2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Günaydın, yerleşme kanaması olabilir leke açık renkte mi koyu renkte mi?

Progestan kullanıyo musun canım kahverengiyse korkma kırmızı olursa tehlikedir derler. Benim de geçen kahverengi bir iki damla gelmişti. Ben progestan saatini geçirmiştim biraz aldıktan sonra geçti. Umarım bi sıkıntı yoktur sende de bende de. Artarsa herhangi bi kadın doğumcuya görün canım

Ben iki doktora gittiğim için haftaya ikisi demkal atışı dinleticek inşallah sorun olmaz

Koyu değil açık rengi ve adet olacakmışım gibi ağrım da var şuan,diğer haftalarımda şeffaf akıntım olurdu keseyi henüz göremediğimden ben de acaba yeni mi yerleşme oluyor diye düşünüyorum teşekkür ederim cevabınız için

Allah bin kere razı olsun canım benim çok duygulandım çok sevindim çok teşekkür ederim ya canımm. Allah dualarını kabul etsin...

Hayır canım kullanmıyorum,benim ilk gebeliğim geçmişimle kıyaslayabileceğim bir durumum da olmadığından ne neden oluyor anlamlandıramıyorum.Progestanı kendimiz alıp kullanabiliyor muyuz doktorumun onayı olmadan kullanmak da istemem ama görüşmemize de daha var ben devam ederse Pazartesi günü görüşmeye gideyim o zaman.Siz bu lekelenme nedeniyle mi kullanıyorsunuz?Bu arada hastanedesiniz sanırım umarım güzel haberlerle çıkarsınız

10 yıldan uzun süredir çalışıyor canım.. 7-8 ay çalışıp geliyor. İş durumuna göre 2-4 ay arası kalabiliyor burda.

Allah bin kere razı olsun canım benim çok duygulandım çok sevindim çok teşekkür ederim ya canımm. Allah dualarını kabul etsin...
Amin canım benim üzme kendini ben de iki düşük yaşadım hala da şuan riskim büyük seni çok iyi anlıyorum kalpten

Benim bırak lekeyi 26 saat kanamam oldu yine birşey olmadı endişelenme ama doktoruna danış istersen progesteron iğne verdi bana belki sana da verir

Benim bu ikinci gebeliğim canım ilkini kaybettim hem o risk var diye hem de adet gününden bir gün önce lekelenmem vardı diye yazdı. Progestanı doktor onayı olmadan da alıp kullanabilirsin canım zaten devlet karşılamıyor sanırsam ve eczaneler direk veriyor. Progestanı gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin hiçbir zararı yok bebeğe tam tersi tutunmasını sağlıyor. Hem niye yazmamış ki doktor sana. Genelde tedbiren yazılıyor çünkü.
İnşAllah güzel haberler veririm size canım amin çok teşekkürler

Benim bırak lekeyi 26 saat kanamam oldu yine birşey olmadı endişelenme ama doktoruna danış istersen progesteron iğne verdi bana belki sana da verir
Telefonla görüştüm herkeste oluyor hafif lekelenmeler dedi rahim genişlediği için önemli olan miktarının artmamasıymış yoğun gelirse o zaman tedaviye başlarız dedi teşekkür ederim,mutlu hamilelikler dilerim

geçmiş olsun canım ben de 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim yani kese hiç görünmedi bir kere 3,5 aylık kalbi durdu bir kere de 2 aylık kalbi durdu sonra 1 tane de kızım oldu çok şükür şimdi ikinci için uğraşıyodum tam hamile kaldım dedim işte kimyasalmış çok üzüldüm tabi çok ağladım ama ne fayda sağlıksızdır dedi dr um yaşım 36 normal artık dedi yaş ilerledikçe yumurta yapısı da bozuluyor he doğuran var mı çokk ama kısmet hayırlısı kendini toparla ve kürtajını ol derim rabbim tekrarını yaşatmasın.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…