- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Kızlar günaydın,dün gece peçeteye çok hafif kahverengi leke geldi biraz devam etti kesildi sonra kontrol etmeye devam ettim yoktu,sabah kalktığımda yine gelmemişti ama biraz ayakta durunca yine geldi miktarı az ve kahverengi ben henüz keseyi görmedim,bu neyle ilgili olabilir dışarıya çıkmam gerekiyordu korkudan vazgeçtimacaba bebek rahme yerleşmeye çalıştığı için mi oluyor ki doktor randevum Çarşamba günü
Progestan kullanıyo musun canım kahverengiyse korkma kırmızı olursa tehlikedir derler. Benim de geçen kahverengi bir iki damla gelmişti. Ben progestan saatini geçirmiştim biraz aldıktan sonra geçti. Umarım bi sıkıntı yoktur sende de bende de. Artarsa herhangi bi kadın doğumcuya görün canımKızlar günaydın,dün gece peçeteye çok hafif kahverengi leke geldi biraz devam etti kesildi sonra kontrol etmeye devam ettim yoktu,sabah kalktığımda yine gelmemişti ama biraz ayakta durunca yine geldi miktarı az ve kahverengi ben henüz keseyi görmedim,bu neyle ilgili olabilir dışarıya çıkmam gerekiyordu korkudan vazgeçtimacaba bebek rahme yerleşmeye çalıştığı için mi oluyor ki doktor randevum Çarşamba günü
Günaydın kızlar
Randevum var sırayı bekliyoruz. En son baktığında kese küçük dedi biraz. İnşAllah kese büyümüştür bebiş görünür kızlar dua bekliyorum çok stresliyim
GunaydinGünaydın
Birazdan evden çıkıp doktora gidiyoruz, yine heyecan dorukta
İnşAllah kuzum çok sağolGünaydın canım,
Güzel haberler al inşallah
Ben iki doktora gittiğim için haftaya ikisi demkal atışı dinleticek inşallah sorun olmazMerhaba evet bebişin kalbini duymak cok güzel oluyor benm düsük tehlikeden dolayı 1kez dinledik doktor rahatlamamız İcin pazar günü dinlemişti. Persembe kontrol vardı ekranda kalbi gösterdi ama dinletmedi. Ultrason da cok yüksek bir sıcaklık veriyormuş o sesi duymak İcin, bebişlerimiz Kücük oldugundan zararlıymış oyüzden dinlemeyi bu aylarda pek tavsiye etmiyormuş cogu doktor. bende öyle diyince tekrar duymak istemedim 2.seferde ekranda gördük sadece bilginiz olsun. Dinleyemezs3nizde üzülmeyin onların saglıgı iyi olsunda gerisi zaten hallolur
Günaydın, yerleşme kanaması olabilir leke açık renkte mi koyu renkte mi?
Koyu değil açık rengi ve adet olacakmışım gibi ağrım da var şuan,diğer haftalarımda şeffaf akıntım olurdu keseyi henüz göremediğimden ben de acaba yeni mi yerleşme oluyor diye düşünüyorum teşekkür ederim cevabınız içinGünaydın, yerleşme kanaması olabilir leke açık renkte mi koyu renkte mi?
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar sağlıklı bi gebelikle yerini doldursunkızlar benim hamilekiğim sonlandırıldı.dün kalbini duyamadık
Allah bin kere razı olsun canım benim çok duygulandım çok sevindim çok teşekkür ederim ya canımm. Allah dualarını kabul etsin...Ordinary Personn Arkadaşım durumuna çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin inşallah bu günler de geçer ben şuan Kabedeyim ve senin için dua ettim tavafımda Allah tez vakitte kucağını doldursun boş bırakmasın inşallah lütfen üzme kendini veren de Allah alan da...
Hayır canım kullanmıyorum,benim ilk gebeliğim geçmişimle kıyaslayabileceğim bir durumum da olmadığından ne neden oluyor anlamlandıramıyorum.Progestanı kendimiz alıp kullanabiliyor muyuz doktorumun onayı olmadan kullanmak da istemem ama görüşmemize de daha var ben devam ederse Pazartesi günü görüşmeye gideyim o zaman.Siz bu lekelenme nedeniyle mi kullanıyorsunuz?Bu arada hastanedesiniz sanırım umarım güzel haberlerle çıkarsınızProgestan kullanıyo musun canım kahverengiyse korkma kırmızı olursa tehlikedir derler. Benim de geçen kahverengi bir iki damla gelmişti. Ben progestan saatini geçirmiştim biraz aldıktan sonra geçti. Umarım bi sıkıntı yoktur sende de bende de. Artarsa herhangi bi kadın doğumcuya görün canım
Geçmiş olsun Allah kolaylık versinkızlar benim hamilekiğim sonlandırıldı.dün kalbini duyamadık
10 yıldan uzun süredir çalışıyor canım.. 7-8 ay çalışıp geliyor. İş durumuna göre 2-4 ay arası kalabiliyor burda.Eşin ne iş yapıyor ki ? Uzun derken kaç aylık gidiyor eşin ? Eşinin bu kadar uzun gitmesi kötü olmuş en azından bu süreçte keşke eşin yanında olsaydı eşimle biz ikimizde devlet memuru olduğumuz için şükür çok şanslıyız ikimizinde tatil günleri standart olduğu için daha rahatız.
Amin canım benim üzme kendini ben de iki düşük yaşadım hala da şuan riskim büyük seni çok iyi anlıyorum kalptenAllah bin kere razı olsun canım benim çok duygulandım çok sevindim çok teşekkür ederim ya canımm. Allah dualarını kabul etsin...
Benim bırak lekeyi 26 saat kanamam oldu yine birşey olmadı endişelenme ama doktoruna danış istersen progesteron iğne verdi bana belki sana da verirKızlar günaydın,dün gece peçeteye çok hafif kahverengi leke geldi biraz devam etti kesildi sonra kontrol etmeye devam ettim yoktu,sabah kalktığımda yine gelmemişti ama biraz ayakta durunca yine geldi miktarı az ve kahverengi ben henüz keseyi görmedim,bu neyle ilgili olabilir dışarıya çıkmam gerekiyordu korkudan vazgeçtimacaba bebek rahme yerleşmeye çalıştığı için mi oluyor ki doktor randevum Çarşamba günü
Canım benim rabbim tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin canım benim üzme kendini ben de iki düşük yaşadım hala da şuan riskim büyük seni çok iyi anlıyorum kalpten ❤
Benim bu ikinci gebeliğim canım ilkini kaybettim hem o risk var diye hem de adet gününden bir gün önce lekelenmem vardı diye yazdı. Progestanı doktor onayı olmadan da alıp kullanabilirsin canım zaten devlet karşılamıyor sanırsam ve eczaneler direk veriyor. Progestanı gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin hiçbir zararı yok bebeğe tam tersi tutunmasını sağlıyor. Hem niye yazmamış ki doktor sana. Genelde tedbiren yazılıyor çünkü.Hayır canım kullanmıyorum,benim ilk gebeliğim geçmişimle kıyaslayabileceğim bir durumum da olmadığından ne neden oluyor anlamlandıramıyorum.Progestanı kendimiz alıp kullanabiliyor muyuz doktorumun onayı olmadan kullanmak da istemem ama görüşmemize de daha var ben devam ederse Pazartesi günü görüşmeye gideyim o zaman.Siz bu lekelenme nedeniyle mi kullanıyorsunuz?Bu arada hastanedesiniz sanırım umarım güzel haberlerle çıkarsınız
Telefonla görüştüm herkeste oluyor hafif lekelenmeler dedi rahim genişlediği için önemli olan miktarının artmamasıymış yoğun gelirse o zaman tedaviye başlarız dedi teşekkür ederim,mutlu hamilelikler dilerimBenim bırak lekeyi 26 saat kanamam oldu yine birşey olmadı endişelenme ama doktoruna danış istersen progesteron iğne verdi bana belki sana da verir
Allah bin kere razı olsun canım benim çok duygulandım çok sevindim çok teşekkür ederim ya canımm. Allah dualarını kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?