2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Sen yine de bence acile gidip durumunu anlat, önlem almak en iyisi. Sonra geç kaldım demezsin.

Bende henüz riskli bir şey görmedi o zaman canım adet günümde dahil olmak üzere kahve leke gelmemişti ilk defa oldu. sadece iki kez doktora gittim beta hcg takibi yaptık sağlıklı artışların Çarşamba günü keseyi görmek için gelebilirsin dedi şimdilik benim durumum böyle

Gebelik paketi nasıl bişey içeriğinde neler mevcut canım fiyat falan biraz açarmısın merak ettim

İki kese gördük
Birinin kalp atışını duyduk, digeri büyük ihtimal devam etmeyebilir dedi. Geriden geliyor ikinci kese. Saskinim biraz kendime geleyim foto da aticam
Aaaa hayırlı olsun ikincisi çok şaşırdım

Canım gebe olduğumu öğrendiğim gün benimde kahverengi lekelenmem olmuştu yerleşmeymiş herhangibir sorun çıkmadı içini ferah tut kırmızı olmadıkça sorun yok seninki de yerleşmedendir telaşlanma stres yapma ağır kaldırma ayağını yüksekte tut biraz

İki kese gördük
Birinin kalp atışını duyduk, digeri büyük ihtimal devam etmeyebilir dedi. Geriden geliyor ikinci kese. Saskinim biraz kendime geleyim foto da aticam
Hayirlisi olsun. Kalp atışını duydugunuza cok sevindim. Ikinci keseyle ilgili beta hcg nizde artış fazla mıydı peki hic suphelenmis miydiniz?

İki kese gördük
Yaaaa ne mutlu umarım o da yetişir diğerine fotoyu müsait olunca atarsın tebrikler

Teşekkür ederim tamam gidip görüşeyim aslında böyle kahve leke hiç gelmemeli mi diyorsunuz kızlar.

Hayır canım endişelenme, gelebilir ama progestan veriliyor böyle durumlarda. O yüzden sen vakit kaybetme bence. Streste yapma, normal böyle durumlar olması. Sadece erkenden önlem almak çoğu zaman en iyisi.

Gebelik paketi nasıl bişey içeriğinde neler mevcut canım fiyat falan biraz açarmısın merak ettim

10 muayene
Kan testleri, idrar testleri vs
Sezaryen veya normal doğum
Doğum sonrası anne bebeğin ilk muayenesi
İşitme testi
Topuk kanı
Emzirme eğitimi
Doğum sonrası kalça ultrasonu
Bebek hastane çıkış kıyafeti
Lohusa şerbeti
Masa süslemesi
Babaya mini check up
Eve yeni doğan hemşiresi gönderimi
Beslenme ve diyetisyen 2 seans sanırım
Mesai saati dışında ekstra ücret yok
Vs vs

Medicalpark 8250 tl,
Epidural istenirse ekstra 750 tl
İkili test yok içinde, bir de başka bi test daha yok demişlerdi.

İyi bakalım canım inşAllah hep sağlıkla devam eder. Artarsa lekelerin kullanırsın ya da doktora gidersin

Umarım öyledir benim geç döllenme oldu herhalde keseyi 5haftada göremedim.

kızlar benim hamilekiğim sonlandırıldı.dün kalbini duyamadık
Rabbim sabrını versin.Umarım en yakın zamada sağlıklı bir hamilelik yaşar kucağına alırsın.Tüp bebekmiydi seninki canım siz topiğin ilk sayfalarından itibaren yazıyordunuz yanlış hatırlamııyosam.

Eve geldik , kahvaltımı ettim şimdi oturdum size yazıyorum Hala şoktayım , sen 9 yıl bekle, tüp bebek yap olmasın, 2 dondurulmuş embriyoyu bir sürü sağlık sorunu nedeniyle 4 yıldır transfer ettireme, sonra normal yolla sürpriz bir şekilde hamile kal ve şimdi de ikiz olduğunu öğren.. Ben şoka girmeyeyim de kim girsin Allah aşkına

İlk kesede çok kısa 1-2 saniye kalp atışı dinledik, ikinci kesede yolk sac görünüyor henüz bebek görünmüyor. İkincisi devam etmeyebilir dedi doktor. Ama bunca şeyden sonra ikiz görmüş olmak bile benim için büyük mucize

Ben Bhcg tahlilini sattan sonra 36. Günde yaptırdım 2213 çıkmıştı. Aile hekimim 1000 in üstünde çıkınca sağlıklı katlamış diyoruz tekrarlamaya gerek yok dedi ben de merak ettim ama olumsuz bir tabloyla karşılaşmaktan korktuğum için tekrar yaptirmamistim.

Hep rabbim kime ne vereceğini biliyor derdim beklerken, şimdi de hakkımızda hayırlı olanı göstersin diyorum. Birini bulamazken ikisine de kavusabilirsem değmeyin keyfime

Eklentiler

• 1582369430783..webp
    28 KB · Görüntüleme: 43
Ay ne güzel tebrik ederim inş çok güzel bir hamilelik geçirirsiniz diğer bebeğiniz de umarım sizinle olur.

Tebrik ederim peki vajinal usg ile mi bakildi? Ve görünen bebeğinizin boyu ne kadarmis soylediler mi? Benim de sat 7 ocak sizle 1 gun var aramizda ondan soruyorum.

Tebrik ederim peki vajinal usg ile mi bakildi? Ve görünen bebeğinizin boyu ne kadarmis soylediler mi? Benim de sat 7 ocak sizle 1 gun var aramizda ondan soruyorum.
Evet vajinal bakıldı, o kadar şaşırdık ki onlar askıda kaldı ama şimdi elimdeki ultrason görüntüsune bakıyorum crl 0.58 cm diyor ama 2 gun geriden geliyor sanırım o da normal dedi Dr.

Evet vajinal bakıldı, o kadar şaşırdık ki onlar askıda kaldı ama şimdi elimdeki ultrason görüntüsune bakıyorum crl 0.58 cm diyor ama 2 gun geriden geliyor sanırım o da normal dedi Dr.
O zaman benim icin de bir umut var :) 6+2 deyken crl 0,24 cm cikmisti kalp sesini duyamadik kucuk oldugu icin. Bekleyeyim bakalim biraz. Allah bizlere bagislasin evlatlarimizi sağ salim baska bisey istemiyorum

Anladım çok teşekkür ederim bilgiler için, paketi çok gereksiz şişirmişler bu arada sanki. Eve hemşire ve babanın checkupı dışında, normal ödenen doğum fiyatı ve sürecinde hepsi yapılan şeyler Zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…