyüzden dinlemeyi bu aylarda pek tavsiye etmiyormuş cogu doktor. bende öyle diyince tekrar duymak istemedim 2.seferde ekranda gördük sadece bilginiz olsun. Dinleyemezs3nizde üzülmeyin onların saglıgı iyi olsunda gerisi zaten hallolur

Evet evet biliyorum, acelem yok aslında dinlemek için, doktor uygun görürse dinletir değilse bekleriz acelemiz yok

Canim hayırlı olsun inşallah tehliken yakın zamanda ortadan kalkar..ya sorma o kadar zor ki dayanmak söylemedenne bileyim ilk öğrendiğimde bi ağlıyordum bi gülüyordum o şekilde telefonda söylemek istemedim heyecanlanırlar diye, sonra da görüşmedik henüz. Evet bende açık çay içiyorum kahve de içerim aslında, zaten gebeliğimi öğrenmeden önce her gün 1 kupa içiyordum, şuan ama çok kokulu şeyler beni biraz itiyorgeçmiş olsun umarım herşeyin iyi gider.

Umarım en yakın zamanda geçer kanaman canım..Ben de aynen öyleyim, bi söylesem o kadar rahatlayacağım ki. Babana hediye paketinde bebek tulumu hediye et bence

Kızlar günaydın,dün gece peçeteye çok hafif kahverengi leke geldi biraz devam etti kesildi sonra kontrol etmeye devam ettim yoktu,sabah kalktığımda yine gelmemişti ama biraz ayakta durunca yine geldi miktarı az ve kahverengi ben henüz keseyi görmedim,bu neyle ilgili olabilir dışarıya çıkmam gerekiyordu korkudan vazgeçtimacaba bebek rahme yerleşmeye çalıştığı için mi oluyor ki doktor randevum Çarşamba günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…