Telefonla görüştüm herkeste oluyor hafif lekelenmeler dedi rahim genişlediği için önemli olan miktarının artmamasıymış yoğun gelirse o zaman tedaviye başlarız dedi teşekkür ederim,mutlu hamilelikler dilerim
Bence de bir görün sakin ol benimde oyle başladı 15 gündür yatiyorum lekelenme devam ediyor.Sen yine de bence acile gidip durumunu anlat, önlem almak en iyisi. Sonra geç kaldım demezsin.
Bende henüz riskli bir şey görmedi o zaman canım adet günümde dahil olmak üzere kahve leke gelmemişti ilk defa oldu. sadece iki kez doktora gittim beta hcg takibi yaptık sağlıklı artışların Çarşamba günü keseyi görmek için gelebilirsin dedi şimdilik benim durumum böyleBenim bu ikinci gebeliğim canım ilkini kaybettim hem o risk var diye hem de adet gününden bir gün önce lekelenmem vardı diye yazdı. Progestanı doktor onayı olmadan da alıp kullanabilirsin canım zaten devlet karşılamıyor sanırsam ve eczaneler direk veriyor. Progestanı gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin hiçbir zararı yok bebeğe tam tersi tutunmasını sağlıyor. Hem niye yazmamış ki doktor sana. Genelde tedbiren yazılıyor çünkü.
İnşAllah güzel haberler veririm size canım amin çok teşekkürler
İki kese gördükGunaydinciktiniz mi doktordan guzel haberler verin bize
Sen yine de bence acile gidip durumunu anlat, önlem almak en iyisi. Sonra geç kaldım demezsin.
Teşekkür ederim tamam gidip görüşeyim aslında böyle kahve leke hiç gelmemeli mi diyorsunuz kızlar.Bence de bir görün sakin ol benimde oyle başladı 15 gündür yatiyorum lekelenme devam ediyor.
Gebelik paketi nasıl bişey içeriğinde neler mevcut canım fiyat falan biraz açarmısın merak ettimBende evde testle öğrendim ama daha sonra kan verdim. İlk yaptırdığım gün 252, ertesi gün 430, 6 gün sonra da 4095 çıktı. Yani en son geçen çarşamba 4095’ti. Artışım iyi gözüküyor, ama randevu bulamadığım için gidemedim. Şimdi özel bi hastaneyle görüştüm, gebelik paketi vardı. Onu satın alıcam.
Aaaa hayırlı olsun ikincisi çok şaşırdımİki kese gördük
Birinin kalp atışını duyduk, digeri büyük ihtimal devam etmeyebilir dedi. Geriden geliyor ikinci kese. Saskinim biraz kendime geleyim foto da aticam
Canım gebe olduğumu öğrendiğim gün benimde kahverengi lekelenmem olmuştu yerleşmeymiş herhangibir sorun çıkmadı içini ferah tut kırmızı olmadıkça sorun yok seninki de yerleşmedendir telaşlanma stres yapma ağır kaldırma ayağını yüksekte tut birazKızlar günaydın,dün gece peçeteye çok hafif kahverengi leke geldi biraz devam etti kesildi sonra kontrol etmeye devam ettim yoktu,sabah kalktığımda yine gelmemişti ama biraz ayakta durunca yine geldi miktarı az ve kahverengi ben henüz keseyi görmedim,bu neyle ilgili olabilir dışarıya çıkmam gerekiyordu korkudan vazgeçtimacaba bebek rahme yerleşmeye çalıştığı için mi oluyor ki doktor randevum Çarşamba günü
Hayirlisi olsun. Kalp atışını duydugunuza cok sevindim. Ikinci keseyle ilgili beta hcg nizde artış fazla mıydı peki hic suphelenmis miydiniz?İki kese gördük
Birinin kalp atışını duyduk, digeri büyük ihtimal devam etmeyebilir dedi. Geriden geliyor ikinci kese. Saskinim biraz kendime geleyim foto da aticam
Yaaaa ne mutlu umarım o da yetişir diğerineİki kese gördük
Teşekkür ederim tamam gidip görüşeyim aslında böyle kahve leke hiç gelmemeli mi diyorsunuz kızlar.
Gebelik paketi nasıl bişey içeriğinde neler mevcut canım fiyat falan biraz açarmısın merak ettim
İyi bakalım canım inşAllah hep sağlıkla devam eder. Artarsa lekelerin kullanırsın ya da doktora gidersinBende henüz riskli bir şey görmedi o zaman canım adet günümde dahil olmak üzere kahve leke gelmemişti ilk defa oldu. sadece iki kez doktora gittim beta hcg takibi yaptık sağlıklı artışların Çarşamba günü keseyi görmek için gelebilirsin dedi şimdilik benim durumum böyle☺
Umarım öyledir benim geç döllenme oldu herhalde keseyi 5haftada göremedim.Canım gebe olduğumu öğrendiğim gün benimde kahverengi lekelenmem olmuştu yerleşmeymiş herhangibir sorun çıkmadı içini ferah tut kırmızı olmadıkça sorun yok seninki de yerleşmedendir telaşlanma stres yapma ağır kaldırma ayağını yüksekte tut biraz
Rabbim sabrını versin.Umarım en yakın zamada sağlıklı bir hamilelik yaşar kucağına alırsın.Tüp bebekmiydi seninki canım siz topiğin ilk sayfalarından itibaren yazıyordunuz yanlış hatırlamııyosam.kızlar benim hamilekiğim sonlandırıldı.dün kalbini duyamadık
Ay ne güzel tebrik ederim inş çok güzel bir hamilelik geçirirsiniz diğer bebeğiniz de umarım sizinle olur.Eve geldik , kahvaltımı ettim şimdi oturdum size yazıyorumHala şoktayım , sen 9 yıl bekle, tüp bebek yap olmasın, 2 dondurulmuş embriyoyu bir sürü sağlık sorunu nedeniyle 4 yıldır transfer ettireme, sonra normal yolla sürpriz bir şekilde hamile kal ve şimdi de ikiz olduğunu öğren.. Ben şoka girmeyeyim de kim girsin Allah aşkına
İlk kesede çok kısa 1-2 saniye kalp atışı dinledik, ikinci kesede yolk sac görünüyor henüz bebek görünmüyor. İkincisi devam etmeyebilir dedi doktor. Ama bunca şeyden sonra ikiz görmüş olmak bile benim için büyük mucize
Ben Bhcg tahlilini sattan sonra 36. Günde yaptırdım 2213 çıkmıştı. Aile hekimim 1000 in üstünde çıkınca sağlıklı katlamış diyoruz tekrarlamaya gerek yok dedi ben de merak ettim ama olumsuz bir tabloyla karşılaşmaktan korktuğum için tekrar yaptirmamistim.
Hep rabbim kime ne vereceğini biliyor derdim beklerken, şimdi de hakkımızda hayırlı olanı göstersin diyorum. Birini bulamazken ikisine de kavusabilirsem değmeyin keyfime
Tebrik ederim peki vajinal usg ile mi bakildi? Ve görünen bebeğinizin boyu ne kadarmis soylediler mi? Benim de sat 7 ocak sizle 1 gun var aramizda ondan soruyorum.Eve geldik , kahvaltımı ettim şimdi oturdum size yazıyorumHala şoktayım , sen 9 yıl bekle, tüp bebek yap olmasın, 2 dondurulmuş embriyoyu bir sürü sağlık sorunu nedeniyle 4 yıldır transfer ettireme, sonra normal yolla sürpriz bir şekilde hamile kal ve şimdi de ikiz olduğunu öğren.. Ben şoka girmeyeyim de kim girsin Allah aşkına
İlk kesede çok kısa 1-2 saniye kalp atışı dinledik, ikinci kesede yolk sac görünüyor henüz bebek görünmüyor. İkincisi devam etmeyebilir dedi doktor. Ama bunca şeyden sonra ikiz görmüş olmak bile benim için büyük mucize
Ben Bhcg tahlilini sattan sonra 36. Günde yaptırdım 2213 çıkmıştı. Aile hekimim 1000 in üstünde çıkınca sağlıklı katlamış diyoruz tekrarlamaya gerek yok dedi ben de merak ettim ama olumsuz bir tabloyla karşılaşmaktan korktuğum için tekrar yaptirmamistim.
Hep rabbim kime ne vereceğini biliyor derdim beklerken, şimdi de hakkımızda hayırlı olanı göstersin diyorum. Birini bulamazken ikisine de kavusabilirsem değmeyin keyfime
Evet vajinal bakıldı, o kadar şaşırdık ki onlar askıda kaldı ama şimdi elimdeki ultrason görüntüsune bakıyorum crl 0.58 cm diyor ama 2 gun geriden geliyor sanırım o da normal dedi Dr.Tebrik ederim peki vajinal usg ile mi bakildi? Ve görünen bebeğinizin boyu ne kadarmis soylediler mi? Benim de sat 7 ocak sizle 1 gun var aramizda ondan soruyorum.
O zaman benim icin de bir umut var :) 6+2 deyken crl 0,24 cm cikmisti kalp sesini duyamadik kucuk oldugu icin. Bekleyeyim bakalim biraz. Allah bizlere bagislasin evlatlarimizi sağ salim baska bisey istemiyorumEvet vajinal bakıldı, o kadar şaşırdık ki onlar askıda kaldı ama şimdi elimdeki ultrason görüntüsune bakıyorum crl 0.58 cm diyor ama 2 gun geriden geliyor sanırım o da normal dedi Dr.
Anladım çok teşekkür ederim bilgiler için, paketi çok gereksiz şişirmişler bu arada sanki. Eve hemşire ve babanın checkupı dışında, normal ödenen doğum fiyatı ve sürecinde hepsi yapılan şeyler Zaten.Hayır canım endişelenme, gelebilir ama progestan veriliyor böyle durumlarda. O yüzden sen vakit kaybetme bence. Streste yapma, normal böyle durumlar olması. Sadece erkenden önlem almak çoğu zaman en iyisi.
10 muayene
Kan testleri, idrar testleri vs
Sezaryen veya normal doğum
Doğum sonrası anne bebeğin ilk muayenesi
İşitme testi
Topuk kanı
Emzirme eğitimi
Doğum sonrası kalça ultrasonu
Bebek hastane çıkış kıyafeti
Lohusa şerbeti
Masa süslemesi
Babaya mini check up
Eve yeni doğan hemşiresi gönderimi
Beslenme ve diyetisyen 2 seans sanırım
Mesai saati dışında ekstra ücret yok
Vs vs
Medicalpark 8250 tl,
Epidural istenirse ekstra 750 tl
İkili test yok içinde, bir de başka bi test daha yok demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?